Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nálam is ugyanez a felállás a nyerő csak Jorquerát raknám be kapusnak,MichaaBee írta:nálam meg ez a kezdő:
----------------Pinto/Jorquera-----------------
---Sánchez---Piqué---Cáceres---Sylvinho---
-------------------Sergi--------------------
--------Guddy--------------Keita-----------
----Hleb----------Bojan-----------Pedro---
Puyol,és Henry nincs is nevezve..danko94 írta:--------------------Pinto---------------------
---Puyol---Pique---Cáceres---Sylvinho---
-------------------Sergio--------------------
--------Guddy--------------Keita-----------
----Hleb----------Bojan-------------Henry
Így lesz sztemVagy max Henry helyén Pedro...
Na, egész jól eltaláltam, kik lesznek pihentetve, de ez várható is volt. A Sakhtar meccs immáron teljesen érdektelen, meg kell nézni, mit tud pár fiatal élesben.Rivaldo11 írta:Inkább azt írnám le, kiket pihentetnék mindenképp: Valdes, Alves, Puyol, Marquez, Toure, Xavi, Leo, Samu, Titi.
Egy félidőt elporoszkál ott fent, aztán nem tom, vkit Pep Mester beküld a helyére!!!gianni írta:Na én csávit nem játszattnám
Hát, a Roma még az sem biztos, h továbbjut. Nem tűnik nehéznek, egy x elég a Bordeaux-val, de franciák okozhatnak meglepetést, elég jó játékosaik vannak(Courcuff, Cavenaghi)norbert55 írta:A Roma végülis lehet csoport első de a Pana a Porto és a Lyon sztem tuti 2.
Na én csávit nem játszattnámMcLovin írta:Én Jorquérát és Cacerest úgy tépném be a kezdőbe, mint a ZATOM!!!Plusz Jó lenne, ha egy Bojan-Henry-Hleb kezdő támsorunk lenne!!
Középpályán Bousquets, Keita és Xavi elfutkározik. Meg azér Córcoles is jó lenne kezdőnek. Alves hadd pihenjen egy kicsit.
off: valóban jól esne, ha a csapat halálra répázná a MU-t, legalább lenne mivel szivatni az idióta mánkeszteres ismerőseimet!!!
Így van. Egyre inkább úgy alakulnak az eredmények, hogy nem éri meg csoportelsőnek lenni...ozsimiki írta:ebből kettő nagyon jó eséllyel csoportelső lesznorbert55 írta:
Sztem a Roma,Panatinaikosz,Porto,Lyon 4-esből lesz vki az ellenfelünk.másik kettő is sanszos