Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Majd nem fogjuk ha a Man utd vagy a Roma kiverminket...gekkodan írta:Tökéletes sorsolás, csak az egyetlen üröm az örömben, hogy stabilizáljuk a padot szép csendesen a holland alatt...
Nagyon remélem, a vezetőség nem értékel túl egy Celtic/Schalke elleni továbbjutást.Cooltiszo írta:Attól az egytől félek, hogy egy esetleges bl elődöntőben való kiesést túlértékelne a vezetőség(azért tényleg nem rossz eredmény), és bizalmat szavazna egy semmi se javuló játékot játszó Rijkaard csapatnak jövőre is...
De reményeim szerint feljavulunk, minden rendben lesz, és mindent behúzunk(mert álmodozni szabad).
Déli 12-kor szokott lenni, és az Eurosport adni szokta. A nyolcaddöntő sorsolását adtra, szerintem holnap is közetíteni fogja.Victor_Valdes írta:És mikor lesz a sorsolást?torrentkiller írta:Nem 'tom Ti hogy vagytok vele, de én legjobban a Schalkénak örülnék. Igaz sztem a Fener se lenne rossz. Viszont az MUt és az Arsenalt mindenképpen el kéne kerülni.
Különben adja valami a sorsolást?(Eurosport????)
És mikor lesz a sorsolást?torrentkiller írta:Nem 'tom Ti hogy vagytok vele, de én legjobban a Schalkénak örülnék. Igaz sztem a Fener se lenne rossz. Viszont az MUt és az Arsenalt mindenképpen el kéne kerülni.
Különben adja valami a sorsolást?(Eurosport????)
Ezt jól összehoztad.Fernando írta: Azért nemhinném, hogy a Poolnak ne lenne köze a focihoz. Amellett hogy olasz csapat szerintem az egyik leg technikásabb focit is játszák az angol bajnokságban. Kuyt a szélen Gerrard szívvel lélekkel, Babel is mesterien bánik a labdával.
Egyébként tavaly nem volt Torres, úgyemlékszem kiestünk és nem egy Bellamy miatt...
Azért nemhinném, hogy a Poolnak ne lenne köze a focihoz. Amellett hogy olasz csapat szerintem az egyik leg technikásabb focit is játszák az angol bajnokságban. Kuyt a szélen Gerrard szívvel lélekkel, Babel is mesterien bánik a labdával.csababarca írta:hát én a továbbiakban leginkább a poolt kerülném el...egy ok miatt: Torres...![]()
nekünk amúgy is mumusunk az a fószer...ha ő nem lenne nem félnék a pooltól...focihoz nincs sok közük...inkább vetődgetnek a labdaelé...![]()
azért egy schalkenak örülnék a legjobban...
Nem függ jobban. És nálunk elvileg van egy Thierry egy Xavi egy Iniesta egy Ronaldinho egy Eto'o. Nem kéne Messitől függnünk. És szerintem Messivel se játszana jobban a csapat csak Messi játszana és ennyi. Mostanába ő se volt formába. Nem neki kéne cipelnie a csapatot a hátán. Gerrard viszont ezt teszi a Pollal nem kéne nekünk is 1 embertől függeni annak sosincs jó vége.Cooltiszo írta:Az a baj, hogy nekünk Messi nélkül kell nekivágni legalább az első meccsnek, de még a 2. is necces, és hát a mi játékunk jobban függ Messitől mint a 'Poolé Gerrardtól....
Benga írta:Bl-ben ha valaki a Pool-t kapja annyival előrébb lesz, hogy Gerrard nem játszik az odavágón és nélkülük még az Anfield oltalmában is csak félkarú óriások. Sőt inkább félkarú törpék.
Nem szeretem a Liverpoolt de Gerrard fantasztikusan nagy playa