Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nézd. Én is néztem a meccset, és szerintem úgy játszottunk, ahogy a mai futballban egy idegenbeli csapatnak kell. A meccs első 100%-os gólhelyzetét mindjárt az elején Titi hagyta ki Eto'o fantasztikus labdája után... csakhát megint itt van az ugye, hogy kaptunk egy óvodás, óvodás, óvodás gólt! Ezt nem hiszem ,hogy ne lehetne kiküszöbölni, hogy ne kapjunk ilyet minden egyes meccsünkön! (lsd Espanol, Racing, Numancia...) Ezzel a védelemmel sehová sem fogunk eljutni. De összességében én azt mondom a csapat jól mozgott. Ami pedig különbség a tavalyhoz képest, hogy ezek most nem adják fel, a végsőkig tudnak küzdeni (is).pancho_sanza írta:Nézzetek valami streamet. Tegnap arab kommentárral néztem a Barca meccsét. Nem volt jó a Barcelona.
Csak olyan dolgokat irtál amiket én is igy látok...A hétvégén kapott gólról csak valdes tehet mert odaütötte az ellenfél elé a labdát, ennyi erövel szögire is kitolhatta volnaMosquito írta:Az espanyol elleni sem volt kapitális hiba Gerardtól, nemhogy ez a mostani.gekkodan írta:Piqué az Espanyol után ismét kapitális hibával igazolta, hogy Cáceres kell, hogy a helyén játsszon. Ideje lenne felállítani egy állandóbb védelmet, Sylvinhonak lehetőséget kell adni, Cáceres/Puyol/Rafa legyen a tengely, Piqué nem hozza azt, amit ez a 3 ember tud.
A hétvégén rosszul ért bele egy labdába -megesik- és a szitu teljesen kivédhető lett volna, ha mögötte VV és Puyi -illetve a bíró- nem hozzák össze.
A mostani mérkőzésen félpályánál felugrott fejelni ami valóban nem sikerült túl jól, de mögötte 2 védőnk volt 1 támadóra mégis a csatár lőtt gólt Puyol és Marquez szorításában.
Nem értem miért pont Piquet baxtatjátok amikor egy fokkal se hibázik többet a társainál. Egyébként meg rengeteg labdát összeszed hátul és néha elég jó hosszú labdái vannak előre, nem mellesleg pontrúgásoknál is veszélyes. Meg azért csak új neki ez a csapat.
Nézzétek meg a 3x milliós Alvest! Minden meccsen hülyére alázzák, védőmunkája 0 a támadásokhoz annyit se tesz hozzá, mint Gudi ha 10 percre beáll.A gólba tartó távoli lövések hiánya pedig, már egy öröklődő betegség a csapatnál.
http://rojadirecta.com/foros/viewforum.php?f=1PetI írta:Tudnak valaki egy linket adni a teljes Sahtar-Barçáról? (Majd ha lesz természetesen)
Köszi
Az espanyol elleni sem volt kapitális hiba Gerardtól, nemhogy ez a mostani.gekkodan írta:Piqué az Espanyol után ismét kapitális hibával igazolta, hogy Cáceres kell, hogy a helyén játsszon. Ideje lenne felállítani egy állandóbb védelmet, Sylvinhonak lehetőséget kell adni, Cáceres/Puyol/Rafa legyen a tengely, Piqué nem hozza azt, amit ez a 3 ember tud.
megérdemelték szerintem is, barca jobb volt !Livia Drusilla írta:Az ukrán brazilok...lionelmessi19 írta: Megszívták az ukránok, meg is érdemelték.
[/i]
ez nyilvánvaló, de nem változtat a tényen, hogy messi nagyon sok helyzetet elcseszett mostanában, amiket ugyan sokszor ő alakított ki azzal, hogy agyonverte a védőket, de ez ettől még nem lesz jobb, max szebbnek tűnik. pont ezért frusztráló az egész, mert a nehezét megcsinálja, aztán a lövés általában nem elég halálos, vagy méginkább rossz időpontot választ a lövésre.dr. Mezey írta: Bocs, nem kötekedésnek szántam, meg persze én is remélem hogy Messi még tovább javul, csupán arra akartam rámutatni hogy nem neki kell meccsenként három gólt lőnie, hanem másoknak kéne kicsit felnőni hozzá.
Pl. Titi, de Alves is nagyon halvány és ha már nem védekezik, akkor legalább elöl alkothatna valamit. Nyomokban sem emlékeztet a tavalyi önmagára.
Az ukrán brazilok...lionelmessi19 írta: Megszívták az ukránok, meg is érdemelték.
[/i]
Bocs, nem kötekedésnek szántam, meg persze én is remélem hogy Messi még tovább javul, csupán arra akartam rámutatni hogy nem neki kell meccsenként három gólt lőnie, hanem másoknak kéne kicsit felnőni hozzá.chi omega írta: minek kötekszel ember? egyrészt messi már lőhetett két büntetőt, másrészt sokkal több időt töltött a pályán, mint henry. akinek nem megy, aláírom.
ettől függetlenül messinek sem mennek/mentek úgy a lövések, ahogy kellene, elég volt nézni a meccseket. ez volt az első olyan gólja, ami klasszikusan egy akció befejezése, tehát megkapja, rávezeti a kapusra, és befejezi.