Barça a Bajnokok Ligájában
- albicelesteX
- A Vadász
ezzal anno én is így voltam abayern 2001-es menetelését állva néztem végig mind!és mikor megynyerték a blt tizenegyesekkel még akkor sem hittem el hogy megvan azon agyaltam hogy mi lett volna ha nem rúgja be valamelyik meg ilyenek!ma ez már másképpp van...meg tudom nézni akár ülve is abarca meccseit de szerintem hosszútávon eltiltanak majd a meccs nézéstől az orvosok!

Ilyenkor mindig annyira ideges vagyok, hogy 0 lesz a vérnyomásom és állok, ülök, kész vagyok teljesen egy falatot sem bírok enni!messi1995 írta: ja és ajánlom a tesco szines termékeket![]()
pl: csipsz,ropi stb

Borasztó kemény lesz, az utolsó esélyünk. HAJRÁ FIÚK!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- albicelesteX
- A Vadász
Szia!Nem tudom hogy ki hívott ide de nem is érdekel!Asszem innen nem megy át hozzátok senki rontani a levegőt meg lehúzni a Manchestert!Ez a mi fórumunk és alap hogy a Barcelonának szurkolunk és bízunk a csapatban!És igen hazavágunk benneteket ma...IS!!!!!Na csumi!Sugarcult írta:Ennyi buta embert...az ok, hogy valaki optimista, de azért a 3,4-0-ás tippek a vicc kategóriába tartoznak. Emberek, idén még egyszer sem kaptunk három gólt, ha meg kettőt kaptunk, akkor legalább rúgtunk egyet. Egy 2-1-el kiegyeznék most is, az Old Traffordon majd befejezzük a melót.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
ha megvernénk a mu-t akkor mindegy hogy ki lenne a döntőben az ellenfél, azokután már mindenkit megvernénk.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Titinho
- Director del Fútbol
Már bocsi, de ha nem vetted volna észre ez egy BARCA oldal/fórum és szeretném ha "megbocsájtanád" nekünk "buta embereknek", hogy bízunk a csapatunkban!Sugarcult írta:Ennyi buta embert...az ok, hogy valaki optimista, de azért a 3,4-0-ás tippek a vicc kategóriába tartoznak. Emberek, idén még egyszer sem kaptunk három gólt, ha meg kettőt kaptunk, akkor legalább rúgtunk egyet. Egy 2-1-el kiegyeznék most is, az Old Traffordon majd befejezzük a melót.

Még jó, hogy most mindenki magabiztos meg bízunk a csapatunkban, ha ez neked nem tetszik akkor kívül tágasabb tesó...Amúgy ha beleolvasnék egy MU fórumba, 1000% hogy találnék nem egy olyan hsz-t, hogy: na most sz.pni fog a Barca, szétszivatjuk őket még otthon is, min. 0-3 meg ilyenek. Nekem ne mond, hogy nincs ilyen...úgyhogy ne gyere itt nekünk azzal, hogy jaj milyen "viccesek" vagyunk...nekünk már csak ez a 2 meccs maradt és még jó, hogy néhányan egy kicsit elrugaszkodnak a valóságtól, de mi már csak ebben bízhatunk!
Na peace brádör...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Jugador del Barça
szerintem ha kiejtjük a Manchestert akkor már túl vagyunk a nehezén. én pedig örülnék ha a Chelsea lenne az ellenfelünk a döntőben mert arra szerintem nem sok esély van hogy a 'Pool zsinórban 2 döntőt elbukjon
Visça el Barça! Visça el Catalunya!

hogy a manchester megverjük az addig stimm de hogy egy chelsea megverjen minket????? ááá szerintem megnyerjük az egészet veretlenül(!)...

Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
Jelzem CHELSEA-BARCA döntő lesz....,csak sajna az angolok nyernek:(.
A MANCHESTERt azért kiverjük
.
A MANCHESTERt azért kiverjük

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
annak a csapatnak amelyik a döntőbe kerül majdLa Pulga írta:Vajon a mai napon Raziel kinek szurkol?

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
Ennyi buta embert...az ok, hogy valaki optimista, de azért a 3,4-0-ás tippek a vicc kategóriába tartoznak. Emberek, idén még egyszer sem kaptunk három gólt, ha meg kettőt kaptunk, akkor legalább rúgtunk egyet. Egy 2-1-el kiegyeznék most is, az Old Traffordon majd befejezzük a melót. 

-
- Jugador del Barça
hát nem tudommessi1995 írta:ja és ajánlom a tesco szines termékeket![]()

Visça el Barça! Visça el Catalunya!

ma már szartam nagy ivre a dolgozatokra meg mindenre meg már 3hete hihetetlen feszülten várom a mai estét ...és most itt van...4óra mulva ilyenkor már kb fél idő van és én végre nézhetem a meccset...nagyon nagyon várom már
és ha nyerünk akkor 2 hétig a barcás mezembe leszek egész nap és azt kiabálom bekaphatják az angolok!!!!!
ja és ajánlom a tesco szines termékeket

ja és ajánlom a tesco szines termékeket

Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
naaa! hol is kezdjem... talán az elején:)
17. perc Messi szóló kicselezi a MU védelmet begurítja középre 1-0 Eto'o góljával ettől kicsit megszeppenek az angolok 39. perc szabadrúgás.Xavi beíveli Ferdinand kiakarja fejelni de véletlenül a saját kapujába fejeli 2-0.
2 félidőben nagy rohamokat indít a MU Ronaldo rúg is 1 kapufát de a védelem és Valdes is hősiesen helyt áll majd és aztán a 78. percben Xavi gondol 1et és megküldi a lasztit 20 m-ről 3-0
ÁMEN!
VISCA EL BARCA!!!!!!
CSOKIS KEKSZ!!!!!
17. perc Messi szóló kicselezi a MU védelmet begurítja középre 1-0 Eto'o góljával ettől kicsit megszeppenek az angolok 39. perc szabadrúgás.Xavi beíveli Ferdinand kiakarja fejelni de véletlenül a saját kapujába fejeli 2-0.
2 félidőben nagy rohamokat indít a MU Ronaldo rúg is 1 kapufát de a védelem és Valdes is hősiesen helyt áll majd és aztán a 78. percben Xavi gondol 1et és megküldi a lasztit 20 m-ről 3-0

ÁMEN!
VISCA EL BARCA!!!!!!
CSOKIS KEKSZ!!!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Jó 5let. Habár a labda kerek és a fociban minden megtörténhet. Szerintem utána már nem szőke szenvedés lennegergo9 írta: Mekkora lenne már ha a szőke szenvedés kezdene egy szem ékként és rugna egy mester hármast!!!!!
Tipp: Maradjunk ezen a bolygón!![]()

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Director del Fútbol
Mekkora lenne már ha a szőke szenvedés kezdene egy szem ékként és rugna egy mester hármast!!!!!Messi-#19 írta:Mekkora lenne már ha pinto kezdene és fogna mindent + 1 tizit isasszem megtartanánk
![]()
amúgy ennek nagyon kicsi a valószínűsége. Hajrá BARCA.
Tipp: fosszátok ki a boltot popcorn ügyben
Tipp: Maradjunk ezen a bolygón!

- Danka00792
- Director del Fútbol
Aztán ha berakná Franky a kezdöbe, és semmitsem véd, akkor meg megintcsak Franky lenne a feketebárány. Joggal. Nemkell Pinto a kezdöbe, legalábbis MU ellen nem.Messi-#19 írta:Mekkora lenne már ha pinto kezdene és fogna mindent + 1 tizit isasszem megtartanánk
![]()
Nekem PIZZA lesz

- Messi-#19
- Capitá del Barça
Mekkora lenne már ha pinto kezdene és fogna mindent + 1 tizit is
asszem megtartanánk

Més que un club