Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Almeriának is kell már otthon meccset nyernie.Erxy írta:Kezdő: Bravo, Adriano Bartra Mascherano Alba, Rakitic Busquets Rafinha, Munir Messi Pedro.
érdekes..
pad: Ter Stegen, Alves, Montoya, Pique, Xavi, Suarez, Neymar
erős a pad
Piqué 3 meccse nem játszik, Bartra kettőt játszik egymás után. mi van itt?!![]()
pihenteti őket a válogatott szünetrevisca el barca írta:suarezt meg neymart kihagyja az idióta... minek? elfáradtak? 2 hónapja tart a bajnokság. pont az ilyen meccseken kellene szoktatni őket
idióta.
Rossz előérzetem van...Rafinha múltkor se volt jó,Munir formán kívül,Pedro az Pedro...De az tetszik hogy Bartra kezdőErxy írta:Kezdő: Bravo, Adriano Bartra Mascherano Alba, Rakitic Busquets Rafinha, Munir Messi Pedro.
érdekes..
erős a pad
Piqué 3 meccse nem játszik, Bartra kettőt játszik egymás után. mi van itt?!![]()
Rossz előérzetem van...Rafinha múltkor se volt jó,Munir formán kívül,Pedro az Pedro...De az tetszik hogy Bartra kezdőErxy írta:Kezdő: Bravo, Adriano Bartra Mascherano Alba, Rakitic Busquets Rafinha, Munir Messi Pedro.
érdekes..
erős a pad
Pont fordítva: még a téli szünet előtt könnyebb meccsekre a B-keretből kellene felhozni valakit Alves helyén (Grimaldo?)BarcafanTomee írta:továbbra is feleslegesnek tartom a 3 jobbhátvédet a keretben. Nem lehetne ezt a Douglas gyereket berakni pár meccsre a B-be? ott legalább játszana.palesz77 írta:Utazókeret: Bravo, Ter Stegen, Masip, Alves, Douglas, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar
Gondolom majd Masip és Montoya maradnak ki - bár most lehet Douglas.
továbbra is feleslegesnek tartom a 3 jobbhátvédet a keretben. Nem lehetne ezt a Douglas gyereket berakni pár meccsre a B-be? ott legalább játszana.palesz77 írta:Utazókeret: Bravo, Ter Stegen, Masip, Alves, Douglas, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar
Legyen így! Én nem merem beleélni már magam ilyenekbe, abba is bíztam eleinte, hogy Montoya a jó meccse után majd kicsit többször jut szóhoz, erre azóta nem játszott egy percet se - sőt, a legutóbbi 7 meccsből 6-on még a padon se volt.. Szóval én nem reménykedek abban, hogy egy jó teljesítmény után Lucho megváltoztatja a rotálási rendszerét..hajnesz írta: Van egy olyan érzésem,hogy a közeljövőben kezdi majd el rotálni a kapusokat,és nem cimekre lesz leosztva a szerep(mert az igen csak balgaság)
Hát nem tudom. Ter Stegen az utolsó meccsén elég magabiztosan védett. Eddig teljes mértékben megértettem,hogy miért nem játszott,mivel előbb a rekordot akarta megdöntetni Bravoval,aztán meg ugye nem a nagy meccseken próbáljuk ki az új kapust. Van egy olyan érzésem,hogy a közeljövőben kezdi majd el rotálni a kapusokat,és nem cimekre lesz leosztva a szerep(mert az igen csak balgaság)palesz77 írta:Rá 0% az esély, azért nem írtam.hajnesz írta:Kihagytad Ter StegentVagy róla már lemondtál?
Douglasnak és Montoyanak 1%-nyi legalább van arra, hogy kezdjenek, a többieknek meg még több is..
![]()
Szóval hajrá Rac1 kezdő!!
Rá 0% az esély, azért nem írtam.hajnesz írta:Kihagytad Ter StegentVagy róla már lemondtál?
Kihagytad Ter Stegentpalesz77 írta:Utazókeret: Bravo, Ter Stegen, Masip, Alves, Douglas, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar
Possible line-up (vs Almeria): Bravo - Douglas Pique Bartra Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar [rac1]
Ez még esküszöm tetszene is, megnézném Douglast megint, nekem nem volt nagy bajom vele a múltkor, kicsit bátortalan volt, de amúgy nem volt rosszabb Alvesnél. Rafinha, Bartra és Suárez meg remélem mindhárman játszanak majd - plusz Neymar és Rakitic is kezdjen, a többi nem érdekel.
Egy dolog, hogy Lucho szerint most húzták fel a függönyt, de ugyanazt a játékot játsszuk már évek óta kisebb-nagyobb változtatásokkal, szezon eleje óta mozognak a támadók is az eddiginél kötetlenebb szerepben, már mindenkinek tudnia kéne, hol a helye. Nem ezzel van a probléma, ez csak kifogáskeresés, ha tényleg elhangzott valamelyik játékostól. Mindig az a csapat nyer egyébként, amelyik jobban akar és többet tesz érte. Ez mindig így volt a fociban...hajnesz írta:Én is megkérdőjelezem a cikk valóságalapját, de szerinted az edzőnek csak annyi a dolga,hogy felpakolja a játékosokat,aztán mindenki tudja a dolgát? Mert a "nem értettük,mit akar tőlünk" az taktikai utasitásra vonatkozhat(ha igaz lenne),mikor ki hova zár vissza,szélességben,mélységben nyitja meg a pályát,stb,stb. Egy edzőnek az a legkisebb gondja,hogy ki kezdjen. Sokkal nehezebb a taktikát megalkotni egy játékrendszerre,illetve az adott játékosokra.hank1ee írta:"Nem értettük, mit akar tőlünk."
Ekkora baromságot rég olvastam. Mi mást akarhatna, mint hogy legjobb tudásukkal menjenek ki és verjék meg a Madridot? Az edző, a szurkolók is ezt akarják, semmi többet. Amikor Guardiola Dani Alvest tette ki a jobbszélre, tudták vajon, mit akar? Mert az a meccs 5-0 lett. Épp ez a baj, hogy ha fogalmuk sem volt, legalább ők tudták, hogy mit akarnak, és ezt mi is láttuk. Az egyetlen különbség a kettő között, hogy most fogalmuk sem volt, hogy saját maguktól mit várnak, ezért nyert olyan könnyen a Real.
Függetlenül attól, hogy igaz-e a hír vagy sem, kezd elegem lenni néhány bohócból a csapat háza táján, etc. Piqué, Busquets, Dani Alves...
Én is megkérdőjelezem a cikk valóságalapját, de szerinted az edzőnek csak annyi a dolga,hogy felpakolja a játékosokat,aztán mindenki tudja a dolgát? Mert a "nem értettük,mit akar tőlünk" az taktikai utasitásra vonatkozhat(ha igaz lenne),mikor ki hova zár vissza,szélességben,mélységben nyitja meg a pályát,stb,stb. Egy edzőnek az a legkisebb gondja,hogy ki kezdjen. Sokkal nehezebb a taktikát megalkotni egy játékrendszerre,illetve az adott játékosokra.hank1ee írta:"Nem értettük, mit akar tőlünk."
Ekkora baromságot rég olvastam. Mi mást akarhatna, mint hogy legjobb tudásukkal menjenek ki és verjék meg a Madridot? Az edző, a szurkolók is ezt akarják, semmi többet. Amikor Guardiola Dani Alvest tette ki a jobbszélre, tudták vajon, mit akar? Mert az a meccs 5-0 lett. Épp ez a baj, hogy ha fogalmuk sem volt, legalább ők tudták, hogy mit akarnak, és ezt mi is láttuk. Az egyetlen különbség a kettő között, hogy most fogalmuk sem volt, hogy saját maguktól mit várnak, ezért nyert olyan könnyen a Real.
Függetlenül attól, hogy igaz-e a hír vagy sem, kezd elegem lenni néhány bohócból a csapat háza táján, etc. Piqué, Busquets, Dani Alves...
Fabregas a Barcelonában soha nem kapta meg a karmesteri pálcát és a bizalmat egyik edzőtől sem. Amikor még Xavi-nak nagyon ment, ez érthető is volt, de utána már óriási hiba volt a rangadókón padoztatni, illetve ha nem úgy ment a csapatnak rendszeresen őt hozták le először.Feast4 írta:A Fabregas dologgal nem értek egyet. Xavi sérült volt vagy valami miatt nem jászott nem egyszer volt a helyén és nem ment neki. Valahogy sose érezte a mi játékunkat. Persze talán egy új játékrendszerbe jobb lett volna, de ez már a mi lett volna ha nagyanyámnak töke lett volna kategória. Akár csak Kroos igazából. Ebből kell megoldani a dolgot.pep71 írta:.Kroos megvételénél sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna oldani a középpálya gondjait, azzal, hogy Fabregast, nem adjuk el nevetséges áron, hanem végre bekellett volna tenni a helyére, irányítónak és a kpálya vezérévé tenni. Amíg itt volt, mindig Xavi-t erőltették helyette, most már lassan Rakitic-el is ez lesz, mint láthattuk a Real ellen...DE még mindig tudna változtatni LE, ha Masch-ot végre betenné VKP-nak, de amíg Alves játszik minden meccsen, Montoya meg a padon sincs, nem tudom mit lehet várni LE-től. Olyan edző kéne, aki sokkal jobb megváltoztatná a játékát a csapatnak és azokat a játékosokat elküldi a kezdő közeléből, akiken már mindenki látja, hogy nem valók a csapatba. Bartra is értelmetlenül padozik állandóan, Piqué és MAthieu szintjét simán hozza.
Rakitic megfelelő lenne, de megint Xavit nyomjuk...
Montoya esetében viszont én azt tartom érdekesnek, hogy senki nem merte hosszú távon játszatni. Én akárhányszor láttam játszani nem volt meggyőző. És azért az évek mennek a rutin nem gyűlik, úgyanez igaz Douglasra. Abban egyet értek a főöldalon lévő cikk szerzőjével, legalább játszahtnának annyit, hogy tudjuk ők miért nem lesznek jók ha tényleg nem jók. Igazából tök mindegy, hogy Alves hibázik vagy ők ketten. Hiba az hiba. Alvestől már láttunk nem egyet akkor lássunk mástól.
Itt több dolgot kéne, de nem vagyok, mesteredzőő de én ezt látom: Egy Bartra Mathieau középet erőltetni, mert Pique egyre inkább kritikán aluli, a tapasztalat és a fiatalság talán együt működne hosszabb távon, Alvest cserélni valakire aki épp vár a sorára, Busquetset lerakni padra és Mascheranot feltenni, a helyére, Rakiticet folyamatosan játszatni, Pedrot pedig a kezdő közeléből elzavarni, de ha úgy van a stadion közeléből is.
Esetlegesen 3-4-3-at kipróbálni két szűrővel... A keret elvileg megvan hozzá és kepes is rá. A Celta ellen pl. pont ki lehetett volna próbálni! De ez sajna megint a mi lett volna ha.