Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eurosport, 18 óra.Barcaforever írta:Melyik csatorna közvetíti a sorsolást?
köszVarga Tamás írta:A 2., a 3. és a 4. kalapból kapunk egy-egy csapatot. Spanyolt nem sorsolhatnak mellénk, meg két egyforma nemzetbelit. Tehát, ha megkapjuk a 2. kalapból mondjuk a Juventust, akkor a Fiorentina nem kerülhet velünk egy csoportba.palesz77 írta:edig bl sorsolást sose néztem, ez mit jelent? mi a 2. kalapból kapunk csapatokat?Varga Tamás írta:1. kalap: MU, Chelsea, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Lyon, Inter, Real
2. kalap: Bayern, PSV, Villarreal, Roma, Porto, Werder, Sporting Lisszabon, Juventus.
3. kalap: Marseille, Zenit, Steaua, Panathinaikosz, Bordeaux, Celtic, Basel, Fenerbahce
4. kalap: Sahtar Donyeck, Fiorentina, Atletico Madrid, Dinamo Kijev, Kolozsvár, Aalborg, Anorthosis, BATE Boriszov.
A 2. kalapból a Bayernt és a Juvét szívesen elkerülném, a többivel kiegyeznék. A Villarreal mint spanyol csapat kiesik a lehetőségek közül.
Majd meglátjuk.
Igaza van Mikinek abban, hogy lehetne kapni egy igazi erős csapatot, csakhogy nagyobb legyen a motiváció.
FORCA BARCA!
A 2., a 3. és a 4. kalapból kapunk egy-egy csapatot. Spanyolt nem sorsolhatnak mellénk, meg két egyforma nemzetbelit. Tehát, ha megkapjuk a 2. kalapból mondjuk a Juventust, akkor a Fiorentina nem kerülhet velünk egy csoportba.palesz77 írta:edig bl sorsolást sose néztem, ez mit jelent? mi a 2. kalapból kapunk csapatokat?Varga Tamás írta:1. kalap: MU, Chelsea, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Lyon, Inter, Real
2. kalap: Bayern, PSV, Villarreal, Roma, Porto, Werder, Sporting Lisszabon, Juventus.
3. kalap: Marseille, Zenit, Steaua, Panathinaikosz, Bordeaux, Celtic, Basel, Fenerbahce
4. kalap: Sahtar Donyeck, Fiorentina, Atletico Madrid, Dinamo Kijev, Kolozsvár, Aalborg, Anorthosis, BATE Boriszov.
A 2. kalapból a Bayernt és a Juvét szívesen elkerülném, a többivel kiegyeznék. A Villarreal mint spanyol csapat kiesik a lehetőségek közül.
Majd meglátjuk.
Igaza van Mikinek abban, hogy lehetne kapni egy igazi erős csapatot, csakhogy nagyobb legyen a motiváció.
FORCA BARCA!
edig bl sorsolást sose néztem, ez mit jelent? mi a 2. kalapból kapunk csapatokat?Varga Tamás írta:1. kalap: MU, Chelsea, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Lyon, Inter, Real
Majd meglátjuk.
FORCA BARCA!
Két olasz?Nem hiszem, hogy félnünk kéne bunkerfoci... Idén voltam a Bundesliga nyitómeccsen Münchenben gyengék a bajorok sok a sérült én örülnék egy ilyen csoportnak és ha még vmeik helyett egy gyengébb kész mámorBenga írta:Barátom![]()
Csak, hogy szemléltessem, hogy a kalapba való kiemelések nem egyenesen arányosak a jelenlegi tudással.
A számunkra tán legnehezebb csoport.
Barca
Juventus/Bayern/Roma/ tök8 lényeg h hasonló erőt képvisel
Zenit
Fio
Nah ebből melyik a gyengébb képességű?:D
szerk:spanyolokat kivettem...
Hát azért nem hinném hogy a Fiorentinától,vagy a Zenittől félnünk kéne...Benga írta:Barátom![]()
Csak, hogy szemléltessem, hogy a kalapba való kiemelések nem egyenesen arányosak a jelenlegi tudással.
A számunkra tán legnehezebb csoport.
Barca
Juventus/Bayern/Roma/ tök8 lényeg h hasonló erőt képvisel
Zenit
Fio
Nah ebből melyik a gyengébb képességű?:D
szerk:spanyolokat kivettem...
Villareal se.El Payaso írta:At. Madrid alapból nem kerülhet velünk egy csoportba...
32 csapat van,gyakorlatilag bárkit kaphatunk,természetesen a kiemeléseknek megfelelően. Lesz ugye a csoportunkban egy hasonló erősségű csapat,egy Európai szinten középcsapat,és egy gyengébb,kisebb csapat. De előre nem lehet megmondani hogy kit fogunk kapni.bojan95 írta:Nem tudjátok kiket kaphatunk?
4.5, 5 ora mulva azt is megmondom h kiket kaptunk, az nem mind1 h kiket kapHATunk?bojan95 írta:Nem tudjátok kiket kaphatunk?