2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ITT nézegessGyurinho írta:Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem és egy kérésem is:-Hol adják a meccset melyik tv adón ha egyiken se akkor egy internetes linket tudnátok adni léccives ahol tudnám követni a meccset ,előre is köszönöm.
Nem sajnos. De valljuk be, sok meccs érdekesebb lehet egy semleges néző számára.Puyol05 írta:hello ifjak. lenne egy kérdésem: nem tudjátok, h a mia Barca BL meccset közvetíti e vmelyik csatorna? estleg a TV6 vagy valamelyik?
mert a tobbiek jobbak, jo o cserebe is bovenLéfe írta:Mem igazán értem, hogy Boján most sem kap lehetóséget.
A Juve - Real kedden lesz!Fernando írta:Bajnokok Ligája menetrent a TV-ben.
Szerda:
20.10, M1: Juventus vs. Real Madrid ÉLŐ
Ergész jó meccseket adnak, sajnos a Barca meccsét nem, de aki nem tudja neten nézni, azsem fog unatkozni úgyérzem.
A mai NS-ban benne volt, hogy Pep és Bojan is azt nyilatkozta, hogy az ukrán védő felszabadított.Tehát nem azért rúgta ki, mert a csapattársa a földön feküdt(nem is láthatta!).mrmonster írta:Nem értem mit happog Lucescu, hogy ki kellett volna rúgni a labdát az első gólunk előtt. Egyrészt már felkelt az ukrán, mikor elindítottuk a támadást, az más kérdés, hogy nem figyeltek oda a többiek, azt hitték megint pihenhetnek megint, mint előtte hússzor, amikor sérülést színleltek, főleg Brandao csapattársuk. És pont ez a másik előzmény, mármint hogy előtte mindig a földön feküdtek sima ütközések után az ukránok, így teljesen jogos, hogy nem rúghatjuk ki mindig a labdát, mert akkor nincs játék...
Azért mert fáradt voltam és lefeküdtem aludni. Ő meg otthon van a fociba és tőle szoktam megkérdezni mikor nem tudok 1 eredményt. Az is lehet hogy félreértettem. 2-1-őt mondott de azt nem hogy melyik csapatnak.lionelmessi19 írta:Ha szabad kérdenem, miért a barátod informál a Barca meccsek eredményéről?
Az egyik legjobb haverommiihii írta: Meg milyen bari az olyan,aki így átkurint a palánkon![]()
![]()
![]()
8 mbit, igazából nem is kell ilyen gyors net, csak épp rá kell találni mindig a nyerő streamre, ami nem akad (bajnokinál egyszerűbb mint a bl-ben, azt nem nézik annyian)soadroli írta: És olyan jó a neted h [auto_cenzúra]án tudod nézni??
szajko írta:Eddig mind2 meccs volt a TV-be csak felvételről ment 2 órával később...
Eddig mind2 meccs volt a TV-be csak felvételről ment 2 órával később...CFirpo3 írta:Emiatt az egy dolog miatt lett volna jó, hogyha nehéz ellenfeleket kapunk. Minden meccset látnánk a TV-ben.
csak akko lehet h nem 6 pontunk lenneCFirpo3 írta:Emiatt az egy dolog miatt lett volna jó, hogyha nehéz ellenfeleket kapunk. Minden meccset látnánk a TV-ben.
És olyan jó a neted h [auto_cenzúra] tudod nézni??senzu írta:aki hozzászokott a tv-hez, annak tényleg shitsoadroli írta: nem az igazi? egyenesen sh!t !!!!!!!
nálunk itt az albérletben 3 éve egy db tv nincs, de abszolút nem is hiányzik