2008.04.23. 14:44:57
Lehet, hogy most naívnak fogtok nézni, de számomra a ma este lesz a kulcs. Amennyiben a csapat képes jó játékkal nyerni, sok csúnya emlék kiesik majd a fejemből a szezonról. Azt hiszem ezzel sokan vagyunk így. Nem vagyok vak, tudom, hogy a Manchester az esélyesebb, nem vitás. De egy Barcelona bármilyen kerettel, bárki ellen képes kell, hogy legyen nagyot játszani. Ez az egy amiben egy igazi szurkoló bízhat. Remélem a szezon 2 legfontosabb meccsén megmutatjuk, hogy kik vagyunk és miért ebben a mezben játszik ez a 11 ember. Valdestől Eto'o-ig sorban.
Bármennyire is fáj ami idén történt, bízom a srácokban és minden vágyam hetek óta, hogy ma megmutassuk, mit jelent a barca-szív.
Drukkolok a fiúknak és ha sikerül, tombolni fogok, nem pedig rágódni, az Atletico elleni meccset pedig úgy felejtem el, mint a Huelva ellenit!
Tartoznak nekünk ennyivel!!!!! HAJRÁ BARCA!!! Ráadásul egész Spanyolország mögöttünk van, a Realtól kezdve egészen a legutolsó faluig. Ez a szép a sportban. Sokan vagyunk, mutassuk meg!
mes que en club! visca el barca!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!