2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Náluk már régebb óta együtt van szinte az egész keret, ráadásul mindjárt tétmeccset játszanak, nekünk pedig nem sok értelme lenne a B-csapattal sorra edzőmeccseket játszani.sopisz írta:Lehetne kicsitt több közvetitett edzőmecs! Remélem santos ellenit adja vmelyikEgyébbként nem vagyunk kicsit lemaradva mert pl bayernek mar sokadik meccse volt
Én ezeket ajánlom: (Itt bármikor találsz futball streameket!)ballystar írta:Oké akkor vadásszunk a stream-ekre. atdhe rojadirecta és a többiek...
Nem, de hozok majd streamet, ha minden igaz.ballystar írta:Sziasztok! A mai meccset adja valamelyik tévécsatorna? /Valerenga : FC Barcelona Július 27. Szombat (19:00) Felkészülési mérkőzés/
Szia! Én megnéztem a sportcsatornákat, de nem láttam kiírva. Marad a jó öreg stream!ballystar írta:Sziasztok! A mai meccset adja valamelyik tévécsatorna? /Valerenga : FC Barcelona Július 27. Szombat (19:00) Felkészülési mérkőzés/
Szerintem Montoya-nak nem ez volt a legjobb meccse, Messi meg csak biztos erőt gyűjtött, de nekem is kicsit furcsa volt!Iszmene írta:Montoya ilyen játékkal hogyan lehet a Barcelona labdarúgója? Messi csak sétálgatott a pályán!