Cooltiszo írta:Komolyan mondom, hogy hihetetlenek páran(élő közvetítések topicra reagálva). X-eltünk? ÉS AKKOR MI VAN? Ha full kezdővel állunk ki és lesérülnek ketten akkor azért anyáznánk. Most ez jött össze, legalább nem szállnak el, kell is az ilyen, ráadásul ez kb egy barátságos meccs jelentőségű már nekünk. Ha a bajnokságban botlunk akkor az dühítőbb, de azt se lehet elvárni hogy az összes meccsünket nyerjük meg idén. Nagyon nem szeretem, ha egy meccs után megy a sírás.
MAXIMÁLISAN egyetértek veled!!!
Ami ma este az élő közvetítések topicban ment néhány embertől...hát...én szégyelltem magam, hogy ilyenek szurkolnak a Barcának komolyan mondom.

Azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára mert 1-1-et játszottunk a BL-ben!!! Ott, ahol most 10 ponttal vezetjük a csoportot, még jó, hogy azoknak szavazott bizalmat akik nem játszottak eddig túl sokat. (pl.: Bojan, Hleb, Sylvinho). 1-1 lett...húúú...na most mi lesz. Legalább nyertek tapasztalatot és tovább dolgoznak majd a hibák kijavítása végett. Nem dől össze a világ! Nem estünk ki a BL-ből, sőt magabiztosan vezetjük a csoportok 11 rúgott és 3 kapott góllal! Én is örültem volna ha nyerünk, de ez most így alakult! Húú...most ettől én nyugodtan fogok aludni, mert tudom, hogy semmit nem veszítettünk vele. (sőt remélem még okultak is belőle). Azon felül végig nyomtuk a meccset, voltak helyzeteink, de ezek most nem mentek be. Szombaton a Valladoid ellen nem ez a kezdő lesz, ott majd megint gálázhatunk ha úgy alakul. Ennyi...
Na ennyit akartam mára. Jó éjszakát mindenkinek és Visca el BARCA!!!
Peace.