Ha ilyen szépen kéred, akkor valószínűleg egymás után fognak rohanni, hogy segítsenek rajtad...Gamper99 írta:valaki adjon már egy normális, nézhetü, használhato DIREKT linket mert meghalok

Egyébként meg rossz topikban kóricálsz.
Ha ilyen szépen kéred, akkor valószínűleg egymás után fognak rohanni, hogy segítsenek rajtad...Gamper99 írta:valaki adjon már egy normális, nézhetü, használhato DIREKT linket mert meghalok
Ja, tízen nyomjuk, úgyis jók vagyunk.Perrero írta:-----------VV-----------
-Piqué---Puyol---Rafa-
Alves-----Keita-----Ini
Messi----Samu-----Henry
Nem szoktam felállást irni szal tuti igy lesz
Van erre a kérdésre megfelelő topic--> Távkapcsoló a kézben-Internetes meccsnézés topic.Fundly írta:Hi! Valaki nem tud küldeni olyan linket ahol lehet nézni a ma esti bl meccseket?
Nézd meg ezt a topicot:Fundly írta:Hi! Valaki nem tud küldeni olyan linket ahol lehet nézni a ma esti bl meccseket?
Jó hát. Csak kérdés, mire?lionelmessi19 írta:Hoppá. Megvan a második ember akinek feltűnt hogy nincs balhátvédünk...![]()
Pep Guardiola...
Jó lesz ez így is szvsz.
Azért mondomVarga Tamás írta:Akkor 2 vkp-sal állunk fel.El Payaso írta:
Marquezt még nem láttad védekező kp-t játszani?
Egyébként Rafa Márquezt láttam már védekező középpályásként játszani, megnyugodhatsz, Bohóc.
Mert Pep így látja jól.csabimo írta:Valaki irjon egy normális magyarázatot h miért nem abidal és ha ö nem akkor miért nem sylvinho?
Akkor 2 vkp-sal állunk fel.El Payaso írta:
Marquezt még nem láttad védekező kp-t játszani?
Ezt nyilatkozat Pep. nem akarja, hogy lekontrázzanak.különösen veszélyes kontratámadásokból
Erre én is kíváncsi lennék. 16misiért vettünk egy védőt aki még nem is játszott??? Ennyi erővel inkább vettünk volna valaki mást 3 milláért. Touré meg megint csere, tavaly pedig ő volt az egyik legjobb a csapatban....Nem értem Pepetdanko94 írta:Én csak azt nem értem hogy mért nem lehet 1x játszatni Cácerest??