Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.30. 21:10:05

Azért ha az elődöntőben kivernénk a Manchester Unitedet akkor kiváncsi lennék a vezetőségre meg a szurkolók visszhangjára is!!! :roll: :roll: (Megjegyzem ellenük az egyetlen reális célunk az lehet hogy ne kettős vereséggel esünk ki :evil: :evil: )
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.30. 21:02:13

Titinho írta:Itt van a Schalke elleni keretünk:

Valdes, Pinto, Milito, Marquez, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Etòo, Zambrotta, Henry, Edmílson, Sylvinho, Giovani, Thuram, Abidal, Touré and Bojan.

Ronaldinho nem került be ismét a keretbe, viszont Márquez és Milito visszatér. Nem kapta még meg Deco sem a "zöld jelzést" az orvosoktól így ő valószínűleg csak hétvégén a Getafe ellen térhet vissza.

Nem mondok én már semmit a keddi meccsről, mert minek...nem tudni, hogy mi lesz ott is... :roll:
Az lesz Titi hogy nyerünk és Rijkard esélyei megint nőnek a maradásra!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.30. 20:41:11

Örülök hogy Márquez visszatért, talán így majd a védelmünk kicsit rendeződik. Ronaldinhoval meg mi a ... van??? Nem értek én már semmit, de már nemis akarok... talán hozzuk a meccset, de ha kikapunk se fogok annyira meglepődni.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.30. 19:34:35

Megint Dinho nélkül, nagyon szép...
Inkább Rijkaard az akit nem neveznék a meccsre...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.30. 19:27:07

Itt van a Schalke elleni keretünk:

Valdes, Pinto, Milito, Marquez, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Etòo, Zambrotta, Henry, Edmílson, Sylvinho, Giovani, Thuram, Abidal, Touré and Bojan.

Ronaldinho nem került be ismét a keretbe, viszont Márquez és Milito visszatér. Nem kapta még meg Deco sem a "zöld jelzést" az orvosoktól így ő valószínűleg csak hétvégén a Getafe ellen térhet vissza.

Nem mondok én már semmit a keddi meccsről, mert minek...nem tudni, hogy mi lesz ott is... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
norbert55
Entrenador del Barça

2008.03.30. 10:47:34

Max itt lehet esélyünk ha úgy játszanánk mindig mint a Betis ellen az első félidőben mert a BL-ban nem lehet megálni.Ha vki visszavesz a BL-ben az nem profi csapat.

Sztetek?
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.30. 10:44:34

Azért a Schalket sem szabad lebecsülni. Van egy gólerős támadójuk, Kuranyi, egy jó kapusuk, Neuer, és a többi játékos is elég jó volt ahhoz, hogy kiejték a Portot.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.30. 10:37:32

A Schalke ellen szép játékkal nyerni fogunk. Szerintem ez, és majd az el Classico lesznek Rijkaard legfontosabb meccsei. Muszáj lesz javítani. Ha a Schalke ellen sem nyerünk, akkor már tényleg nagyon nagy bajok vannak. :?
in to exile
Varatrix
Director del Fútbol

2008.03.30. 10:29:19

Ezzel a lelki állapottal és ezzel az edzővel nem vagyok túl optimista a Shalke ellen.

Visca el barca!

Rajkard takarodj!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.03.30. 10:22:09

tv6
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.30. 10:20:20

Adja majd valameik magyar adó a meccset?
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.03.16. 14:17:46

Ha megnyerjük a BLt, vagy a bajnokságot, akkor szvsz megérdemli Ferenc a maradást, vannak hibái, de ha innen ugy összekapja a csapatot, h a 2 nagy trofeából 1et viszünk, akkor azzal bebizonyitaná, h igen is, még mindig tudja vezetni a csapatot.
itt a lenyeg.... hagyni kene dolgozni a mestert.... aztan majd ev vegen ertekelni a munkajat... eppen eleg ha a sajto baxogatja nem kene a szurkoloknak is a fejet kovetelniuk foleg ugy h elmletileg meg mind3 kupat begyujthetjuk.... jo.. persze realisan nezve nem ez a helyzet... de amig az elmeleti lehetoseg fennall addig nincs nagy problema... nem pont ideillo parhuzam... de kimi 17 pont hatrany dolgozott le 2 futam alatt... ami foci nyelven mondva 4-5 pontnak felel meg 2 fordulo alatt... hitt es bizott... es sikerult... persze ehhez kellettek hamilton botlasai... de ez nem csorbitja kimi erdemeit... kicsit ez most off lett s h beszeljek kicsit a blrol is.... sztem ismet nagy makunk volt a sorsolassal.. celtic utan megin sikerult a fordulo legeselytelebb csapataval osszekerulnunk... elodontoben angol csapatot fogunk kapni... ez szinte biztos...sot ha netalan dontosok lesznk szinu h a dontoben is angol cspaat varna rank... vagyis nem lesz konnyu dolgunk... de ha igyis nyerunk... annal edesebb lesz a gyozelem..
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 13:45:48

Nem megérdemli, hanem az ő edzői tudását mutatja. Szerintem a Copa del Reyt mindenképpen megnyerjük, de ha csak azt visszük el idén, akkor valószínűleg távozni kényszerül a mester.
in to exile
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 13:34:18

LG írta:Ha megnyerjük a BLt, vagy a bajnokságot, akkor szvsz megérdemli Ferenc a maradást,
nálam itt a pont :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.16. 13:33:22

Ha megnyerjük a BLt, vagy a bajnokságot, akkor szvsz megérdemli Ferenc a maradást, vannak hibái, de ha innen ugy összekapja a csapatot, h a 2 nagy trofeából 1et viszünk, akkor azzal bebizonyitaná, h igen is, még mindig tudja vezetni a csapatot. Ha nem nyerünk semmit, akkor ennek ellenkezőjét bizonyitaná be sztem. A kupa meg ne játszon szerepet a döntésben idény végén.
Hawk
Jugador del Barça

2008.03.16. 10:23:21

G-Jay írta:Adja Jesus Christ hogy ugy legyen ahogy mondod!
Már én is filóztam azon, hogy mi a jobb, ha idén nyerünk egy BL-t vagy valamit, és marad Frenky, vagy ha nem nyerünk semmit, de jön Murinho, aki rendbeszedi a bagázst.
Megmondom őszintén azért Scolarinak jobban örülnék....

G.
Tegnap két helyen is azt olvastam, hogy Murinho az Interhez megy és viszi magával Deco-t és Drogba-t.

Egyébként szerintem nyerjünk BL-t és azután majd lesz valahogy.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.16. 10:18:38

Na látom megint kezdődik :?

Ha nyerünk csak a játékosoké,ha vesztünk csak az edzőé,jellemző :roll:

Bármennyire is fáj egyes emberkéknek, a játékosok nagyrésze is rendesen benne van a gyengébb teljesítményben. Ahogy az edző is!

Nehogymár egy profi játékos ne bírjon megdögleni a pályán,még ha nem is megy neki,akkor is tegye fel a páyára a szívét! Sokan azzal jönnek,h mert Frank nem tudja motiválni őket (részben igaz),de az már NÁLAM rég rossz,h ha magától nincs meg vkiben a tűz. Tudnék pár példát mondani,h mekkora sztárokká váltak,és mégis úgy mentek ki a pályára,h mást el sem tudtak képzelni,csak a győzelmet! Ez lenne mindenkinek a minimum!

Szerk: Drigo megelőzőtt :cry: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.16. 10:17:56

Karashu írta:Ha ez mind megtörténik, Rijkaard marad!n Hogy minek? Francnak! Nem az ő aktuális zsenialitásának köszönhetjük majd a BL-t és a KK-t, hanem a játékosainknak!
Soha nem bírtam felfogni, hogy mire fel történnek ezek a kijelentések. Ha kikapunk/kiesünk, akkor az egyes egyedül az edző hibája, ha viszont nyerünk/továbbjutunk, akkor az kizárólag a játékosok érdeme...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.16. 09:54:23

barcafan0911 írta:Kell egy jó messi ahoz hogy bl-t nyerjünk, mint pl tavaly kaká a milánban aki húzóembere volt a csapatnak, az idén nálunk ezt a szerepet messi tölti be és ő megnyerheti nekünk a bl-t. Csak épüljön fel az elődöntőre és lendüljön formába, akkor már nem lesz gond.
ut: jó lenne megnyerni a királykupát meg a bl-t is, hiszen ha a real megnyeri a bajnokságot, lessz mit felmutatnunk ellenük és két trófea mégis több mint egy bajnoki cím. :!:
Ha ez mind megtörténik, Rijkaard marad!n Hogy minek? Francnak! Nem az ő aktuális zsenialitásának köszönhetjük majd a BL-t és a KK-t, hanem a játékosainknak!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Lesy
Capitá del Barça

2008.03.16. 09:19:40

1 liverpooli illetőségű fórumozó azt írta másfél órával a sorsolás előtt, hogy az egész bunda. Már akkor leírta, hogy milyen párosítások lesznek...háááát....nekem jó a Schalke :wink:
Valszeg én is mondanék ilyesmiket, ha az Arsenalt kaptuk volna :roll:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.15. 10:45:18

Kell egy jó messi ahoz hogy bl-t nyerjünk, mint pl tavaly kaká a milánban aki húzóembere volt a csapatnak, az idén nálunk ezt a szerepet messi tölti be és ő megnyerheti nekünk a bl-t. Csak épüljön fel az elődöntőre és lendüljön formába, akkor már nem lesz gond.
ut: jó lenne megnyerni a királykupát meg a bl-t is, hiszen ha a real megnyeri a bajnokságot, lessz mit felmutatnunk ellenük és két trófea mégis több mint egy bajnoki cím. :!:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.14. 22:47:42

Nem írtam,h választani kell :D Azt se,h jövőre ne nyerjük meg :wink:

Csupán,most ott vagyunk,meg kell nyerni! Nem arra alapozni,h nem gond ha nem nyerünk,legalább elmegy Frank,és Joseval meg úgyis összejönne :roll: Az azért nem biztos...van rá sansz,de az a jövő kérdése,idén meg ott vagyunk,és könnyen ott lehetünk továbbra is 8) :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.14. 22:30:59

Mindkét félnek van igaza...

De azt érezzük már át,hogy Bl-lt nem lehet minden évben nyerni,kell hozzá szerencse is,most eddig nekünk az is megvan,most vagyunk ott,most kell megnyerni! Volt már ehhez hasonlóan jó keretünk,jobb edzővel,mégse nyertük csak úgy meg minden évben a Bl-lt...ezt a helyzetet ki kell használni,h könnyen a 4 között találhatjuk magunkat!

Bl-lt nyerni óriási dolog,és nagyon remélem,h idén is sikerül! Hozzáteszem,h ezzel nem azt mondom,h Frank idén mekkora egy zseni,mert nem arról van szó,benne van a keze bőven a rosszabb játékban,ahogy abban is amikor jobban nyomjuk....

Szóval ne azért szurkoljunk,h essünk ki és váltsák le Franket (ami szntem be fog amúgy is következni),és majd jövőre Jose-val úgyis megnyerjük ,mert ez korántsem biztos...nem olyan egyszerű dolog ez. Idén kell megnyerni!
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.03.14. 22:22:55

bando8 írta:nem tudom miért fontosabb nektek h mi lesz Rikaarddal mint h nyer-e a csapat... távol áljon tőlem h védjem őt de szinte másról nem szól már ez az oldal mint h ő mikor megy...
Azért nagyban tőle is függ a csapat jó ill. rossz szereplése...ő az edző,tőle várjuk jelenleg a "csodát".
Bár lehet te tökéletesen elégedett vagy vele...bár akkor jól eltájoltad magad :shock:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Válasz küldése