Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet csak annyi a baj, hogy hiányzik suarez a puzzlebőlpep71 írta: Ez annak az oka, ami már tavalyi is látszódott, Messi teljesen visszalép a kpályára, hogy elindulhasson egy akció, mert rajta kívül nincs aki, helyzetet teremtsen, ezáltal nincs mélysége a csapatnak, az egész csapat túl messze van a kaputól.
Mai meccsen is csak akkor ért fel a támadósor a kapu elé, amikor Messi visszajött és kitette Albának a szélre és ezután jött a centerezés vagyis a próbálkozás.
az összes közül a legnullább volt. nem tudja támadni a kaput. megáll, ugrabugrál, aztán vagy visszapasszol, vagy beleviszi a védőkbe. uo. mint bale, lendület nélkül, pozíciós játékban halottcsababarca írta:Neymart azért nem szedtem volna le
Ez annak az oka, ami már tavalyi is látszódott, Messi teljesen visszalép a kpályára, hogy elindulhasson egy akció, mert rajta kívül nincs aki, helyzetet teremtsen, ezáltal nincs mélysége a csapatnak, az egész csapat túl messze van a kaputól.kristop írta:fú, ez kínszenvedés volt, nulla azaz 0 előrejáték.
lehet ez az ára annak, hogy nem kapunk gólokat? a gyengébb támadójáték?
a malaga persze jól védekezett, ügyesek voltak meg minden, bevetettek, amit csak tudtak, de nemtom. azt se éreztem, hogy olyan nagyon nagyon rosszul játszottak volna egyénileg a játékosaink douglason kívül. és azt se lehet mondani, hogy csak nem lőttük be a helyzeteinket, mint a korábbi meccseken, nem, egyszerűen nem is voltak.
azt persze tudtuk, hogy az ilyen idegenbeli meccsek nehezek, de ez most valahogy más volt.
Ezt meg írtam én is, akkor nem csak nekem tűnt így. Neymaron és Alban kívül senkiben nincs meg a robbanékonyság a jelenlegi csapatból - még Pedroba megvan, de ő meg nem megy vele sokra..csababarca írta:nem tudom hogy az alapozás volt e extra kemény, vagy mi lehet, de mintha 10-10 kilós bokasúlyokkal játszanának a játékosaink. Sebesség senkiben nincs, nem hogy 20-30 méteren,de még 5 méteren se.
Ez meg..Yokozuna írta:Szánalmas ez az egész keret, és még ezek is formán kívül vannak. Vissza Tata Martinot!
Hozzászokhatott már a csapat egy ideje, inkább a Barcának kéne változtatnia és elvileg azért jött annyi új ember, hogy gyorsabb legyen a játék.noname írta:Már kezd elegem elleni ezekből a teknős csapatokból. Ez az APOEL-Levante-Malaga kombó kissé rosszul esik.
UI: Wellington igazán leülhetne egy baráti oroszrulett-meccsre Pepével. Természetesen teli tárral.
Akkor csak a határokat feszegettevisca el barca írta:nana. felkészülési meccsen azért kapott egy óriasi potyátdanianevem írta:a szezon elején sem bakizott
nana. felkészülési meccsen azért kapott egy óriasi potyátdanianevem írta:a szezon elején sem bakizott
Egyre inkább úgy tűnik, Bravo lesz az első számú. Ő jött Enrique kérése, a szezon elején sem bakizott (igaz, védenie sem kellett), szóval lassan érinthetetlen státuszba lép...Chino írta:Mats-al kapcsolatban pedig Lucho lehet meg akarja várni, hogy meg tudja-e dönteni Bravo Artola rekordját.
jah oké, akkor én is befejezemdefender3 írta:Múlt időben írtam, arra gondoltam h hétvégén játszhatott volnavisca el barca írta: defender: a levantéval most játszottunk. ma már ne igyál többet, hétköznap van.