A jobb gólkülünbséggel az élen maradnak!!! Aztán egy west ham otthon meg egy wigan!!! 10-en kívül van mind2!!! Már rég lefutott ez az angol bajnokság.... A dinamo meg még megy idegenbe a New Castle-hez aki igen jó formába lendült mostanában!!! Ezen kár filózni a bajnokság már a kezükben van 100%-ig koncentrálhatnak a BL-re.Boixos írta:
tényleg semmi köze sincs a hétvégi meccsüknek a bajnoksághoz...
csak londonba mennek, ahhoz a cselzihez, akik ha megnyerik a bugit, akkor pontszámban utolérik őket. onnantól pedig már bármi lehet.
csak ennyire fontos az a meccs.
sztem az úttörő kettőt fogják kiküldeni a ruszkik ellen.
Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Director del Fútbol
-
- Llegenda del Barça
tényleg semmi köze sincs a hétvégi meccsüknek a bajnoksághoz...gergo9 írta:Bajnoksághoz nem sok köze van a dinamo elleni meccsüknek!!! Teljesen független a hétvégi meccsüktől lehetnek bajnokok!! Csak az uccsó 2 meccsüket kell megnyerni!!!![]()
csak londonba mennek, ahhoz a cselzihez, akik ha megnyerik a bugit, akkor pontszámban utolérik őket. onnantól pedig már bármi lehet.
csak ennyire fontos az a meccs.
sztem az úttörő kettőt fogják kiküldeni a ruszkik ellen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Nem szép, hogy elégedett kell, hogy legyek, mégis az vagyok. A szezonban magasan most voltunk a legkiegyensúlyozottabbak. Viszont problémás, hogy ilyen mutatók mellett, 100 ezer szurkoló előtt képtelenek vagyunk gólt lőni akárkinek, úgy, hogy végre az egész csapat jól teljesített.
Zambrotta és Abidal világklasszis szinten focizott, Touré kiemelkedett a mezőnyből, Messire sem lehet panasz, úgy összességében senkit sem szidnék.
Borzasztó viszont, hogy képtelenek vagyunk gólt lőni ilyen meddő fölényben. Mostantól az egyetlen lehetőségünk, hogy egy jól szervezett védelemmel és kontrákra építve döntetlent érjünk el Manchesterben és idegenben lőtt góllal menjünk a döntőbe. Mert a tegnap meccs egyetlen haszna, hogy nem kaptunk gólt, annál nehezebb viszont, hogy lőni kell majd. Azonban ez tegnap otthon sem ment, félő, Manchesterben még nehezebb lesz.
De nem vagyok pesszimista, a szezon egyetlen meccse lesz, ahol ki kell nyomni a 200%-ot. Tegyék meg! Hajrá Barca!
Zambrotta és Abidal világklasszis szinten focizott, Touré kiemelkedett a mezőnyből, Messire sem lehet panasz, úgy összességében senkit sem szidnék.
Borzasztó viszont, hogy képtelenek vagyunk gólt lőni ilyen meddő fölényben. Mostantól az egyetlen lehetőségünk, hogy egy jól szervezett védelemmel és kontrákra építve döntetlent érjünk el Manchesterben és idegenben lőtt góllal menjünk a döntőbe. Mert a tegnap meccs egyetlen haszna, hogy nem kaptunk gólt, annál nehezebb viszont, hogy lőni kell majd. Azonban ez tegnap otthon sem ment, félő, Manchesterben még nehezebb lesz.
De nem vagyok pesszimista, a szezon egyetlen meccse lesz, ahol ki kell nyomni a 200%-ot. Tegyék meg! Hajrá Barca!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Director del Fútbol
Bajnoksághoz nem sok köze van a dinamo elleni meccsüknek!!! Teljesen független a hétvégi meccsüktől lehetnek bajnokok!! Csak az uccsó 2 meccsüket kell megnyerni!!!dr. Mezey írta:Remélem innentől kezdődik a mu legrosszabb hete a szezonban, bukják a bajnokságot és a bl-t is. Legalább nem nagyon tudnak pihenni a kedd előtt. Még annyit hogy szerintem Henrynek sokkat több szabadot kellene rugnia, az Arsenalban sokat belőtt, nálunk meg mióta nincs R10 gól sincs, pedig lehetőség sok lenne. Azt hogy Marquezt miért erőltetik nem nagyon értem.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Szerintem sem volt benne a taktikájukban ez a betömörülés a kapujuk elött.
Ha ugyanilyen formában tudunk játszani az Old Trafford-ban, akkor talán még a továbbjutás is kisülhet. Én bizom az 1-1-es eredményben, mert ugyebár indegenbenlött golszabály miatt mi mennénk tovább.
Ha ugyanilyen formában tudunk játszani az Old Trafford-ban, akkor talán még a továbbjutás is kisülhet. Én bizom az 1-1-es eredményben, mert ugyebár indegenbenlött golszabály miatt mi mennénk tovább.
-
- Llegenda del Barça
sir Alex:
szóval nem valószínű, hogy taktikai okból adták le a labdabirtoklást„Negatívum, hogy nagyon keveset birtokoltuk a labdát, és ugyan kontrákat is tudtunk vezetni, de kihagytuk a lehetőségeinket és túlságosan könnyen elszórtuk a labdákat” – sajnálkozott Ferguson.
-
- Jugador d'estrella
Remélem innentől kezdődik a mu legrosszabb hete a szezonban, bukják a bajnokságot és a bl-t is. Legalább nem nagyon tudnak pihenni a kedd előtt. Még annyit hogy szerintem Henrynek sokkat több szabadot kellene rugnia, az Arsenalban sokat belőtt, nálunk meg mióta nincs R10 gól sincs, pedig lehetőség sok lenne. Azt hogy Marquezt miért erőltetik nem nagyon értem.
- albicelesteX
- A Vadász
Na az [auto_cenzúra] akkor hallgathatom ahogy hajdú b [auto_cenzúra] a united farkát!!!tuti united drukker! 

..és a Viasat közvetíti....
köszönöm a gyors választ 

Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
- Fernando
- Llegenda del Barça
jövőhét keddmessi1995 írta:bár nyernénk a bl-be...de azért az old traffordon nyerni nem kis teljesítmény lenne...de szorkolunkegybknt szabad megkérdeznem mikor lesz a visszavágo??
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bár nyernénk a bl-be...de azért az old traffordon nyerni nem kis teljesítmény lenne...de szurkoljunk
egybknt szabad megkérdeznem mikor lesz a visszavágo??

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messi1995 2008.04.24. 14:49:55-kor.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Magyarországon! Az itteni olvasók nem becsülik meg! Állítóm, sokan a bűdös életben nem rúgták a bőrt sportpályán.... Egyértelműen látszik, hogy a mai Barcában ő az egyetlen - sajnos -, aki a középpályán mozgatni tudja a csapatot... Remek középpályás Xavi és Iniesta, de a csapatot ők sem tudják mozgatni...FCB_gábor írta: Ne erőltesd! Deco sosem volt igazán megbecsülve a Barca szurkolók körében.
Odakint nem egy meccsen zúgott a DEEEECOOOO!
Meg lehet nézni, hány pontot buktunk el nélküle és mennyivel többet hoztunk vele.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
azért azt nem kell elfelejteni, h ennek a meccsnek úgy mentünk neki, h a szerencsétlen barcát szanaszét .optatja a mu, ehhez képest mentek át az angolok kb ötször a felezővonalon. ezenkívűl nekik a hétvégén brutális meccsük lesz az évszázados haverjaikkal a cselzivel, amin eldönthetik a bajnoki címüket. gondolom, nem kicsit kell majd kaparniuk, mert a ruszkik tuti, h nem fognak felemelt kézzel kimenni, ráadásul ők egy nappal többet is tudnak pihenni majd a pool elleni meccsükig, tehát már ezért sem hinném, h visszafogottabbak lesznek az átlagnál.
mi ezzel szemben ugye lesz.rjuk a bajnokságot, már csak a tuti bl-helyre kell figyelnünk, és a depor elleni meccset sztem legalább egy x-re a fakónk is le tudja rendezni, h a legjobbjaink kipihenten, kellően felspannolva üthessék meg a mencsesztert a hazájukban.
mi ezzel szemben ugye lesz.rjuk a bajnokságot, már csak a tuti bl-helyre kell figyelnünk, és a depor elleni meccset sztem legalább egy x-re a fakónk is le tudja rendezni, h a legjobbjaink kipihenten, kellően felspannolva üthessék meg a mencsesztert a hazájukban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tényleg jól játszottak a fiúk és tovább is jutunk 2:0al ( de sajna a Bl-t a cselszki nyeri)
hát ez télleg feltünési viszketegségben szenved xD köpköd,fujtat,nyöszörög,kiabál,szinészkedik aztán meg olyan tizeneggyest hagy ki amit én is belőnék xD
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem akarom senki kedvét elvenni, de szerintem a MU szándékosan erre a patkány játékra játszott. Otthon nagy valószínűséggel beakarnak majd darálni minket. De mi nem haggyuk... RemélemGame90 írta:Rég láttam ennyire jó Barcát!
Szinte mindenki jól nyomta a meccsen, de nekem leginkább Yaya és Zambrotta játéka tetszett. Henry pedig a beállása után rögtön 2x veszélyeztetett. Ő fontos lehet a visszavágón, elég sokszor kitolt már a MU-val![]()
Mondjuk, ha CR belövi a 11-est, akkor nagy kakiban lettünk volna. A portugál pedig ismét megmutatta, hogy mekkora patkány![]()
A 64%-36%-os labdabirtoklás pedig magáért beszél.
Jövőhéten ugyanígy kell játszani és akkor meglehet a továbbjutás.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=kJmvYFZwPco
itt egy videó arról a nagyszájú beképzelt bénáról, aki tegnap kihagyta ellenünk a tizenegyest!
nézzétek meg a testmozgását! köpköd, pózol a kamerának terpeszállásban, fújtat, totyog, aztán mellé pöccinti a tizenegyest!
egy szánalmas féreg! feltűnési viszketegsége van ennek az öntelt hólyagnak!
már lassan azt hiszem, h direkt hagyta ki, mert így többet mutogatják azt az ocsmány pofáját!
itt egy videó arról a nagyszájú beképzelt bénáról, aki tegnap kihagyta ellenünk a tizenegyest!
nézzétek meg a testmozgását! köpköd, pózol a kamerának terpeszállásban, fújtat, totyog, aztán mellé pöccinti a tizenegyest!

egy szánalmas féreg! feltűnési viszketegsége van ennek az öntelt hólyagnak!
már lassan azt hiszem, h direkt hagyta ki, mert így többet mutogatják azt az ocsmány pofáját!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- aka Game90
Rég láttam ennyire jó Barcát!
Szinte mindenki jól nyomta a meccsen, de nekem leginkább Yaya és Zambrotta játéka tetszett. Henry pedig a beállása után rögtön 2x veszélyeztetett. Ő fontos lehet a visszavágón, elég sokszor kitolt már a MU-val
Mondjuk, ha CR belövi a 11-est, akkor nagy kakiban lettünk volna. A portugál pedig ismét megmutatta, hogy mekkora patkány
Szinte mindenki jól nyomta a meccsen, de nekem leginkább Yaya és Zambrotta játéka tetszett. Henry pedig a beállása után rögtön 2x veszélyeztetett. Ő fontos lehet a visszavágón, elég sokszor kitolt már a MU-val

Mondjuk, ha CR belövi a 11-est, akkor nagy kakiban lettünk volna. A portugál pedig ismét megmutatta, hogy mekkora patkány

igaz volt is egyszer hogy 3melett elment meg minden de az az Evra gyerek sokszor megállitotta 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Messi-n mindig volt 2-3-4 ember így azért nehéz játszani. De neki igy is sikerült.messi1995 írta:Henry amint bejött rögtön bombázott eggyetMessi is nagyon akart mert többet vártak volna tőle de szerintem igy is ő játszott az egyik legjobban...
majd az Old Traffordon kapnak a vörösök![]()
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Henry amint bejött rögtön bombázott eggyet
Messi is nagyon akart mert többet vártak volna tőle de szerintem igy is ő játszott az egyik legjobban...
majd az Old Traffordon kapnak a vörösök

majd az Old Traffordon kapnak a vörösök

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szép volt, ezt a Barcát már régen láttuk. De, hogy kötekedjek: Henry beálhatott volna hamarabb is.
Az MTV-n is csak [auto_cenzúra] fujják állandóan( gondolok a felvezetésre).
Ja és kössz Cé!
FORCA BARCA!
Az MTV-n is csak [auto_cenzúra] fujják állandóan( gondolok a felvezetésre).
Ja és kössz Cé!
FORCA BARCA!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -