Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezt akartam mondani.Azt hittem a Schalke edzője nyilatkozta, ezt, h milyen büszke magára.Aztán jobban megnéztem, h ki mondta ezt......Qpi írta:„képes volt a csapat az eredmény tartására."...ezek szerint tényleg ez lenne a taktika?
Éppen ezért kellene Deconak még rossz formában is játszania mert nélküle nincs irányítónk, a nelkül viszont nehéz játszani. Mert bármilyen rossz formában is van képes szépmegoldásokra...haze71 írta:Már az idejét sem tudom, mióta mondom, hogy nincs középpályánk. Akár milyen jónak is tartják Init meg Xavit ez a középpálya nem jól muzsikál. Ha megvan az emberelőny, nem a csatárokat indítják, hanem gyakran visszakerül a labda a hátvédekhez. Védekezésben pedig nagyon könnyen átjátszhatóak vagyunk. Nincs aki összefogja a csapatot, irányítson. Ez a kulcsa mindennek. Jöhet Messi meg Ronni, de ez akkor is így van. És a míg ebben nem lesz változás, nem leszünk világverők.
Mivel a 2. félidőben alig jöttünk át az ellenfél térfelére, ennek fényében a 8km a 80. percig nem akkora gáz egy csatártól. Ráadásul Eto'o-t kinyomta Frank szélre ahol kevesebbet lehet mozogni, mint középen.redmiller írta:Azért Eto'o közel 8 kilómétere vicc...
Szerintem előbb a Barcelona-Schalke meccsre kell készülni, közel sincs még lefutva, bár nem hiszem hogy ne mennétek tovább, "csak" oda kell figyelnigekkodan írta:Annyiban egyetértek, hogy ez lesz a szezon utolsó utáni esélye számunkra. Készülni kéne már most arra a 2 meccsre és akkor talán bármi lehet:)
Béreljünk ki egy kocsmát és adom:)Ordog írta:
Na srácok, erre az elődöntőre kéne összejönnünk ez közös meccsnézésre, nem holmi Valenciák ellen...Csak mondom, tartok tőle hogy sírni fogunk a végén:D
Annyiban egyetértek, hogy ez lesz a szezon utolsó utáni esélye számunkra. Készülni kéne már most arra a 2 meccsre és akkor talán bármi lehet:)Rivaldo11 írta:Azért nem kell a MU-t, legyőzhetetlen ellenfélnek tekinteni... Messze vannak ők attól. Nem érezném esélytelennek magunkat ellenük. Még akkor sem, ha a formánk finoman fogalmazva is...
egyértelmű.Rivaldo11 írta:Azért nem kell a MU-t, legyőzhetetlen ellenfélnek tekinteni... Messze vannak ők attól. Nem érezném esélytelennek magunkat ellenük.