2019.02.28. 09:37:19
Örülök a győzelemnek.
Két teljesen más arcát mutatta a csapat.
Az első félidőben simán lekontráztak minket.
A másodikban inkább visszaálltunk, és tulajdonképpen a fejesen kívűl nem is volt veszélyes helyzetük. Illetve volt még egy lövés, oldalról, amit TS simán fogott.
Aztán mi meg tulajdonképpen rúgtunk három kontragólt.
Messi tegnap nettó emberhátrány volt, nem csinált semmit. Nem csak magához képest volt szürke.
Hadd bírózzak egy kicsit. A real tizigyanús eseténél -Puhl szerint nem volt az, szerintem igen, de mindegy,- a kontránknál szabálytalankodtak. Akkór rászóltak a bíró fülére. Lehet azt, hogy tizi volt, ki tudja. Én úgy vettem észre, hogy onnantól fogva kompenzált a realnak: szöglet a kint sem lévő labdára, kirúgás nekik, mikor szöglet lett volna, több sárgát nem osztott ki. Aztán jött Ramos Rakétára taposása, ami szerintem megint tizi (puhlnál nem), és úgy érezte, hogy így már kvitt a két csapat. Utána már röpködtek simán a sárgák, simán befújta a jogos tizit. Én így láttam.
A csapat:
ez a kp nem működött. Három alapvetően védekező játékos volt fent. SR-t most nem bántanám, nem érzi Semedot, és Messi pajti is el volt tűnve. Nem volt, aki szervezze a játékot, osztogassa a labdákat, még Messi sem vállalta ezt fel, pedig szokta. A legdurvább a tizinél volt, mikor olyan komor fejet vágott, miközben mindenki más örült. Nem tudom mi volt vele. Mintha nem a meccsen lett volna agyban. Tegnap megmutatkozott, hogy Arthurra nagy szüksége van a csapatnak.
A védelem nagyjából rendben volt szerintem.
Ez a Vinicius gyerek meg... csodagyerek. Csoda, hogy szétszivatta az egész védelmünket simán, aztán csoda volt, hogy mindent kihagyott. Ha a hétvégén sikerül semlegesíteni, akkor nulla lesz a Real játéka.
EV meg... sokszor olyan érzésem van, mintha nem készülne fel rendesen az ellenfélből, és a szünetben reagálna csak a játékra. És ez, hogy nem veszi észre, hogy Dembi-Semedo mekkora kettős... nem értem az embert...
Szerintem hétvégén Arthur-Busi-Rakéta kp lesz, és Semedo helyett meg SR lesz jhv. Bár talán észreveszi, hogy inkább Semedo kell oda. Elől meg Cou-Messi-Dembi.