Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az a Gamper kupa volt.vlxe írta:üdv
Lehet nem ide illő a kérdésem. Viszont egyik haverommal vitatkozunk, hogy amikor hazai pályán megvertük 4-0 ra a Bayernt (1 dinho gól és 2 eto'o nameg saviola.) akkor az bl meccs volt vagy sem?mertmár nem igazán emlékszem.
Nyugi a meccs előtt úgyis lesz itt pár link.Superpippo írta:lehet valahol nézni a meccset???Légyszi valaki segitsen ebben..
Hát ezaz ugy látom ebben 1etértünk, mivel én is emiatt játszatnám így a csapatot.MichaaBee írta:Nálam Kabekabe Kolléga a nyerő! Bojan, Guddy, Hleb, Cáceres igazán kezdhetnének végre. Szegény Eidur, pont kezdett belejönni, erre lesérült... Nem tudom, hogy Pedro felépült-e már, de ha igen, akkor tuti játszatnám! Ja és Cáceres az árához képest több lehetőséget is kaphatna.![]()
Sztem is kell pihentetni, de én nem pont igy raknám őket fel:bali 15 írta:
Jó felállás most tényleg pihentetni kéne néhány embert és adni lehetőséget másoknak. Cacares nagyon jó pl.
Most járunk a csoportkör felénél, jönnek a visszavágók, ilyenkor még nem tudni, hogy kivel játszunk.davi10 írta:Ha csoport elsők leszünk(ami nem kérdés) lehet már tudni, h ki ellen játszunk nyolcaddöntőt?
Pl. Iniestával, bár én mondjuk abszolút nem állítanék fel ilyen csapatot. Eleve Cáceres meg Puyol egyszerre nekem abszolút nem. Piqué jobb oldalon hát nem is tudom. Ez elég furin néz ki...MessiFan írta:ÉN pihentetném Xavit meg Messit.
Örülnék ha simán bezsebelnénk a 3 pontot egy 3-0ás győzelemmel
Holnap így állnék fel.
----------------Valdés----------------
-Piqué--Puyol--Cáceres--Sylvinho-
-----------------Sergi----------------
-------Alves--------------Hleb-------
--Eto'o-----------------------Henry--
----------------Bojan-----------------
Eto'o már nem egyszer játszott szélen szóval meg tudná oldani a dolgát.
Alves-t direkt előretoltam mert Xavit nem tudom kivel tudtam volna még helyettesíteni.
Csak az a 10% ne a döntőben legyen inkább még a csoportkörben utánna meg lazán BL-t nyerni:P2pac4ever10 írta:MichaaBee írta:szép is volna 100 százalékos mérleggel BL-t nyerni.ilyen se lesz soha
de legalább a csoportkört behúzhatnánk 18 ponttal.
Hát ebben én sem nagyon bízom de lehet 90%os arány és már az is nagyszerű.
Köszönöm a kezdőt:D Én is ezt a csapatot küldeném a páyára!!!Titinho írta:Na amit várok a holnapi meccstől:
Most már kíváncsi lennék, hogy Hleb mit tudna kezdeni a bal oldalon kezdőként! Idén még nem sokszor (sőt asszem 2x) volt kezdő, most a Basel ellen biztos, hogy neki szavaznék bizalmat Eto'o-val vagy Henryval (most inkább vele) középen és Messivel a jobb oldalon. Középpályán természetesen Xavi kezdene, mellette Busquets vagy Iniesta mögöttük pedig Touré. A védelemben Alves alap, középen Puyol és Cáceres (na őt még nem láttam játszani kezdőként) és bal oldalra Sylvinho-t tenném be. Kapuban természetesen Valdés. Ha holnap nyerünk akkor, Pinto vagy Jorquera szerintem védhetne az utolsó két meccsen a BL-ben.
Na szóval, így állnék fel holnap:
---------------------Valdés---------------------
Alves--------Puyol------Cáceres----Sylvinho
---------------------Touré----------------------
--------------Xavi---------Iniesta--------------
---Messi-------------------------------Hleb-----
----------------------Henry----------------------
Jöhetne majd csereként: Busquets, Bojan.
Vagy úgy hogy Henry a bal oldalon, Eto'o középen Hleb pedig Iniesta helyén. Pep biztos tartogat majd meglepetést a kezdőt illetően, mint mindig, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz.
Mindenesetre remélem meglesz a zsinórban 12. győzelem (atyaég...) és be is biztosítjuk a továbbjutást. A Basel egyébként a hétvégén 3-0-ra nyert és ők is átvették a vezetést hazájuk bajnokságában. Bízakodom egy közönségszórakoztató játékban és persze a győzelemben, már egy Málagáitól jobb pályán.
A tippem: 3-0.