Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bando8
Jugador del Barça

2008.03.14. 22:10:41

nem tudom miért fontosabb nektek h mi lesz Rikaarddal mint h nyer-e a csapat... távol áljon tőlem h védjem őt de szinte másról nem szól már ez az oldal mint h ő mikor megy...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.14. 21:55:20

Adja Jesus Christ hogy ugy legyen ahogy mondod!
Már én is filóztam azon, hogy mi a jobb, ha idén nyerünk egy BL-t vagy valamit, és marad Frenky, vagy ha nem nyerünk semmit, de jön Murinho, aki rendbeszedi a bagázst.
Megmondom őszintén azért Scolarinak jobban örülnék....

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
elprat
Capitá del Barça

2008.03.14. 21:51:41

Messi-#19 írta:
inkább triplázzunk vagy nyerjünk Divesion-t egy új edzővel mint Riijkardal szerencsétlenkedjünk tovább mer bejutott a negyeddöntőbe, telán az elődöntőbe.. Mer Laporta elvtárs úgyis kitalálja hogy: " Mardadhat még, hiszen Frank csodálatos edző és bejutott a BL negyeddöntőjébe. Nomeg megnyerte nekük a Király Kupát és még a Bajnokságban is másodikok lettünk" kb ezt fogja mondani a mi drága klubbtulajdonosunk. :roll:
A Barca tulaja Laporta? :shock:
És a részvényesekkel mi van?

Főnököm teóriája Frankyről:
" kb dec.-ben biztossá vált hogy kifelé áll Rijkaard rúdja,viszont januárban azért nem kűldték el mert pl:
1:sokat köszönhet neki a klub az elmúlt pár év okán
2:nem akarták sem őt sem a klubot holmi év közben történő edzőváltással "lealázni"......

Ám a klub már rég megegyezett nagy "kedvencünkkel", José Pökhendi Mourinho sikeredzővel!
Ha nyer, ha nem nyer bajnokságot ill. BL-t a Barca ebben az évadban: Franket útjára bocsájtják.
Ergo: ha megnyeri a csapattal valamelyiket a két nagy trófea közül-méltó képpen búcsúzik,
ha nem nyer kb semmit (max spanyol kupát) azért búcsúzik."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2008.03.14. 22:24:40-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.14. 21:47:11

Klubbtulaj :?: :lol: :lol: :lol: na jó...késő van már...

Frank sajna tényleg nem tud megújjúlni legtöbbször,de azért remélem megnyerjük még vele a Bl-lt. Az nagy siker a klubbnak,és nekünk is!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.14. 21:21:39

dr. Mezey írta: Csak gratulálni tudok neked is és a többinek is akinek fontosabb hogy rijkaard lelépjen mint a csapat sikere. Ilyen az igazi divatdrukker
inkább triplázzunk vagy nyerjünk Divesion-t egy új edzővel mint Riijkardal szerencsétlenkedjünk tovább mer bejutott a negyeddöntőbe, telán az elődöntőbe.. Mer Laporta elvtárs úgyis kitalálja hogy: " Mardadhat még, hiszen Frank csodálatos edző és bejutott a BL negyeddöntőjébe. Nomeg megnyerte nekük a Király Kupát és még a Bajnokságban is másodikok lettünk" kb ezt fogja mondani a mi drága klubbtulajdonosunk. :roll:
Kép
Més que un club
bando8
Jugador del Barça

2008.03.14. 21:08:44

hát mit mondjak néhányatok elég fura hozzászólásokat ír... némelyiknek mintha nem is lenne helye ezen az oldalon. persze ezt nem az én tisztem elbírálni.
én azt mondom örüljünk h a schalke lesz az ellenfelünk a 8 között. de tiszteljük őket, akkor jó esély van a biztos továbbjutásra. és ki tudja addigra remélhetőleg javul a formánk és a MU kiverésével az egész szezont a helyére tehetjük.
kűr azt mondani h nincs esélyünk ellenük mert bizony én hiszek benne h van! a Barcelonának mindig mindenki ellen jó esélyei vannak!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.14. 20:28:41

Messi-#19 írta:De itt a béellben higgadtabban játszunk mint bajnokin. látszik a játékosokon a feszültség a bajnokikon a bl-be meg csapatként funkcionálunk :lol: a sálke meg úgy felszíja magát mont az a gömb alakú hal ami tüskéket lövöldöz :lol:
talán én vok az egyedüli aki aztmondja hogy essünk kik. akkor jönne murinnyó :roll: végre
Csak gratulálni tudok neked is és a többinek is akinek fontosabb hogy rijkaard lelépjen mint a csapat sikere. Ilyen az igazi divatdrukker
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.14. 20:22:08

De itt a béellben higgadtabban játszunk mint bajnokin. látszik a játékosokon a feszültség a bajnokikon a bl-be meg csapatként funkcionálunk :lol: a sálke meg úgy felszíja magát mont az a gömb alakú hal ami tüskéket lövöldöz :lol:
talán én vok az egyedüli aki aztmondja hogy essünk kik. akkor jönne murinnyó :roll: végre
Kép
Més que un club
Giga999

2008.03.14. 20:17:15

Megkaptuk a legideálisabb ellenfelet!!!Ami nem azt jelenti hogy könnyű lesz a továbbjutás!!!Viszont kötelező!Utána meg megcsaplyuk a Romat azt hirtelen Moscowba találjuk magunkat!!!
Blaugrana10
Barça B

2008.03.14. 20:14:33

Na hat hatalmas szerencsenk volt!!! Na de vegules az elodontobe jutasert ket merkozest kell lejatszanunk, tehat nem kell elbizzuk magunkat. A legelfogathatobb ellenfelet kaptuk, na de azert nem rosz csapat az a Schalke. Remelem h az elodontoben a Romat kapjuk, na de nehez elkepzelni h tuljussanak a Manu-en. Vegul is a Manuet is meglehet verni, persze nem olyan jatekkal mint amilyent produkaltunk az utobbi idoben. De ne rohanjunk a dolgok elebe, a BL-ben jellenleg a Schalkera kell koncentralni. Viva Barca
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.14. 20:01:40

na, talán a legkönnyebbet kaptuk, nem lehet egy szavunk sem.
bár ha szétbekkelik a meccseket, akkor ciki is lehet, a 11esekig semmiképpen sem szabadna elmenni, mert a németek kapusa állat. ráadásul már hetek óta transzban van, nem egyszerű neki beköszönni.
na de majd a samuék!
PUYOL-XAVI-INIESTA
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.14. 19:55:30

Azt viszont fenntartom, hogy C. Ronaldo levevése a pályáról megfogja MU-t igaz hogy vannak még Jó játékosaik, de Ronney, Tevez, hát jók, de mégsem C. Ronaldok. Ha megfigyelitek az angol bajnokikat, a MU akkor kapott ki ha C. Ronaldo nem játszott vagy formán kívül volt. A többiek olyankor tehetetlenek ha a főnöknek nem megy ez aMU nagy veszte, lehet ezért nem nyernek idén semmit. Nem írígységből írtam, nem örülnék ha a Barca bejutna a döntőbe, de a meglátásom fenntartom. A MU-ból egyedül C: Ronaldó veszélyes, a többiek jók, de nem foghatatlanok, olyanok, akik nem valószínű, hogy valaha is jelöltek lesznek a FIFA év játékosa címére.
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.14. 19:46:00

Azért a BL nyolcaddöntőre mindig kiesnek a senkik, és csak a legjobb 8 marad bent, akiknek van keresnivalójuk a hadszíntéren! Láthatjuk, hogy a rejál mandril sehol nincsen, a 16 közé jutás az előszakasz, aki a 1/8 döntőig eljut, az a jó csapat, nem aki túlél egy csoportkört!
HAJRÁ BARCA!!! MEGLESZ A BL CÍM!

Hát barátom ezzel nem értek teljesen egyet. A Real, a Lyon, s a Milant azért nem nevezném senkinek, meg a Sevillát sem, az viszont tény hogy néhány csapat szerencsével jutott ide, főleg a Schalke
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.14. 19:13:30

Szerintem a shalke ellen Eto'o és ronaldinho lessznek a nyerőemberek. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.14. 19:11:25

goda06 írta:A Schalke ellen egyértelműen mi vagyunk az esélyesek, bár még ne igyunk előre a medve bőrére, de ha meglesz, a 4 között akárkit kapunk csapatként kell jól teljesítenünk. Arra ne várjunk, hogy a sérülésből visszatért Messi majd egymaga lefocizza a Rómát vagy a MU-t. Az lesz az igazi sorsdöntő pillanat. Ha meg (rossz ezt még leírni is) a Schalke ellen kiesünk akkor lesz ám szégyen.
Ne várjuk,de megcsinálja! :lol: Képes rá :!: Egyébként ez a Schalke szerintem vicc,szerencséjük volt,aztán ennyi!A Roma-MU párharc kiszámíthatatlan,de én a Romának jobban örülnék,mivel a támadásaikat jobban le lehet védekezni,mint a MU-ét!

[/b]
.
goda06
Jugador del Barça

2008.03.14. 18:56:57

A Schalke ellen egyértelműen mi vagyunk az esélyesek, bár még ne igyunk előre a medve bőrére, de ha meglesz, a 4 között akárkit kapunk csapatként kell jól teljesítenünk. Arra ne várjunk, hogy a sérülésből visszatért Messi majd egymaga lefocizza a Rómát vagy a MU-t. Az lesz az igazi sorsdöntő pillanat. Ha meg (rossz ezt még leírni is) a Schalke ellen kiesünk akkor lesz ám szégyen.
Barca, Ronaldinho
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.14. 18:54:26

Az angol bajnokságban egyre élesedik a helyzet, a mu, az arsenal és a chelsea is bajnok lehet és áprilisban jönnek az egymás elleni rangadók. Talán ez koncentrációlag némilleg visszaveszi őket és könnyebb lehet ellenük majd a bl-ben.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.14. 18:48:51

Azért a BL nyolcaddöntőre mindig kiesnek a senkik, és csak a legjobb 8 marad bent, akiknek van keresnivalójuk a hadszíntéren! Láthatjuk, hogy a rejál mandril sehol nincsen, a 16 közé jutás az előszakasz, aki a 1/8 döntőig eljut, az a jó csapat, nem aki túlél egy csoportkört!
HAJRÁ BARCA!!! MEGLESZ A BL CÍM! :D
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Andris
Adminisztrátor

2008.03.14. 18:43:45

Na, ez így laza.
Megkaptuk az esélyt, hogy Messivel a csapatban ottlehessünk az elődöntőben, és úgy akár még a döntőben is.
Nem kell lebecsülni a németeket, de illene legalább úgy lelépni őket, mint a Celticet.

Azután már a Mu. vagy a Roma....nyilván a MU az esélyes, de soha nem lehet tudni. Gyulát várják a Nou Camp gyepén. :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.14. 18:40:49

Más:

Schalke elleni meccsekkel nem is akarok foglalkozni,nem azért mert beképzelt vok,de egyszerűen nem egy szint...szerencséjük volt,h a Porto-t kapták,most nem,és ez ki is fog ütközni...ha izgúlós lesz a továbbjutásunk,már az is kisebb szégyen lenne.

Amúgy az elődőntő már jóval neccesebb lesz,de ha a M.U. val is kerülünk össze,akkor is min 50-50 az esély,ha a Roma-val akkor meg egyértelmű,h nem esélyesebb az olasz csapat....

(U.i.: vki írta,h majd most visszavág a Roma a tavalyi 7-1ért...hát szerintem a csoportmeccseken is ez volt a célja,mégse igen jött össze :roll: (mert ugye azt senki nem hiszi,h azt valószínűsitették arrafele,h majd a negyeddöntőben összefut ez a két csapat megint :D ) )
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.03.14. 18:39:44

Elég jó a Chelsea + Barca is jó lesz BL-ben. Sztem pont kiesik a Roma az Arsenal sem nyer BL-t.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.14. 18:36:30

gekkodan írta:
Az tuti, hogy a Fenert és a Schalkét kivéve, az angolok közül a Chelse a leginkább verhető, de a Manchester-Roma-Arsenal-Liverpool 4-es formában sokkal jobb nálunk is és a Chelseanél is..... :roll:
Na jó... :D

Nem bírom a Chelseat,de:

Tudod,te ,h mostanában milyen formában vannak? Annyi az egész,h 3pontra vannak az első helytől Angliában,és a Blben sem játszanak rosszabúl,mint pl Pool,Arsenal,Mi,vagy akárki...

Az meg Marhaság,h a BL-ben (nézzük már cska a Bl-t) az Arsenal,vagy akár a M.U. is nagyobb formában lenne mint mi....ez nincs így... egyik se tudta azt hozni mint a bajnokságban,mi meg Hál Istennek jobbat hoztunk a Blben mint a bajnokságban....
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.14. 18:21:27

Messi-#19 írta:cselza ellen jó lett volna :lol: izgalmas legalábbis
Az tuti, hogy a Fenert és a Schalkét kivéve, az angolok közül a Chelse a leginkább verhető, de a Manchester-Roma-Arsenal-Liverpool 4-es formában sokkal jobb nálunk is és a Chelseanél is..... :roll:
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.14. 18:20:05

cselza ellen jó lett volna :lol: izgalmas legalábbis
Kép
Més que un club
kapitány
Jugador del Barça

2008.03.14. 18:13:05

nem szabad lebecsülni ezt a schalket, de kötelező rajtuk tovább lépni!!!ha nem sikerülne az tuti Rajkaard állásába kerülne!ha nem akkor...
Az MU-tól meg szerintem nem kellene be...ni!a másik ágon jobb lenne arsenal,pool,chelsea?sztem egyáltalán nem!az elődöntőben nincsenek könnyű ellenfelek!
Válasz küldése