LG írta: ↑2021.12.09. 17:48:52
Megértem, hogy most nagy a csalódottság, de ez volt a realitás sajnos. Én azért próbálok optimista lenni: a fiataloknak az EL jó lehet európai rutint szerezni. Így, hogy bajnokság is lényegében elúszott már, szvsz az EL-nek kell lennie az elsőszámú prioritásnak. A bajnokságban pedig legyen meg top 4, ez azt hiszem még ezzel a kerettel is kötelező lenne.
Ha pedig az EL-győzelem összejönne, az a fiataloknak egy jó ugrodeszka lenne, az öregeknek pedig szép utolsó dobás Európában.
Az a baj, hogy szerintem a top4 most nem kötelező a bajnokságban sem keretileg. Pláne ilyen lemaradással, még nagyobb a nyomás minden kis nyomi meccsen. Egy TM szerint biztos hogy top4-es keretünk van, de amíg 18 évesek srófolják fel az árakat és egy hullámmariannaárok kapus, addig ennek nagy jelentősége nincs. Ha Fati stabilan egészséges tud maradni, akkor kicsit meg fog változni a leányzó fekvése, meg ha legalább egy támadó jön középre vagy jobbra. Azt mondom, hogy inkább középre, mert oda még a B-ből sincs senkink.
De akkor is elég jó lemaradás van. Valahogy oda kéne érnünk, és reális is, de nem a kötelező kategória sajnos szerintem...
Az EL marha jó lenne, csak félek, hogy az amúgy is 0 fizikumunk és szűkös keretünk nem viseli majd el. És nincs második vonalunk, akiket ki lehet néha küldeni...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy