Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Sajnos, ha jól emlékszem, idén nem nyertünk rangadót.AdaMM írta:Engem felidegesített ez a Barca!Nagyon régen volt már, hogy ennyire nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel!Az utóbbi időben nem lehet rajtuk észrevenni a tenni akarás szikráját sem. A mostani meccsen főleg deco játéka bosszantott!flegma volt, nagyon sok eladott labdával. Nem értem hogy miért kezdett Ő!Iniesta egyel viszább és Henry Messi Eto elől. Na mind1 már erről fölösleges beszélni!
Én azt várom hogy a Real ellen bebizonyítják utoljára hogy képesek győzni!Még ebben tudok reménykedni!
HAJRÁÁÁÁ BARCA MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!
egy "nagy szezonú" MU megverte a nagyon rossz szezonú barcát,egy vékonyka 1-0val...szerencse bőven volt a dologbanRaziel írta:ez nem szerencse,man utd-nek nagy szezonja van,BL-t is nyerik,meg ott van edző és már vagy 20éve
Ez a mu olyan mint a 3 évvel ezelőtti Chelsea, csak gyengébb kiadásban.Raziel írta:ez nem szerencse,man utd-nek nagy szezonja van,BL-t is nyerik,meg ott van edző és már vagy 20évePavel írta:A két csapat közzül a szerencsésebb ment tovább.
Ez a meccs tükrözte a nagyjából egész szezonra jellemző játékot.Boixos írta:.. sajnos így kerek ez a szezon.
Nagy szezonja van vagy nem, ez akkor is szerencséjükön múlt.Raziel írta:ez nem szerencse,man utd-nek nagy szezonja van,BL-t is nyerik,meg ott van edző és már vagy 20évePavel írta:A két csapat közzül a szerencsésebb ment tovább.
Replay írta:Egész szezonban nyeltem és nyeltem, most nem fogok.
Zambrotta-nak köszönjük a gólt, amatőr hiba volt.
Eto'o és Henry iszonyat gyenge volt, ivelgettünk, a gól teljesen megfogta a csapatot.
Ekkora sztárok és képtelenek egy épkézláb helyzetet összehozni.
Szégyen és gyalázat ez a csapat, az edzőjével együtt.
Sztem most már a mérsékeltebbeknek is elfogyott a türelme.
A csapat ideje lejárt, az edzővel együtt.
NAGYTAKARITÁS KELL!!!
nem baj b+, lényeg, h nálad süt a nap.Raziel írta:ez nem szerencse,man utd-nek nagy szezonja van,BL-t is nyerik,meg ott van edző és már vagy 20évePavel írta:A két csapat közzül a szerencsésebb ment tovább.
nem kicsit igazad van. mikor is lőttek gól ezek a srácok? ennyi. idegbaj megöl mikor mexerzték a labdát és: 1perc mulva fordul kapufelé, lassu és béna passzok, mögéadja, hátrapasszol. orditok a tv-re hogy gyorsabbanmán b*zze. szerintem ez kaki. már bocs.Replay írta:...
Sztem most már a mérsékeltebbeknek is elfogyott a türelme.
A csapat ideje lejárt, az edzővel együtt.
NAGYTAKARITÁS KELL!!!
Szerintem nagyon is edző hibája. Semmi újat nem talál ki. Te talán azt láttad hogy a játékosok nem hajtottak nem harcoltak nem futottak nem vetődtek a labda útjába az utolsó pillanatban is vagy netán nem sprinteltek 10 métereket hogy elérjék a labdát. Nem nem ez történt hajtottak rendesen azutolsó percig, csak nincs semmi új taktika nincs ötlet.Raziel írta:[auto_cenzúra] a csapat ennyi,nem edző hiba.