Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát adom,h esélyesebbek vagyunk, főleg,h eddig vmi ultra tré játékot mutattak a blben ősszel, de azért tettem őket a 2.legveszélyesebb helyre számunkra, mert megőrülnék, ha ez a *****Jose ejtene ki minket vhogy. bár elég lenne Ibrat megfogni ,és már tovább is megyünk. de azért tartom,h Lyon és Arsenal SZEBB, és számunkra jobb meccseket is hozna.Rivaldo11 írta:Emlékszik még valaki a 2003 tavaszi Inter elleni meccsünkre? Guritottunk egy sima hármast (Saviola nagy meccse volt, forgatta Cannavarot mint a szerencsekereket), azzal most is elégedett lennék![]()
Szerintem jelenlegi formánkban bárki ellen minimum 55% esélyünk van.
A kulcs az lesz, hogy mennyire tudjuk tartani a jelenlegi formát. Ha igen, jajj az ellenfeleknek.
ozsimiki írta:Ilyen sorrendben örülnék az ellenfeleknek, akit előre írok annak a legjobban,és így tovább...
1.Lyon
2.Arsenal
3.Inter
4.Chelsea
ÁMEN!ozsimiki írta:Ilyen sorrendben örülnék az ellenfeleknek, akit előre írok annak a legjobban,és így tovább...
1.Lyon
2.Arsenal
3.Inter
4.Chelsea
Tényleg.Varga Tamás írta:Roli!
Már kérdezték, és írták is.
HOLNAP, 12 ÓRA, EUROSPORT, ÉLŐ!
Roli!Danka00792 írta:Nemtudja esetleg valaki, hogy hánykor lesz a sorsolás?
Egyértelműen "Dream Team" volt a 2005-2006-os csapatunk-nekem mindenképp. Már csak azért is, mert minden kétséget kizáróan a világ legjobb csapata volt, és főleg azért, mert játéka teljesen egyedi volt. Igaz ugyan, hogy nem tudott 3 -4 évig csúcson lenni, de a mai viszonyok között ez már nem is várható el igazán.MichaaBee írta:igen, szvsz is arra célzott, de szerintem az nem nevezhető dream team kettőnek. akkor lehet dream team, ha sorozatban nyer 4 bajnokságot (min 3.at) és legalább 1 BL trófeát. 2 bajnokság és 1 BL sajnos kevéspedig abban a csapatban több volt, dehát mindegy, nem is ragozom tovább, mindenki emlékszik rá.
![]()
BL sorsolásra vonatkozó tippem: Chelseadejóislenne