Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen!Rivaldo11 írta:Az nso szerint a Chelseat képviselő fószer fellélegzett hogy nem minket kaptak.
Nem baj, ami késik, nem biztos hogy múlik is.
Igazán nagy meccs lenne egy Barca-Chelsea. Már már klasszikus összecsapás.
A büdös ..........mi a fenének? Biztos? Én nem így emlékszem.cps46 írta:A 8 között mindig új sorsolás van.bali 15 írta:Az első kisorsolt meccs győztese és a második meccs győztese fog majd játszani egymással és így tovább. Szóval a legjobb 8 között tuti hogy a Liverpoolal fogunk találkozni és az elődöntőben megint a Manchester United.
A Liverpoolon úgyis elégtételt kell venni.
A 8 között mindig új sorsolás van.bali 15 írta:Az első kisorsolt meccs győztese és a második meccs győztese fog majd játszani egymással és így tovább. Szóval a legjobb 8 között tuti hogy a Liverpoolal fogunk találkozni és az elődöntőben megint a Manchester United.
A Liverpoolon úgyis elégtételt kell venni.
Hát adom,h esélyesebbek vagyunk, főleg,h eddig vmi ultra tré játékot mutattak a blben ősszel, de azért tettem őket a 2.legveszélyesebb helyre számunkra, mert megőrülnék, ha ez a *****Jose ejtene ki minket vhogy. bár elég lenne Ibrat megfogni ,és már tovább is megyünk. de azért tartom,h Lyon és Arsenal SZEBB, és számunkra jobb meccseket is hozna.Rivaldo11 írta:Emlékszik még valaki a 2003 tavaszi Inter elleni meccsünkre? Guritottunk egy sima hármast (Saviola nagy meccse volt, forgatta Cannavarot mint a szerencsekereket), azzal most is elégedett lennék![]()
Szerintem jelenlegi formánkban bárki ellen minimum 55% esélyünk van.
A kulcs az lesz, hogy mennyire tudjuk tartani a jelenlegi formát. Ha igen, jajj az ellenfeleknek.
ozsimiki írta:Ilyen sorrendben örülnék az ellenfeleknek, akit előre írok annak a legjobban,és így tovább...
1.Lyon
2.Arsenal
3.Inter
4.Chelsea
ÁMEN!ozsimiki írta:Ilyen sorrendben örülnék az ellenfeleknek, akit előre írok annak a legjobban,és így tovább...
1.Lyon
2.Arsenal
3.Inter
4.Chelsea
Tényleg.Varga Tamás írta:Roli!
Már kérdezték, és írták is.
HOLNAP, 12 ÓRA, EUROSPORT, ÉLŐ!
Roli!Danka00792 írta:Nemtudja esetleg valaki, hogy hánykor lesz a sorsolás?