Milito nem tudja vállalni a játékot a ma esti meccsen
Ha jól értelmeztem akkor az éjszaka nem aludt valami jól gyomorproblémái miatt. (előre is bocsi, ha nem emiatt

) A helyét a keretben Edmílson veszi át, a kezdő 11-ben pedig valószínűleg Thuram.
Jó lesz végre megint a Thuram-Zambrotta jobb oldal a védelemben. A középpályán én is a Touré-Xavi-Iniesta 3-ast játszatnám. A támadósorral viszont gondban vagyok. Ilyen is régen volt...sőt...még nem is volt ilyen, hogy gondolkoznia kell az embernek, hogy kit hagyjon ki a 4-esből. (jó az utóbbi hetekben már együtt vannak, de akkor is

) Ronaldinho-t mindenféleképpen játszatnám a további fejlődése végett, csakúgy mint Messi-t, hogy gyarapítsa a BL-ben a góljai vagy gólpasszai számát. Egy-egy félidőt adnék Eto'o-nak és Titi-nek. Kezdjen Eto'o, vágjon 1-2 gólt, majd jön Titi és ő is vág 1-et. Vagy játszanak mind a 4-en egyszerre. Az biztos, hogy valami váratlannal fog előrukkolni megint a Míster. A tippem mindenesetre, ahogy már írtam, könnyed és szép játékkal: 3-0.
A többi továbbjutóra a tippem:
Manchester United - Lyon : A MU jobb lesz 1 góllal, de nem lesz sima meccs. 2-1 Tj.: MU
Sevilla - Fenerbahce : A Sevilla szerintem felszívja magát és ledolgozza az 1 gólos hátrányát. 3-1. Tj.: Sevilla
Milan - Arsenal : Én nem sok esélyt adok a Milan-nak most. Igaz, hogy otthon játszanak, de idén ez szinte semmit nem jelent a Milan-nak. Az Arsenal sincs jó formában de szerintem továbbjutnak. 1-2 Tj.: Arsenal.
Na ennyit akartam...FORCA BARCA!!!