Teljesen egyetértek.A Barca melltt az MU az, aki jelenleg bárkit meg tud verni ha jól játszik.Igazi álomdöntő lenne ha ez a két csapat futna össze a Bl-döntőben!socio66 írta:Az egyetlen csapat,amely ellen tökéletes meccset lehozva sem mehetünk biztosra,az a MU. Minden más gárda ellen jó játékkal nyerhetünk,a manchesteriek ellen azonban ez korántsem biztos. A játékosállományuk tökéletes, az edzőjük a legjobb a világon és a tavalyi sikerek után úgy tűnik nem laktak jól,ugyanolyan keményen küzdenek az újabb trófeákért.
Remélem a döntő előtt nem kapjuk meg őket..
Barça a Bajnokok Ligájában
- noname
- Llegenda del Barça
A Fifa egy szégyen
Az egyetlen csapat,amely ellen tökéletes meccset lehozva sem mehetünk biztosra,az a MU. Minden más gárda ellen jó játékkal nyerhetünk,a manchesteriek ellen azonban ez korántsem biztos. A játékosállományuk tökéletes, az edzőjük a legjobb a világon és a tavalyi sikerek után úgy tűnik nem laktak jól,ugyanolyan keményen küzdenek az újabb trófeákért.
-
- Jugador del Barça
Sir Alex félhet is! Már tavaly is meg kellett volna verni őket, de sajnos nem jött ki alépés és egy megmagyarázhatatlan Zambi középre guítás eldöntötte a mérkőzést 
Remélem összejön és az idén tud törleszteni a csapat!
Akkor sem volt sok köze a meccshez a MU-nek, remélem most sem lesz, ÉS nem egy ilyen hiba dönti el a meccset. Nem gálát várok, csak nyerjenek!

Remélem összejön és az idén tud törleszteni a csapat!
Akkor sem volt sok köze a meccshez a MU-nek, remélem most sem lesz, ÉS nem egy ilyen hiba dönti el a meccset. Nem gálát várok, csak nyerjenek!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Sir Alex Ferguson fél tőlünk!
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 21389.html
Remélem, hogy félelme nem lesz alaptalan!
K.
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 21389.html
Remélem, hogy félelme nem lesz alaptalan!
K.
- Kardi
- Capitá del Barça
Szerintem ezaz új cikk maximum 10%-ban igaz a többi csak kacsa....nemhiszem hogy egy ekkora csapat mint a Lyon ennyire belenne ijedve és hasonlók! Ez vagy csak altatás vagy fényezés. / Ami Messit illeti én úgy érzem igen erőteljesen divatjátékos lett, mint pl C. Ronaldo, vagy anno Ronaldinho....remélem őt nemkapja el a hév mint a másik 2őt!petejke írta:Persze, hogy úgy gondolják, hogy ez egy lefutott meccs, mivel a francia bajnokság jelenleg "csak" a 4-5 legerősebb bajnokság európában. Igaz a Lyon kiemelkedik a sajátjai közül, de szerintem idén gyengébbek mint a korábbi években. (lásd pár éve oda-vissza verték a bayernt, most nem igazán jött össze...)Kardi írta:
De ezek szerint a meccset közvetítő csatornák is így gondolják, és azt hozzá kell tenni hogy elvileg a mi meccsünk a legtisztább..nemvagyok nagyképű csak elfogult, ne szurkálódj állandóan!
Ezért hülyeség lenne pl a már említett MU-Inter, vagy Liverpool-Real meccs helyett egy nagy(Barca) és egy kicsi (Lyon) küzdelmét közvetíteni.
Amúgy a BL-ben szerintem sincs lefutott meccs. Érdemes odafigyelni, nagyon is. De úgy néz ki, ez az egyik olyan párosítás, amelynél a papírforma érvényesülhet.
u.i: most néztem utána, hogy az Inter-MU meccset adja a TV6 élőben, de utána leadja egyben a Barca meccset is. Tehát azért már lassan ránk is oda figyelnek:)

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Persze, hogy úgy gondolják, hogy ez egy lefutott meccs, mivel a francia bajnokság jelenleg "csak" a 4-5 legerősebb bajnokság európában. Igaz a Lyon kiemelkedik a sajátjai közül, de szerintem idén gyengébbek mint a korábbi években. (lásd pár éve oda-vissza verték a bayernt, most nem igazán jött össze...)Kardi írta:
De ezek szerint a meccset közvetítő csatornák is így gondolják, és azt hozzá kell tenni hogy elvileg a mi meccsünk a legtisztább..nemvagyok nagyképű csak elfogult, ne szurkálódj állandóan!
Ezért hülyeség lenne pl a már említett MU-Inter, vagy Liverpool-Real meccs helyett egy nagy(Barca) és egy kicsi (Lyon) küzdelmét közvetíteni.
Amúgy a BL-ben szerintem sincs lefutott meccs. Érdemes odafigyelni, nagyon is. De úgy néz ki, ez az egyik olyan párosítás, amelynél a papírforma érvényesülhet.
u.i: most néztem utána, hogy az Inter-MU meccset adja a TV6 élőben, de utána leadja egyben a Barca meccset is. Tehát azért már lassan ránk is oda figyelnek:)
-
- Entrenador del Barça
tényleg nem kötekedésképp, de a Forza az olaszul van... a keresett szó: Forcahenry&eto......
Én nem tudaljdonítanék túl nagy jelentőséget ennek a nyilatkozatnak. Újságírói kérdésre válaszolt, őszinte volt, ennyi

Persze hogy az,ettől függetlenül nagyon igaza van.miihii írta:Szerintem ez is a része a "sajt kiéneklésének" a szánkból.És alapvetően igazat mond,mert nálunk most nincs a földön erősebb legénység és LEO is szenzációs![]()
Gondolom fogunk még hallani,olvasni hasonlókat a Lyon részéről.Altatás,ÁLTATÁS
Ennek a csapatnak csakis saját maga lehet ellenfele,mégpedig úgy,ha a fiúk elhiszik magukról hogy királyok. Tudják ezt az ellenfelek is.
Persze van egy nagyszerű edzőnk is,akiben lehet bízni e tekintetben is.
- miihii
- KHAL
Szerintem ez is a része a "sajt kiéneklésének" a szánkból.És alapvetően igazat mond,mert nálunk most nincs a földön erősebb legénység és LEO is szenzációs

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
"Kicsit" furcsának tűnik ez a Juninho nyilatkozat számomra. Nem szokás szétfényezni az ellenfelet egy egyeneskieséses mérkőzés előtt, azt pedig megmosolyogtam hogy: "Ő Pelé és Garrincha keveréke. Pályám kezdete óta soha nem láttam ilyen játékost, beleértve a brazilokat is".
Persze ezt mindenki szubjektíven szemléli, viszont nem kell olyannyira messzire mennünk hogy láthassuk... Ronaldinho minimum ilyen szinten cipelte a hátán a Barcát és minimum ennyire átcselezte magát a védelmeken
Az meg hogy egy 21 éves srácnak így ki-bocsánat-nyalja a hátsóját nem tudom mit jelenthet. Azt hiszem 3 éve épp Ronaldinhoval volt így betelve mindenki és a föld valaha volt legnagyobb futballistenének kiáltották ki. Látjuk mi történhet egy bálványozott emberrel.
Messi szépen tartsa meg jó szokását és hozza ezt a szintet évről évre és amennyiben nem kapja el a hév, nem szakad szét a lába akkor lehet beszélni arról, hogy mit ért el és milyen szinten futballozott.
Egyenesen hülyeség a legnagyobbakhoz hasonlítani egy éppenhogy a tinikorból kinőtt fiatal srácot.
Magára a nyilatkozatra visszatérve pedig azért elég gáz lehet a Lyon játékosainak, hogy a vezérük így áll hozzá a témához. Nem nagyon érzem azt, hogy bízik a csapatában, pedig ez tán alapelvárásnak kellene hogy legyen.
Persze ezt mindenki szubjektíven szemléli, viszont nem kell olyannyira messzire mennünk hogy láthassuk... Ronaldinho minimum ilyen szinten cipelte a hátán a Barcát és minimum ennyire átcselezte magát a védelmeken

Az meg hogy egy 21 éves srácnak így ki-bocsánat-nyalja a hátsóját nem tudom mit jelenthet. Azt hiszem 3 éve épp Ronaldinhoval volt így betelve mindenki és a föld valaha volt legnagyobb futballistenének kiáltották ki. Látjuk mi történhet egy bálványozott emberrel.
Messi szépen tartsa meg jó szokását és hozza ezt a szintet évről évre és amennyiben nem kapja el a hév, nem szakad szét a lába akkor lehet beszélni arról, hogy mit ért el és milyen szinten futballozott.
Egyenesen hülyeség a legnagyobbakhoz hasonlítani egy éppenhogy a tinikorból kinőtt fiatal srácot.
Magára a nyilatkozatra visszatérve pedig azért elég gáz lehet a Lyon játékosainak, hogy a vezérük így áll hozzá a témához. Nem nagyon érzem azt, hogy bízik a csapatában, pedig ez tán alapelvárásnak kellene hogy legyen.
- Kardi
- Capitá del Barça
De ezek szerint a meccset közvetítő csatornák is így gondolják, és azt hozzá kell tenni hogy elvileg a mi meccsünk a legtisztább..nemvagyok nagyképű csak elfogult, ne szurkálódj állandóan!mindorokke_barca írta:Kardi, egy kicsit visszább kéne venni az arcból, mert magasról lehet csak igazán nagyot koppanni. Ez a BL, itt pillanatnyi forma dönthet, 16 között már nem létezik lefutott meccs, gálát várni meg kifejezetten butaság sztem. A továbbjutás az elsődleges cél. Már régen rossz lenne ha akár az edző, akár a játékosok ilyen felfogással állnának ki 1-1 meccsre, pl a Lyon ellen.

-
- Entrenador del Barça
Kardi, egy kicsit visszább kéne venni az arcból, mert magasról lehet csak igazán nagyot koppanni. Ez a BL, itt pillanatnyi forma dönthet, 16 között már nem létezik lefutott meccs, gálát várni meg kifejezetten butaság sztem. A továbbjutás az elsődleges cél. Már régen rossz lenne ha akár az edző, akár a játékosok ilyen felfogással állnának ki 1-1 meccsre, pl a Lyon ellen.
- Kardi
- Capitá del Barça
Azért nem adják élőben a Barca-Lyon meccset mert a Barca iszonyatosan nagy formában van most, és úgy gondolják így egy kicsit egyhangú lenne a Barca győzelem...és ugye az embereket jobban érdekli az izgalmasabb mérkőzés. Remélem azért hozzák amit elvárnak és gálázunk egyet a Lyon ellen!

Az elmúlt évek alapján...az Inter nemigazán szokott villogni a BL-ben így én azt gondolom Manchester United győzelem lesz oda és -visszavágón is! Liverpool-Real meccsről meg ugy gondolom nem nemkell sokat beszélnem elég ha megnézzük az elmúlt 4-5 évet visszamenőleg a BL-ben. A real madrid általában még jó formában is a legjobb 16, estleg legjobb 8 közé tudott jutni míg a Liverpool azért mindig ottvolt az elődöntő környékén, döntő környékén...és ugye volt egy BL-győzelem is...!

Az elmúlt évek alapján...az Inter nemigazán szokott villogni a BL-ben így én azt gondolom Manchester United győzelem lesz oda és -visszavágón is! Liverpool-Real meccsről meg ugy gondolom nem nemkell sokat beszélnem elég ha megnézzük az elmúlt 4-5 évet visszamenőleg a BL-ben. A real madrid általában még jó formában is a legjobb 16, estleg legjobb 8 közé tudott jutni míg a Liverpool azért mindig ottvolt az elődöntő környékén, döntő környékén...és ugye volt egy BL-győzelem is...!

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
A MU Inter párharcot jogosan közvetítik, előrevetítve, hogy egy nagy csata lesz. De lehet bukás is, mert azért az Inter és a MU is tud gyötrelmesen rossz játékkal nyerni
Szóval lehet a végén csak egy dulakodást látunk 90 percen keresztül.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Én mint Barcás, is azt mondom hogy jogos hogy a Mu-Intert adják, mégis csak, egy "rangadó"! A Barca-Lyon valószínűleg egy oldalúbb lesz.S.Agüero írta:Ez hülyeség, amikor a Barca van a legjobb formában szerintem, ezért kéne pont a mi meccsünket adni
És hála modern teknikának, ma már lehet egyszerre két meccset nézni

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- ozsimiki
- Adminisztrátor
egyáltalán nem az, teljesen logikus döntés,h nem a mienket adják élőben.Ilúvatar írta:hát ez szégyen... Marad a netes meccsnézés.sasi1 írta:Sajnos eldölt.
A Tv6 adja a Lyon elleni 1. meccset felvételről, az Inter - Manchester után.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
már előre örülök
mindegy, legalább nem csak a meccsen kell izgulni, hanem a stream mnőségén és a net gyorsaságán
fokozzuk az élvezeteket...

mindegy, legalább nem csak a meccsen kell izgulni, hanem a stream mnőségén és a net gyorsaságán

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sajnos eldölt.
- westerngom
- Entrenador del Barça
Vége Govou idényének a Lyonnál:
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... a_lyonnal/
- kár érte, kifejezetten technikás játékos és nagyon labda biztos, a Lyon egyik húzó embere dőlt ki vele egyben. (: Persze, azért Juninhó és Benzema okozhat még meleg pillanatokat a számunkra!
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... a_lyonnal/
- kár érte, kifejezetten technikás játékos és nagyon labda biztos, a Lyon egyik húzó embere dőlt ki vele egyben. (: Persze, azért Juninhó és Benzema okozhat még meleg pillanatokat a számunkra!
- Andris
- Adminisztrátor
Hála az égnek. Hajdu B.t jelent remélem.sasi1 írta:Telesport.hu írta:Manchester-Inter rangadó a BL-ben
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének nyoni sorsolásán a címvédő Manchester United az egyik legnehezebb riválist, az Internazionalét kapta ellenfélül.
A legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal ezt a párharcot övezi majd, hiszen a szigetországi klub az olasz bajnokság listavezetőjével, s egyben címvédőjével találkozik.
Azt hiszem ez alapján 100%, hogy ők (M1) ezt adják, ez pedig minden bizonnyal azt jelenti, hogy a mi meccsünket élőben adja a Tv6.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila