Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azonos nemzetiségűek nem kerülhetnek egy csoportba.~barcelona~ írta:
ezzel egyetértek ez a 21. század most a barca a legjobb.
Hajráá Barcelona![]()
MIÉNK LESSZ A BL TRÓFEA
De az még jobb lenne szerintem ha egy csoportba kerülnénk a Madridal és a csoportkörböl elytenenk ki a Realt
Még be sem jutottunk oda, még azt sem tudjuk, kivel játszunk a selejtezőben. Addig ezzel foglalkozni felesleges. Láttunk már karón varjút, 1992/93-as BL-szezon...norbert55 írta:Mikor lesz a csoportsorsolás?
ezzel egyetértek ez a 21. század most a barca a legjobb.salas9 írta:Előbb nyerjük meg idénValbali írta:
Jó lenne 2010-ben a Bernabeuban a Real ellen megvédeni a BL címünket.Azután a címvédés
De nem lenne rossz az tuti
És a csapatot mikor tudjuk meg??? Vagy lehet már tudni hogy kik a lehetséges ellenfelek???csabimo írta:Egyenlöre csak az idöpont van meg a csapat még nincs...soadroli írta:Selejtezőt kivel játszuk![]()
Jó lenne 2010-ben a Bernabeuban a Real ellen megvédeni a BL címünket.Mosquito írta:Bernabeu-ban asszem, dátumot nemtomfUtBoLiStA írta:Valaki megtudná mondani, hogy mikor és hol lesz az idei BL döntő?
tévedtem
The final will be played at the 82,000 capacity Stadio Olimpico in Rome, the home of A.S. Roma and S.S. Lazio, on 27 May 2009.
2010-ben lesz madridban
Akkor május 27-én irány RómaLa Pulga írta: Stadio Olimpico, Rómában.
Bernabeu-ban asszem, dátumot nemtomfUtBoLiStA írta:Valaki megtudná mondani, hogy mikor és hol lesz az idei BL döntő?
Elvileg Eto'o és Messi az olinpián lesznek.baas11 írta:------------------V.Valdes-----------------
---------Puyol--------------Cáceres------
D.Alves-----------------------------Abidal
------------------Toure--------------------
---Hleb---------- Xavi ----------Iniesta---
---------Eto'o-----------Henry------------
Már olyan rég volt felállás
Csak kérdezem a Bl selejten kik nem lesznek , Messi?Eto'o se lesz?
Amugy jó gyerek ez a Hleb ,csak kár h szezononként 2 gól van benne.... Bezzeg Diego!?!
baas11 írta:------------------V.Valdes-----------------
---------Puyol--------------Cáceres------
D.Alves-----------------------------Abidal
------------------Toure--------------------
---Hleb---------- Xavi ----------Iniesta---
---------Eto'o-----------Henry------------
Már olyan rég volt felállás
Csak kérdezem a Bl selejten kik nem lesznek , Messi?Eto'o se lesz?
Amugy jó gyerek ez a Hleb ,csak kár h szezononként 2 gól van benne.... Bezzeg Diego!?!
Huhú, most hogy felhördülhetett Hady, hogy a Liverpool nem kapott meg egy tizenegyest és ezzel nyert a Chelsea 3:2-re... viccet félretéve, nagyon unom már ezt, hogy mindent rá lehet kenni egy bizonyos vallásra, bőrszínre, stb. Megérdemelte a döntőt a Chelsea és a ManU is.Varga Tamás írta:Ez a hsz nálam túllépte az alapvető emberi viselkedés határát, vagy legalábbis annak a határán mozog. A mondandód lényege: a MU és a Chelsea azért van ott a BL-döntőben ill. kapujában, mert tulajdonosaik zsidó vallásúk. Ergo: bevásárolták maguket ebbe a lehetőségbe. Ez a fajta összefüggés-kreálás méltatlan a honlap szellemiségéhez. Szerintem. Bocs, ha tévednék.hady írta:Elég érdekes, hogy még az a három csapat van versenyben akik "felé tévedtek" a bírók és tulajdonosaik egy "vallási csoporthoz" tartoznak,véletlen...?...:(rnEzt a játékot is elvették tőlünk, már régen tudni lehet a Bl-t a Chelsea nyeri....
A középpálya nagyon gyenge, és kellene már egy másik stilus is vagy kettő...
Miért lenne vicc kategória?Aprieto írta:Rivaldo11 írta:Valóban. Egy Januári váltással-utólag elnézve-még nyerhető lett volna minden. Ami a jövőt illeti, 3-4 játékos cserélődik szerintem, meg persze a szakmai stáb. Azt ne feledje senki, hogy a keretünk abszolút alkalmas minden feladat megoldására. Pár poszton, meg a kispadon viszont frissítenünk kell.
Mourinhot mindenképp meg kell szereznünk a padra. Vele egy ilyen párharcot hoztunk volna.
A minden feladat megoldására alkalmas keretünk mikor nyert valamilyen címet utoljára? Ennyi a kérdésem.
Az a vérfrissítés nem pár poszt lesz. Teljes hadrend-váltás, 6-7 játékos elmegy és ha nem is ennyien, de 4-5 biztosan jön. Aztán majd meglátjuk hogy egy másik futballt játszó edző mire képes egy spanyol csapatnál.
Az vicc kategória, hogy ha januárban jött volna egy másik edző tuti
mindent nyerünkUgyan már...
Ez a hsz nálam túllépte az alapvető emberi viselkedés határát, vagy legalábbis annak a határán mozog. A mondandód lényege: a MU és a Chelsea azért van ott a BL-döntőben ill. kapujában, mert tulajdonosaik zsidó vallásúk. Ergo: bevásárolták maguket ebbe a lehetőségbe. Ez a fajta összefüggés-kreálás méltatlan a honlap szellemiségéhez. Szerintem. Bocs, ha tévednék.hady írta:Elég érdekes, hogy még az a három csapat van versenyben akik "felé tévedtek" a bírók és tulajdonosaik egy "vallási csoporthoz" tartoznak,véletlen...?...:(rnEzt a játékot is elvették tőlünk, már régen tudni lehet a Bl-t a Chelsea nyeri....
Ugyan már haver, ezt te sem gondolhatod komolyan..... Az hogy kiestünk majdnem egyenlő a gólképtelenségünkkel. 4 (!) meccs óta nem rugtak gólt a srácok.hady írta:Elég érdekes, hogy még az a három csapat van versenyben akik "felé tévedtek" a bírók és tulajdonosaik egy "vallási csoporthoz" tartoznak,véletlen...?...:(rnEzt a játékot is elvették tőlünk, már régen tudni lehet a Bl-t a Chelsea nyeri....
valahogy én is hasonlóan érzek.gekkodan írta:Istenem. Ilyen meccseken általában mindig védelmi hiba előzi meg a gólt. Zambrotta ezt az 1 húzást leszámítva nem volt rossz, sőt a szezonban most volt a 2 legjobb meccse.
Jó lenne ha észrevennénk, nem azért úszott el a BL, mert Milito vagy Zambrotta hibázott. Azért úszott el, mert képtelenek vagyunk gólt lőni. Sőt, képtelenek vagyunk a 16-oson kívül kapura lőni, nemhogy eltalálni a kaput. Ilyen csapat nem érdemel BL-győzelmet és döntőt sem.
Lassan inkább örülni kéne, hogy nem makkoltuk be a döntőt, vagy a BL-címet, mert így legalább nem konzerváljuk a [auto_cenzúra] tovább. Innentől nincs visszaút, sokan fognak távozni, beleértve Rijkaard is. Egy mázlista győzelem után lehet, hogy a rövid boldogság után még 1 év szenvedés jött volna. Én már nem bánom a tegnapot.