Sonoma írta: ↑2023.02.15. 11:39:13
Mikor ha nem most verünk meg egy jó formában levő MU-t.
Áthoztam ebbe a topicba.
Na, ahogy közeledünk a meccshez, egyre inkább ezen a véleményen vagyok én is.
A teljesen megújult csapatunk első nemzetközi megmérettetése lesz. Ebbe egy "ráncba szedett" Alba is még ide tartozhat, támadásban képes jó teljesítményre.
A kevés kapott gólok azért nem vakítanak el, mert itt ott a szerencse is segített, de a védelmünk illetve a csapatvédekezésünk ég és föld a korábbi évekhez képest.
Feleslegesen nem akarok képzelődgetni, szerintem semmi értelme sincs a nyelvtani ilyen olyan feltételes jövő időnek.
Tegyük oda magunkat, mutassuk meg a tudásunkat, hozzuk ki magunkból a maximumot, kerüljünk a valós helyünkre, legyen az bukás vagy diadal vagy szoros párharc. Legyen ehhez méltó az ellenfél is.
Derüljön ki, hogy a fejlődés melyik szintjén vagyunk. Hatékonyan járuljon hozzá a fejlődésünk következő szakaszához.
Ezekre tekintettel a lehető legjobbkor és a lehető legjobb ellenfél jön velünk szembe.
Bízom a srácokban és Xavi bölcsességében, hogy ennek a párharcnak a tapasztalata akár továbbjutás, akár kiesés esetén, a további fejlődést megfelelőlen szolgálja majd.
Szerk.: Utólag annyi még, főleg látva ezt a psg-bayern meccs fociját, azért is kell a folyamatos nemzetközi jelenlét, hogy kicsit közelebb legyünk a valósághoz, reálisan lássunk a ligán túl is. Legyen az akár EL (persze a BL jobb).
Valóban "kinőttük" a ligát, esetleg csak jobban pártolt minket eddig a szerencse?
Nagyon kell ez a két meccs nekünk és utána még kellene minél tovább az EL is....