Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gránit
Director del Fútbol

2014.11.18. 13:16:05

Na ezt most nem értem. Valaki azt mondja, Pedrónál még Alexis is hatékonyabb volt - ami tény és való -, az miért nem "érv", csak mert még Sandro is hatékonyabb Pedrónál? Ez nem inkább megerősíti azt a véleményt, hogy Pedro hosszú évek óta vegetál a Barcelonában, komolyabb input nélkül? Nagyon is érv. Én Fabregast sajnálom, minden kreativitás hiányzik a középpályáról. A legutóbbi bajnokin már odáig jutottunk - mások szerint már korábban is, nekem most vált markánsan szembeöltővé -, hogy a középpályások helyett a védők járatják a labdát, Mascherano de facto irányítóvá lépett elő, ő osztogatta előre a labdákat, a középpálya megkerülésével próbálták Munirékat megtalálni. Láthattuk, milyen hatékonysággal működött ez a gyakorlat, de egyszerűen tényleg nincs karmester, még mindig Xavi a leghasználhatóbb ember, ha a pályán van.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.17. 21:07:21

Vakmacska írta:Na, Montyt is sikerült elüldözniük.
Mert nem támadó szellemű. De könyörgöm, ő védő, nem pedig támadó.
AMúgy meg ALves "támadó szellemével" meg lehet nézni, hogy mire jutunk: volt három jó beadása idén, azt jónapot. Ennyit Monty is tudna, ha kapna lehetőséget.
De nem, nekünk nem kell.
Szerintem LE egyszerűen nem csípi a srácot.
Azért mert az El Mundo szerint ezért nem játszik nem kell készpénznek venni.
LE nem csípi? Akkor tényleg valami nagy baj lehet a sráccal, mert ezek szerint se Pep, se Tito, se Roura, se Martino nem csípte.
Vakmacska írta:nem tudom, de engem dühítenek ezek az idióta húzások mind a vezetőség, mind az edzők részéről.
FAbregas azért ment el, mert nem találta itt a helyét a csapatban; Alexis hiába volt hatékonyabb, mint Pedro, el kellett adni; a béna igazolások: egy középhátvéd, akiért kidobtak egy valag pénzt az ablakon, meg egy jobbhátvédért, akit még csak nem is láttunk sehol, és inkább Adrianot játszatják JHV-ként, mint Montyt.
Ennyi erővel engem is megvehettek volna.
Kész kabaré, amit itt művelnek.
Most komolyan, örültél volna ha Alexis marad? Pedronál amúgy még Sandro is hatékonyabb, szóval ez nem érv. Ha kap 3 meccsenként 20 percet a chilei az jó lett volna?
Montoyat pedig ahogy már többször le lett írva nagy kérdőjel, hogy miért nem játszatta Lucho sem. Ezt nem lehet tudni.
Forca Barca!!!!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.11.17. 16:28:56

Na, Montyt is sikerült elüldözniük.
Mert nem támadó szellemű. De könyörgöm, ő védő, nem pedig támadó.
AMúgy meg ALves "támadó szellemével" meg lehet nézni, hogy mire jutunk: volt három jó beadása idén, azt jónapot. Ennyit Monty is tudna, ha kapna lehetőséget.
De nem, nekünk nem kell.
Szerintem LE egyszerűen nem csípi a srácot.
nem tudom, de engem dühítenek ezek az idióta húzások mind a vezetőség, mind az edzők részéről.
FAbregas azért ment el, mert nem találta itt a helyét a csapatban; Alexis hiába volt hatékonyabb, mint Pedro, el kellett adni; a béna igazolások: egy középhátvéd, akiért kidobtak egy valag pénzt az ablakon, meg egy jobbhátvédért, akit még csak nem is láttunk sehol, és inkább Adrianot játszatják JHV-ként, mint Montyt.
Ennyi erővel engem is megvehettek volna.
Kész kabaré, amit itt művelnek.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.17. 16:11:49

Lionel85 írta:Már tavaly is divat volt Pedro esetében, hogy a válogatottban több gólt lőtt, de szerintem beljebb is játszik, mint a Barçában. Itt inkább jobbszélső, amott meg támadó.
Így igaz, és amikor Messi sérült volt, ugyanígy támadhatta a kaput.

Mindettől függetlenül a spanyol korántsem olyan hatékony, mint régebben, és vétek lenne Messinek felróni a hiányosságait, mert azok vannak, mind technikailag, mind játékintelligenciában.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.11.17. 15:47:19

Már tavaly is divat volt Pedro esetében, hogy a válogatottban több gólt lőtt, de szerintem beljebb is játszik, mint a Barçában. Itt inkább jobbszélső, amott meg támadó.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.11.17. 15:45:39

hank1ee írta:
Vakmacska írta:Egy furi észrevétel, bár lehet, hogy csak én vagyok a hülye:
Miért van az, hogy Pedro a válogatottban sokkal jobban játszik, és még gólokat is rúg?
Lehet, hogy le fogtok szólni, de szerintem többek közt azért, mert nincs ott Messi... Megjegyzem, amikor nálunk így volt tavaly, szintén rúgott egy párat. Ettől függetlenül még ugyanúgy ront, bénázik és tekeri a kapu fölé 8 méterrel a ziccert, mint itt, de ott Bosque egyértelműen várja tőle a gólokat.
Pontosan így van. Vagy 2 éve mondom ezt, de le lettem szólva.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.11.17. 15:13:47

hank1ee írta:
Miért van az, hogy Pedro a válogatottban sokkal jobban játszik, és még gólokat is rúg?
Lehet, hogy le fogtok szólni, de szerintem többek közt azért, mert nincs ott Messi... Megjegyzem, amikor nálunk így volt tavaly, szintén rúgott egy párat. Ettől függetlenül még ugyanúgy ront, bénázik és tekeri a kapu fölé 8 méterrel a ziccert, mint itt, de ott Bosque egyértelműen várja tőle a gólokat.
Igen. És Alexis is rugdosta a gólokat akkor.
Egyébként Messi is ugyanúgy rontja a ziccereket, szóval ez nem mérvadó.
Leon
Director del Fútbol

2014.11.17. 13:20:29

Lehet valami ebben a dologban mert ha Messi a pályán van akkor mindenkinek neki "kell" passzolnia a labdát és emiatt lehet Pedro feszült,de ahhoz mi köze van Leonak ha Pedro 5 méterekről sem tudja eltalálni a kaput?
Már rég nem Barca szint és remélem a Sevilla ellen még csak a kispad közelében sem fogom látni nemhogy a kezdőben!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.17. 10:15:12

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.11.17. 06:59:39

Egy furi észrevétel, bár lehet, hogy csak én vagyok a hülye:
kristop
Entrenador del Barça

2014.11.12. 16:40:41

S.Agüero írta: Ettől függetlenül látom, hogy a mostani rendszer nem annyira fekszik neki, viszont az nem az ő hibája. Nagyobb csapatok ellen ő egyedül nem elég, mert ahhoz túl lassú, a mellette lévő két középpályás meg messze van tőle, így elég üres a középső rész a pályán. Ezért a pörgősebb, ütközősebb csapatok ellen kell Masch(is) középre, csak akkor meg ugye hátul vagyunk vékonyak. :)
én nem nagyon tudtam megfogalmazni (megmagyarázni akár magamnak is), de kábé ez. így, hogy körülbelül száz kilométer távolságra helyezkednek egymástól a középpályásaink, így az ő lapos passzos, gyors, egyérintős játéka, amibe valószínűleg a világ legjobbja a posztján egyszerűen nem megy olyan jól. egyébként szerint nagyon jól kezdte az évet, lehet akkor még kicsit másabb volt a játékunk? a legjobb meg (gondolom mindenki más szerint is) az lenne, ha lenne két mascheranonk, úgy, hogy az egyik tíz centivel magasabb a másiknál.

ha le bízik ebben a stílusban, hogy a szélsőhátvédek játsszák be a széleket, és neymar + suarez beljebb helyezkedik és ezért a középpályások között is nagyobb a távolság, akkor megkockáztatom, hogy a mascherano, rakitic, rafinha felállással járnánk a legjobban (futóteljesítmény, védekezés). a másik megoldás talán, hogy ebből egy kicsit enged és hátrébb húzza a védőket, támadókat újra a szélre, és megint a középpályán történne a varázslat. de ezzel meg visszalépnénk oda, ahonnan kezdtük, kicsit olyan martinos lenne, aki a végén szintén visszatért az alapokhoz, enqiruet eddig tökösebbnek és bátrabbnak ismertem meg eddig.
Chino írta:Én is nagyon kedveltem/kedvelem, de a visszaesését szerintem nem lehet a rendszerre fogni. Az előrejátékban, labdaszerzésben, osztogatásban sem olyan aktív már. A passzsávokat úgy zárta le, mint senki más a világon, de mintha lelassult volna.
szerintem ezt pont a rendszerrel lehet magyarázni, nem tudja ugyanúgy játszania a játékát, amivel nagyon a hasznunkra van, ha körülötte az emberek nem úgy helyezkednek, nem ugyanazokat a mozgásokat csinálják. pepnél ő volt az origó, ő volt benne minden háromszögelésben, egyáltalán miatta alakult ki az a sok háromszög, egyszerűen ő adta a stabilitást. nem tudja ugyanúgy lezárni a passzsávok se, mert az ellenfélnek több (vagy csak más) lehetőségeik vannak. ami a hibája, hogy ő ehhez nem tudott igazán alkalmazkodni, és van nála jelenleg jobb ember is arra a posztra - szigorúan, ha ennél a stílusnál vagy rendszernél maradunk -, ettől függetlenül szerintem nem lett lassabb (mindig is ilyen lassú volt) vagy rosszabb játékos.

egyszerűen csak, amit korábban sokan mondtak, hogy ő ebben a rövid passzos, kisterületen való játékban az igazán király, és máshol leromlana a teljesítménye az beigazolódott. amivel egyébként régebben nem értettem egyet, úgy gondoltam, hogy egy ilyen intelligens játékos simán alkalmazkodik máshoz is, de úgy látszik nem volt igazam.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.12. 16:01:08

S.Agüero írta: Ettől függetlenül látom, hogy a mostani rendszer nem annyira fekszik neki, viszont az nem az ő hibája. Nagyobb csapatok ellen ő egyedül nem elég, mert ahhoz túl lassú, a mellette lévő két középpályás meg messze van tőle, így elég üres a középső rész a pályán. Ezért a pörgősebb, ütközősebb csapatok ellen kell Masch(is) középre, csak akkor meg ugye hátul vagyunk vékonyak. :)
Azért azt ne felejtsük, hogy most Rakitic (sőt Masch) személyében még nagyobb támogatása van, mint mondjuk korábban Xavival, ennek ellenére sajnos könnyen átjátsszák. Én is nagyon kedveltem/kedvelem, de a visszaesését szerintem nem lehet a rendszerre fogni. Az előrejátékban, labdaszerzésben, osztogatásban sem olyan aktív már. A passzsávokat úgy zárta le, mint senki más a világon, de mintha lelassult volna.

nem azt mondom, hogy tucatjátékossá vált, de nem idén esett vissza, hanem már tavaly (sőt tavalyelőtt) is folyamatosan romlott a játéka és amikor rendszeresen rátekeredik a labdára az agyam el tudom dobni. Nem ellene irányul a véleményem, de amikor idén kétszer is Masch játszott a helyén egyértelműen stabilabb volt a játékunk, Rakitic is jobban koncentrálhatott a támadásokra.

Még mindig vannak erényei, ezt nem lehet tagadni, nagyon jól ad teret a feljebb lépő védőnek és lép vissza, a fejpárbajokat is jó százalékban nyeri (habár ezzel a magassággal talán jobb is lehetne) és nagyon intelligens játékos, helycseréket is érzi de ő az egyik fék a gyors támadásépítésben, főleg ha Xavival együtt vannak a pályán. Viszont a vak is látta, hogy a legutóbbi meccsen, mikor lecserélték és Xavi állt be, hatalmasat javult az előrejátékunk.

Az egy dolog, hogy a kedvenc játékosod és nehéz objektíven látni a teljesítményt, de észre kell venni.
Én is így vagyok Inivel, nehéz belátni, hogy visszaesett, azonban sajnos így van. de mondhatnám Thiagot. Már a B-ben is imádtam, de emlékszem a negetiv dolgokra is vele kapcsolatban.
Forca Barca!!!!
messideco
Presidente del Barça

2014.11.12. 15:51:38

Az még oké, hogy 105! szögletből sem sikerül betalálni... de hogy a középpályásaink eddig 1 :!: gólpasszt adjanak, az parádés. =D>
#newera #lucho #keepcalmandviscaelbarca
Kép
"And my heart will leave you never."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.11.12. 15:24:40

Gyerekek, mi ez, hogy több cikk jelenik meg a klub körüli balhéról, mint bármi a játékosokról?
Ne mondja nekem senki, hogy ez nem viseli meg a játékosokat.
Ha az újságok is ezzel a perpatvarral vannak tele, ahol már szinte anyázzák egymást, mi lehet a falak között?
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.11.12. 01:08:40

Szerintem hátul nem válna be hosszútávon. Nem elég kemény hozzá,néha olyan védekezésben,mint egy kislány. Hátulra keménység kell,főleg khvre(amúgy szerintem Alba is azért teljesit hullámzóan,mert védekezésben nem elég kemény,s nem is elég határozott,de ez más téma)
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.11.11. 22:11:33

S.Agüero írta: Nagyobb csapatok ellen ő egyedül nem elég, mert ahhoz túl lassú, a mellette lévő két középpályás meg messze van tőle, így elég üres a középső rész a pályán. Ezért a pörgősebb, ütközősebb csapatok ellen kell Masch(is) középre, csak akkor meg ugye hátul vagyunk vékonyak. :)
Ha már nem fekszik neki a mostani középpálya, vissza kéne vinni a hátvédsorba. Nem gyors, de technikás, magas, ami nem hátrány középen. Játszott is régebben ott kényszerből, de hát Mascherano se jószántából játszik középhátvédet.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.11.10. 23:56:07

Yokozuna írta:
S.Agüero írta:[Kíváncsi lennék, van-e olyan hsz-ed, amiben nem szapulod Busit? :roll:
Igazad van, de ahogy nézem nem vagyok egyedül. Vegyük ezt a hozzászólást Masc dícséretének. Szerintem neked meg valamiért a kedvenced, de szíved joga. Megpróbálok tárgyilagos maradni vele.
Igen, a kedvencem, mert mindig is szerettem az intelligens, elegáns játékosokat, mint Thiago, Iniesta, Abidal, stb...
Ettől függetlenül látom, hogy a mostani rendszer nem annyira fekszik neki, viszont az nem az ő hibája. Nagyobb csapatok ellen ő egyedül nem elég, mert ahhoz túl lassú, a mellette lévő két középpályás meg messze van tőle, így elég üres a középső rész a pályán. Ezért a pörgősebb, ütközősebb csapatok ellen kell Masch(is) középre, csak akkor meg ugye hátul vagyunk vékonyak. :)
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.11.10. 23:49:30

S.Agüero írta:[Kíváncsi lennék, van-e olyan hsz-ed, amiben nem szapulod Busit? :roll:
Igazad van, de ahogy nézem nem vagyok egyedül. Vegyük ezt a hozzászólást Masc dícséretének. Szerintem neked meg valamiért a kedvenced, de szíved joga. Megpróbálok tárgyilagos maradni vele.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.11.10. 23:38:30

Yokozuna írta:Egyébként érdekes, hogy változnak az idők. Tavaly rengetegen vehemensen követelték Masc eladását, meg hogy nem védő satöbbi. Szerintem ő nem változott semmit, most mégis minden hozzászólás elismeri, hogy jelenleg a Barca legjobbja, és ha hátul van, akkor a középpályán hiányzik, és ha középen, akkor meg a védelemből.
Lehet hogy azért, mert nekem mindig kedvencem volt Mascherano, de én már a múlt idényben is Busquets eladását láttam volna szívesen, még ha ezt sokan szentségtörésnek is tartották. Helyette ment Song, Fabregas, és maradt egy legyengült középpálya. Bár Busi jelenlegi harmatos teljesítménye a tavalyit is alulmúlja, mintha valami nem lenne rendben nála, csak nem merik bevallani.
Kíváncsi lennék, van-e olyan hsz-ed, amiben nem szapulod Busit? :roll:
Tavalyinál jobban kezdte a szezont, majd a PSG és a Real ellen gyenge volt, bár ott mindenki. Viszont most az Ajax és Almeria ellen nem játszott rosszul. Legalábbis nem lógott ki a csapatból negatív irányba.
Azért, mert valaki csak annyit lát a játékában, hogy hátra passzol, arról nem én tehetek. :)
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.11.10. 23:17:45

Egyébként érdekes, hogy változnak az idők. Tavaly rengetegen vehemensen követelték Masc eladását, meg hogy nem védő satöbbi. Szerintem ő nem változott semmit, most mégis minden hozzászólás elismeri, hogy jelenleg a Barca legjobbja, és ha hátul van, akkor a középpályán hiányzik, és ha középen, akkor meg a védelemből.
Lehet hogy azért, mert nekem mindig kedvencem volt Mascherano, de én már a múlt idényben is Busquets eladását láttam volna szívesen, még ha ezt sokan szentségtörésnek is tartották. Helyette ment Song, Fabregas, és maradt egy legyengült középpálya. Bár Busi jelenlegi harmatos teljesítménye a tavalyit is alulmúlja, mintha valami nem lenne rendben nála, csak nem merik bevallani.
roby122
Entrenador del Barça

2014.11.10. 21:13:53

Chino írta:]

Ez a lényeg. Nem lehet egyik napról a másikra kezdőt csinálni. Xavi is így kezdte annak idején. Csereként beállva próbált hozzátenni a játékhoz, de nem tőle várták a megváltást. Annyiból hasonló a helyzete, hogy ő is egy sérülés miatt tudott több szerephez jutni, de nem tőle várták, hogy ő irányítsa majd egyedül az középpályát, főleg, hogy ilyen embrek "segítenek" neki, mint a jelenlegi Busquets.
Pontosan. Xavi és Iniesta is anno egy alap , megszervezett középpályához szállt be csereként , és onnan tanult. Na most Rafinha egy olyan középpályán találja magát jelenleg , ami egyáltalán nincs összeszokva , új és tőle várják a csodát. Ez már régen rossz.
Na akkor itt jön elő az , hogy Xavi utódját már 1-2 éve el kellett volna kezdeni beépíteni , akkor nem állna fenn ez a probléma. Tudtuk nagyon is jól , hogy Xaviék pár éven belül nem képesek hozni a várt szintet. Én nem sírok itt Fabre vagy Thiago után , de ha több lehetőséget kaptak volna , és ha a vezetőség nem Robertoban látja a Xavi utódot akkor most nem állna fenn ilyen probléma.
Az meg , hogy jött Rakitic nagyon is jó , csak az idei év el fog menni a KP összehangolásával.
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.10. 20:22:15

palesz77 írta:
Balinho írta:Az a baj, hogy jelenleg nagyobb feladatot kellene rá hárítani, mint amire készen áll, és az eddigi teljesítménye akárhonnan nézem nem jó. Ettől még óriási tehetség, akire építeni kell, okosan-tudatosan-türelmesen. Csak a kp-nk jelenleg nem képvisel minőséget és kreativitást, úgyhogy őt erőltetjük és jelen állapotban ez soknak tűnik.
Na de látod, szerinted se jó amit csinál. Pedig sajnos ezzel jár, ha be karunk építeni egy ifit, eleinte nagy eséllyel csak néhány villanása lesz, és a folyamatos játékkal lép egyre magasabb szintekre, és tölt be egyre nagyobb szerepet a támadásaink fazonszabásában.
Ez a lényeg. Nem lehet egyik napról a másikra kezdőt csinálni. Xavi is így kezdte annak idején. Csereként beállva próbált hozzátenni a játékhoz, de nem tőle várták a megváltást. Annyiból hasonló a helyzete, hogy ő is egy sérülés miatt tudott több szerephez jutni, de nem tőle várták, hogy ő irányítsa majd egyedül az középpályát, főleg, hogy ilyen embrek "segítenek" neki, mint a jelenlegi Busquets.

visca el barca írta:busi megsérült, azért jött le. még mielőtt bárki is azt hinné, h mekkora taktikus LE :lol:
Lehet amúgy is meglépte volna, már volt olyan, hogy nehéz szituban lehozta Busit..[/quote]

Ez szerintem akkora kamu volt, mint ide Kenya. Ha egy játékos csupán egy kis rúgást kap és csak elővigyázatosságból cserélik le, az orvosok megnézegetik és minimum egy kis jeget kap, de Busquets csak szépen szétterpesztett lábakkal üldögélt a padon.
Forca Barca!!!!
Feast4
Director del Fútbol

2014.11.09. 16:41:05

visca el barca írta:
Yokozuna írta:Egy jó húzása volt LE-nek a meccsen, amikor lehozta a végig álldogáló Busquetst.
busi megsérült, azért jött le. még mielőtt bárki is azt hinné, h mekkora taktikus LE :lol:

Sajnos igen. Nem észrevette a bajt, csak a sors megoldotta helyette. :(
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2014.11.09. 14:43:28

Mindegy miért hozta le Busit, de Alves mellett ő az, akit többet jegelnék. Többen írták, hogy rossz a középpályánk...szerintem itt Busi a leggyengébb láncszem. Támadásban nulla, védekezésben kevés, lassú és körülményes. Ilyen alapon bárki játszhatná a vkp-t. Én már, ha LE ragaszkodik Maschoz hátul (a teljesítménye alapján jogosan), akkor szívesebben látnék egy Ini-Rakitic-Rafinha triót. Bár én Masot továbbra is felhoznám középre...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.09. 14:13:34

Balinho írta:Szerintem itt van egy félreértés. Senki nem mondja, hogy Rafinha rossz, hogy nincs benne potenciál stb... Egyelőre nagy neki az a kabát, hogy a Barcá középpályáját irányítsa,
Hát, olvastam itt pár embertől, hogy nulla a srác és társai, azért írtam amit. :D De ezzel egyetértek én is, látszik, hogy még nagy falat ez neki, de hát istenem, ez az első szezonja nálunk, várható volt.. Én kicsit több próbálkozást vártam tőle amúgy, de meccsről meccsre fejlődik ilyen téren is - tegnap is volt vagy 3 megindulása, amik után jól fel is rúgták -, de amúgy szerintem nagyjából azt a szintet hozza, amit egy ilyen játékosnak "kell". Mezőnyben megbízható, és van néhány villanása közben.
Balinho írta:Az a baj, hogy jelenleg nagyobb feladatot kellene rá hárítani, mint amire készen áll, és az eddigi teljesítménye akárhonnan nézem nem jó. Ettől még óriási tehetség, akire építeni kell, okosan-tudatosan-türelmesen. Csak a kp-nk jelenleg nem képvisel minőséget és kreativitást, úgyhogy őt erőltetjük és jelen állapotban ez soknak tűnik.
Na de látod, szerinted se jó amit csinál. Pedig sajnos ezzel jár, ha be karunk építeni egy ifit, eleinte nagy eséllyel csak néhány villanása lesz, és a folyamatos játékkal lép egyre magasabb szintekre, és tölt be egyre nagyobb szerepet a támadásaink fazonszabásában.

Amúgy olyan szempontból szerencsétlen most Rafinha, hogy olyan középpályára kéne beépülnie, ami alapjaiban rosszul van összerakva, itt még Ini is szenved, akkor egy kezdő tehetségtől nem tudom mit várnak itt sokan. Szerintem még így is a jobbak közé tartozik még, mert megindulásai legalább vannak, ez meg ritkaság számba megy nálunk idén a középpályások közt. De a katasztrofális játék nem az ő hibája, sajnos vagy nem sajnos.
Balinho írta:Felőlem amúgy el lehet küldeni, de nem látom, hogy az elérhető trénerek közül ebből a középpályából ki hozza vissza a régi idők überdomináns játékát.
Olyan játékot senki nem tudna hozni, de egy játszó középpályát, akiknek a szervezés a feladata szerintem tudnának páran. Ennek ellenére én a Luchot marasztalók táborába tartozok, bízok benne valamiért, de ha nem változtat valamit most a 2 hetes szünetben, akkor nem hiszem, hogy a Januárt megéli - kivéve, ha valami csoda folytán bemakkoljuk a rangadóinkat, de ezzel a játékkal kétlem.
visca el barca írta:busi megsérült, azért jött le. még mielőtt bárki is azt hinné, h mekkora taktikus LE :lol:
Lehet amúgy is meglépte volna, már volt olyan, hogy nehéz szituban lehozta Busit..
Válasz küldése