Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én sztem meg ezek közül bárki ellen felvesszük a kesztyűt és itthon győzünk is! Idegenben meg elég az iksz.Messa írta:Én a Bayernnek örülnék legjobban.hady írta:Várható ellenfelek, (talán erő sorrendben):Chelsea, Inter,Bayern, és Porto.
Legalább a tv-és mérkőzés lesz.
Szerintem nagyon simán ütnénk őket, a másik meg, hogy eléggé rühellem azt a tímet...
Én a Bayernnek örülnék legjobban.hady írta:Várható ellenfelek, (talán erő sorrendben):Chelsea, Inter,Bayern, és Porto.
Legalább a tv-és mérkőzés lesz.
lehet benne valami de akkor is pont a sahtar-tólAsys írta:Lehet hülyén hangzik, de én örülök, hogy véget ért a veretlenségi széria, soha jobbkor nem jöhetett volna, egy tétnélküli meccsen kikapni nem szégyen!kleno04 írta:áááááá pont egy ilyen csapat ellen kellett megszakadnia a veretlenségi sorozatnak csak ez nehogy rossz fényt vessen a köv meccsre
Csökkent a nyomás a csapaton, nem beszél mindenki arról, hogy meg kell őrizni a veretlenséget, és így majd üthetjük a Realt a hétvégén!![]()
Azt mondom, minden meccset nem lehet megynerni, néha ki kell kapni s inkább egy Sahtat ellen kapjunk ki....
Lehet hülyén hangzik, de én örülök, hogy véget ért a veretlenségi széria, soha jobbkor nem jöhetett volna, egy tétnélküli meccsen kikapni nem szégyen!kleno04 írta:áááááá pont egy ilyen csapat ellen kellett megszakadnia a veretlenségi sorozatnak csak ez nehogy rossz fényt vessen a köv meccsre
Jorquera már nem játszott kb 1 éve. Tény, hogy nem játszott jól, de régóta nem is játszott.noname írta:Azért arra jó volt ez a meccs h Pep kipróbáljon ezt-azt és megtanulja h mit nem szabad:
1.Cacerest nem szabad jobbhátvédként játszatni-nagyon gyenge
2.Jorquera többet ne jusson kapuközelbe
3.Victor Sanchez se kerüljön a védelem közelébe se!
Gyakorlatilag semmiről nem maradtál le volt egy Keita és egy Pedro kapura lövés. Úgyérzem, hogy a két csapat egyenlő szintűek, deee Pedron, Bojan-on és Hleb-en látszik legjobban a bizonyítási vágy!!!!CFirpo3 írta:Eddig mi történt a meccsen?
Ezek szerint Guddy kezd a Classicon!Kezdő:
25 Albert Jorquera
2 Martín Cáceres
3 Gerard Piqué
11 Bojan Krkić
15 Seydou Keita
16 Sylvinho
21 Aleksandr Hleb
27 Pedro Rodríguez
28 Sergio Busquets
29 Víctor Sánchez
30 Víctor Vázquez
Hajrá Barca!
Szerintem teljesen mindegy nyerünk-e, csak hajtsanak a fiatalok!MQuC írta:Igazából elolvastam a cikket a BL keretről, de én úgy érzem, hogy ezzel a "B" kerettel is meg kell nyernünk itthon ezt a meccset.
Hát nemtom én Henry-t meg Guddy-t beraktam volna...CFirpo3 írta:Kezdő:
25 Albert Jorquera
2 Martín Cáceres
3 Gerard Piqué
11 Bojan Krkić
15 Seydou Keita
16 Sylvinho
21 Aleksandr Hleb
27 Pedro Rodríguez
28 Sergio Busquets
29 Víctor Sánchez
30 Víctor Vázquez