Először is azt szeretném mondani hogy büszke vagyok a csapatunkra

Amilyen fegyelmezetten és szervezetten játszottak....komolya mondom öröm volt nézni ahogy minden támadást leolvastunk, mindenkit megállítottunk, minden labdát megszereztük. A támadásokkal már nem vagyok ennyire elégedett. Sokszor volt mikor nagy terület volt előttük, és 3-3 vagy 4-4 ellen mehettek, de akinél a labda volt, csak az szaladt. A többiek mintha várták volna hogy a labdás játékos mit kezd vele. Hiányzott a dinamika a játékunkból. Volt egy gyönyörű játék, ugye a Messi-Iniesta-Eto'o. Ezt kellett volna többször erőltetni mert ott látszott hogy Eto'o be fog robbani a 16-osra, és lehetett neki tenni a zsugát. Kár hogy kevés ilyen jelenet volt

A távoli lövéseken már meg sem lepődök...a Rijkaard-éra 2. éve óta nem lövünk kapura távolról. Hogy miért azt nem tudom

Pedig ilyen játákosok mint Xavi, Eto'o, Deco, Touré, Henry...félelmetes rúgótechnikájuk és lövőerejük van. Mégsem....
A tegnapi meccsel csak egy bajom van....az pedig jó nagy. Az eredmény ?: Az a baj, hogy szerintem a MU kb azt akarja majd csinálni otthon, mint amit mi csináltunk velük tegnap. Beszorítani a kapu elé a Barcát, félpályáig feltolni a védekezést, agresszív letámadás...És az a baj, hogy az MU ki tud védekezni 90 percet. De a Barca játékstílusából ez alapvetően hiányzik. Mi mindig gólra törünk, akciókat próbálunk vezetni, nem pedig kontrákra rendezkedünk be. Úgyhogy szerintem kint, nagyon nehét meccs vár ránk. Azt is megkockáztatom hogy az MU 1-nél több gólt fog rúgni. Mert hogy egyet rúg, abban teljesen biztos vagyok. És ha mégis majd megpróbálunk támadgatni, akkor meglökik Ronaldo-t vagy Nani-t, és kész...Zambrottát meg Abidalt úgy fogják lefutni szélen hogy rossz lesz nézni

Úgyhogy korántsem lesz az ilyen egyoldalú meccs mint a tegnapi.
Félek..............