Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Már volt róla cikk, hogy Eto'o utód...Wolfy11 írta:Épp ez az, hogy ő megmutatta, hogy fontos meccseken tud gólt lőni.Talma írta:Barcaman1993: valószínűleg statok alapján számoltak a szakértők. Egyébként nem tudom mire fel ez a letámadás... Azt meg pláne nem értem, hogy minek hozod fel Eto'o Real ellen lőtt góljainak számát. Eto'o nem azért klasszis, mert a Realnak vág X gólt, hanem azért, mert a többi fontos meccsen is képes villanni... Hogy a Realt miért kellett ennyire kiragadni, azt nem igazán értem.
Míg ezt nem látjuk tőle, addig légyszíves ne állítsuk be Eto'o reinkarnációnak.
Épp ez az, hogy ő megmutatta, hogy fontos meccseken tud gólt lőni.Talma írta:Barcaman1993: valószínűleg statok alapján számoltak a szakértők. Egyébként nem tudom mire fel ez a letámadás... Azt meg pláne nem értem, hogy minek hozod fel Eto'o Real ellen lőtt góljainak számát. Eto'o nem azért klasszis, mert a Realnak vág X gólt, hanem azért, mert a többi fontos meccsen is képes villanni... Hogy a Realt miért kellett ennyire kiragadni, azt nem igazán értem.
Sajnos sérült már február óta, pedig szívesen elnézegetném őt is a felkészülési meccseken.Barcaman1993 írta:Apropó Grimaldoval mi a helyzet?
Hát azért... szeretném én azt látni, hogy Eto'o-nál jobb játékos lesz...Talma írta:Szakértők véleménye alapján Dongou 18 évesen valamivel jobb játékos, mint az akkoriban 18 esztendős Messi. Egy dolog azért biztos: Messit nem valószínű, hogy eléri, de abban biztos vagyok, hogy Eto'o-nál jobb játékos lesz, s annak nagyon fogunk örülni.
Azért ezzel még várnék... 18 éves Messi egyébként kezdő volt a duplázó Barcában, Chelsea ellen kulcsszereplő volt, de megsérült. Dongou a Barca B-ben sem volt állandó kezdő. Ebből a 2 gólból meg aztán érdemes kiindulni. Eto mennyit lőtt CSAK a Realnak? Nem tudom miről beszélsz...Talma írta:Szakértők véleménye alapján Dongou 18 évesen valamivel jobb játékos, mint az akkoriban 18 esztendős Messi. Egy dolog azért biztos: Messit nem valószínű, hogy eléri, de abban biztos vagyok, hogy Eto'o-nál jobb játékos lesz, s annak nagyon fogunk örülni.