Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezt én is észrevettem, csak picit máshogy. Mindig az utolsó pillanatban rúgja el a labdát és elég jól fedezi is, ezért nagyon sokszor szállnak bele. Első meccséből annyi maradt meg, h elég gyenge volt, de ellene szabálytalankodtak a legtöbbször.cps46 írta:egyetlen bajom a sráccal, hogy általában túl optimistán megy bele bizonyos szitukba, amiből egyszer nagyon meg fog sérülni.
A mai meccsek közül eddig ez a legizgalmasabb, legjobb, még egy semleges néző számára is. A Barça többször játszik szép focit, mint a Roma, Inter, Chelsea stb., mégsem adják a meccseinket.Ákocka írta:Nem sajnos. De valljuk be, sok meccs érdekesebb lehet egy semleges néző számára.Puyol05 írta:hello ifjak. lenne egy kérdésem: nem tudjátok, h a mia Barca BL meccset közvetíti e vmelyik csatorna? estleg a TV6 vagy valamelyik?
Tippem: 2-0 a Barcának.Rivaldo11 írta:Fontos lenne behúzni a meccset, ezzel együtt a lehető leghamarabb bebiztosítani a továbbjutást. Hiszem hogy ez ma meg is lesz, és legalább kettő góllal nyerünk.
a kezdő tényleg jó, bocs, ha hülye vagyok, de hát nem jöttem rá egybőlEtooka írta:Én már mindkettőt láttam,hogy használták,én most ezt használtam!![]()
Egyébként a kezdő felállás nekem is tetszik!
Én már mindkettőt láttam,hogy használták,én most ezt használtam!palesz77 írta:én tudatlan barom, mi az a kpk? középső középpályás? az sz.tem inkább kk. bocs, ha kötözködöm, de nem jövök rá sehogyEtooka írta:Busquets nem csak vkp,hanem kpk is!
bali 15 írta:A TV6-on melyik meccset adják?
Azt hiszem hogy Inter-Anarthosis de nem vagyok benne biztos.....
Élőben a At.Madrid-Liverpool-t utána felvételről a Chelsea-Roma-tbali 15 írta:A TV6-on melyik meccset adják?
Azt hiszem hogy Inter-Anarthosis de nem vagyok benne biztos.....
ITT és ITT nézz körül. Egy link csak jó lesz.Gyurinho írta:Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem és egy kérésem is:-Hol adják a meccset melyik tv adón ha egyiken se akkor egy internetes linket tudnátok adni léccives ahol tudnám követni a meccset ,előre is köszönöm.
én tudatlan barom, mi az a kpk? középső középpályás? az sz.tem inkább kk. bocs, ha kötözködöm, de nem jövök rá sehogyEtooka írta:Busquets nem csak vkp,hanem kpk is!
Én is örülök Bojannak, még ha Eto'o kárára is került be. Szerintem sem kéne annyira erőltetni Busquets-et.Danka00792 írta:Szerintem Busquets nem vkp lesz.robertfcb írta:Nem értem mért erőlteti Pep ezt a 2 vkp-s felállást, és főlleg Busquets-t.. ugyan olyan csereember, mint Keita. A Barçában van annyi és olyan jó képességű támadó, hogy ne kelljen 2 vkp szerintem..cps46 írta:FCBarcelona.com szerint:
Valdés - Alves, Puyol, Márquez, Sylvinho - Touré, Busquets, Xavi - Messi, Bojan, Hleb
Bojan és Hleb kezdésének nagyon örülök, plusz Sylvinho. Hmm, jó kis meccs lesz.
nekem tetszikcps46 írta:FCBarcelona.com szerint:
Valdés - Alves, Puyol, Márquez, Sylvinho - Touré, Busquets, Xavi - Messi, Bojan, Hleb
Busquets nem csak vkp,hanem kpk is!robertfcb írta:Nem értem mért erőlteti Pep ezt a 2 vkp-s felállást, és főlleg Busquets-t.. ugyan olyan csereember, mint Keita. A Barçában van annyi és olyan jó képességű támadó, hogy ne kelljen 2 vkp szerintem..cps46 írta:FCBarcelona.com szerint:
Itt keressél: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportstorrentkiller írta:ITT nézegessGyurinho írta:Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem és egy kérésem is:-Hol adják a meccset melyik tv adón ha egyiken se akkor egy internetes linket tudnátok adni léccives ahol tudnám követni a meccset ,előre is köszönöm.
Szerintem Busquets nem vkp lesz.robertfcb írta:Nem értem mért erőlteti Pep ezt a 2 vkp-s felállást, és főlleg Busquets-t.. ugyan olyan csereember, mint Keita. A Barçában van annyi és olyan jó képességű támadó, hogy ne kelljen 2 vkp szerintem..cps46 írta:FCBarcelona.com szerint:
Nem értem mért erőlteti Pep ezt a 2 vkp-s felállást, és főlleg Busquets-t.. ugyan olyan csereember, mint Keita. A Barçában van annyi és olyan jó képességű támadó, hogy ne kelljen 2 vkp szerintem..cps46 írta:FCBarcelona.com szerint: