Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ebből kettő nagyon jó eséllyel csoportelső lesznorbert55 írta:
Sztem a Roma,Panatinaikosz,Porto,Lyon 4-esből lesz vki az ellenfelünk.
Én most a Chelsea, Famaguszta, Pana 3-asból kerül ki az ellenfelünk. Ellenük kiváncsi lennék a csaapat játékára.DaveN írta:OvaMind írta:Hát sztem inkább kapjuk a Famagusztát és legyen és sima meccs amit nem ad a tv de viszont biztosan továbbjutunk, minhogy játszunk egy fantasztikus meccset a Chelsea-vel és kiessünk... Én nagyon elégedett voltam a tavalyi sorsolássalFernando írta:Tehát maradnak ezek a lehetséges csapatok számunkra:
-Chelsea/Roma/Bordeaux - Mindháromnak örülnék.
-Panatinaikosz/Inter/Amortoszisz - Nah gyere Inter!
-Bayern München - Ezsem lenne kis meccs!
-Porto - Nemvalószínű, hogy adná a TV. Elég egyértelmű.
Remélem a Chelsea, Inter, Bayern 3-asból kerül ki az ellenfelünk.nem voltak nagy meccsek (Celtic, Schalke) de biztosan ott voltunk a 4-ben. Egy ilyet most is elfogadnék, az elődöntő/döntőben pedig kis meccs már nincs, de azokat kis szerencsével (ha addig nem durran ki a lufi
) megnyerhetjük
megvan a 100. hsz![]()
![]()
![]()
Hát sztem inkább kapjuk a Famagusztát és legyen és sima meccs amit nem ad a tv de viszont biztosan továbbjutunk, minhogy játszunk egy fantasztikus meccset a Chelsea-vel és kiessünk... Én nagyon elégedett voltam a tavalyi sorsolássalOvaMind írta:Fernando írta:Tehát maradnak ezek a lehetséges csapatok számunkra:
Remélem a Chelsea, Inter, Bayern 3-asból kerül ki az ellenfelünk.
Na jó!palesz77 írta:azért ez a veretlenségi sorozat maradthatna...de amúgyis, milyen ütős még ez a B csapat is, amit itt leírt mrmonster előttem. ezzel se kéne szégyenkezni szerintem
Osztom a véleményt. Nekem egy x abszolút elég lenne, de ha kikapnánk, annyira lennék dühös, mintha x-elnénk!mrmonster írta:Nagyszerű, hogy így lenulláztunk mindenkit ismét a csoportkörben, így a bajnokságbeli Madrid és Villarreal elleni meccsek közötti utolsó csoportmeccsen lehet pihenni egy kicsit, és Nou Camp ide vagy oda, eléggé tartalékosan fogunk szerintem kiállni a Doneck ellen.
Ha mindenki egészséges lenne, akár lehetne egy full cserecsapat is:
Pinto - Corcoles, Pique, Caceres, Sylvinho - Gudjohnsen, Busquets, Keita - Pedro, Bojan, Hleb.
Nekem teljesen mindegy, kivel játszunk, egyedül a 'Poolt szeretném elkerülni. A legangolosabb focit ők játsszák, és a beívelések ellen sokszor nincs ellenszere a Barcának, + Torres is rendre eredményes volt ellenünk.Fernando írta:Hát elég érdekesen alakul ez az A csoport. Az utolsó párosítás: Chelsea - Kolozsvár, Roma - Bordeaux. A Chelseanek nem szabad lazítania, szerintem behúzza a meccset és így lesz 11 pontuk. Jelenleg van nekik 8. A Bordeaux ha tovább akar menni, megkell verniük a Romát és akkor lesz nekik 10. Így Chelsea, Bordeaux, Roma sorrend lenne. De ha a Roma megveri a Bordeaux-ot, akkor sima. Roma, Chelsea, Bordeaux továbbjutás lenne, döntetlen esetén is. Szerintem ez az esélyesebb, döntetlen esetén is a Roma Chelsea kettős jutna tovább, csak akkor az angolok lennének az elsők. A lényeg, hogy ha nyer a Roma és a Chelsea is akkor elég nagy esély van rá, hogy velük játszunk megint. Megis mondom miért:
A B csoport még egy olyan csoport, hogy onnan is játszhatunk még akár három csapattal is. Mégis a legesélyesebb az Inter szerintem. A Panatinaikosz megveri a Famagusztát ugyanis csak 1 pont a különbség köztük, és ha nyerne a ciprusi csapat kiejtené a görögöket, és ezt szerintem elakarják azért kerülni. Jelen pillanatban első az Inter, és én úgy számolok, hogy a végén mégis csak második lesz. Szerintem kikapnak Brémában. A németek beszeretnének jutni az UEFA-kupába, és ezért megverik az Intert. Így a milánóiak lesznek a másodikak.
A D csoport is érdekes. PSV és a Marseille is otthon játszik az utosló fordulóban, és mindkettőnek 3 pontja van tehát kűzd az UEFA kupáért, itt kérdés, hogy melyik idegenbeli csapat tud jobb eredményt elérni, mert akkor azlesz a csoportelső. Én a Pool-ra szavazok, szerintem ők inkább megütik a PSV-t, mint az Atlético a Marseille-t. Így tehát az Atlético lenne a második, ellenük meg ugye még nem játszhatunk.
Az E csoport sima. Manchester, Villarreal 9-9 pont. Utolsó forduló, Man Utd-Aalborg, szerintem sima egyes, és így a Manchester jut majd tovább elsőként, a Villarreal egyébként a Celticcel játszik idegenbe, tippem egy X. De ezen már semmi sem múlik. A sárga tengeralattjáróval ugyancsak nem játszhatunk.
A F csoportban is már minden eldőlt. Lyon Bayern továbbjutó, ráadásul egymással játszanak az utolsó körben, Franciaországban, így én a Lyont mondanám csoportelső esélyesnek. Tehát számomra marad a Bayern München.
A G csoportban is van két továbbjutó, Arsenal (11), Porto (9). Az utolsó párosítás: Porto-Arsenal. Most szerintem ez vagy x vagy Arsenal győzelem lesz. Nem érzem idén valami túl veszélyesnek a Portot. Szerintem marad a csoportállása. Tehát Porto a 2. helyen.
A H csoportban is minden eldőlt. Juve, Real továbbjutó. A Juve otthon játszik majd a BATE-vel, a Real meg a Zenittel. Lényegtelen mit játszik a Margit, mert a Juve szinte biztosan megüti a BATE-t otthon egy gyenge kezdővel is. Így a Real lenne a második velük ugyancsak nem játszhatunk.
Tehát maradnak ezek a lehetséges csapatok számunkra:
Remélem a Chelsea, Inter, Bayern 3-asból kerül ki az ellenfelünk.
Mivel nem volt győztes gól, erre egyetlen emberpalánta se tud válaszolni.Alessandro írta:bali 15 írta:nagy sztár a hátán viszi a csapatot,és az később összeomlik.
Nem úgy mint tavaly CR7 kiemelkedett az MU-ból. Akiről a döntőben bebizonyosodott hogy mennyire gyenge......jó játékos de gyenge.(pszichikailag)
Emberpalánta!! Te hol élsz??? A győztes találatot szerinted ki szerezte a döntőben???
bali 15 írta:nagy sztár a hátán viszi a csapatot,és az később összeomlik.
Nem úgy mint tavaly CR7 kiemelkedett az MU-ból. Akiről a döntőben bebizonyosodott hogy mennyire gyenge......jó játékos de gyenge.(pszichikailag)
Azért én jobban örültem volna ha rúgunk hármat, és viccből ezuttal nem kapunk gólt már megint, hanem csak úgy rúgunk kettőt. Nekem ez tetszett volna.Kluivert23 írta:Így kell ezt csinálni, 3-0ra elhúzni, aztán ha kapunk 2őt még adunk nekik 2őt!!! Szép volt, gratula!!!
Nem csak kapnánk, hanem kapjuk is.ozsimiki írta:Egyelőre csak a gólókat láttam, ennyit jelent,h ott van Messi, óvni kell bárminél jobban,és most kijelentem,h Messivel végig, bajnokság meglesz. Bl sok mindentől függ,de jelenleg,JELENLEG, mi kapnánk a legkisebb oddsot...