Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na így már érthető teljesen. Sajnos tényleg ez figyelhető meg. Pedig a védelmünk úgy egészében rengeteget fejlődött.visca el barca írta:a kolléga konkrétan nem a tegnapi meccsre és nem a bajnokok ligájára gondolt.
ha néha kapunk egy-két buta gólt, mindig előjön vele vki hogy [auto_cenzúra] a védelmun. abidal nem tud beadni, puyol öregszik, marquez bizonytalan, milito uszinten stb stb.
a kolléga konkrétan nem a tegnapi meccsre és nem a bajnokok ligájára gondolt.gekkodan írta:Talán Puyol megingásairól és Militóval kapcsolatban voltak itt tegnap este kritikák, arra reflektált a kolléga.Drigo írta:Én meg azt nem értem, hogy szerinted ki szapulta a védelmet, hiába olvastam vissza oldalakat nem találtam semmit.
Talán Puyol megingásairól és Militóval kapcsolatban voltak itt tegnap este kritikák, arra reflektált a kolléga.Drigo írta:Én meg azt nem értem, hogy szerinted ki szapulta a védelmet, hiába olvastam vissza oldalakat nem találtam semmit.
Én meg azt nem értem, hogy szerinted ki szapulta a védelmet, hiába olvastam vissza oldalakat nem találtam semmit.gekkodan írta:Én sem tartom problémásnak a védelmünket...Néha bekapunk 1-2 potyát, de messze nem hibázik annyit a védelem, mint a támadósor.visca el barca írta:a páratok által "szapult" védelem 24 bajnokin 16 golt kapott, messze a legkevesebbet a ligában... gondolkodni, gondolkodni....
Én sem tartom problémásnak a védelmünket...Néha bekapunk 1-2 potyát, de messze nem hibázik annyit a védelem, mint a támadósor.visca el barca írta:a páratok által "szapult" védelem 24 bajnokin 16 golt kapott, messze a legkevesebbet a ligában... gondolkodni, gondolkodni....
Tuti nem bárki bárki ellen, akik egy csoportból jöttek nem találkozhatnak a 8 között,szntem max a döntőben(vagy 4között),és az egy országbelieket is különsorsolják még...a 4között természetesen már nem lesz még 1 sorsolás,de ezután a kör után igen,és akkor kialakúl a végső ágÁkocka írta:régész! Biztos vagy te ebben, hogy 8 között is még ez a rendszer megy?
Szerintem ott már nincsenek korlátok. Mert ha lenne, akkor minden évben kialakulnának a latin vs. angol párharcok.
Szerintem 8 között már szimpla sorsolás, bárki bárki ellen.
Hú, durva meccsek lesznek idén a BL-ben.
Tudtommal még lesz egy sorsolás.senzu írta:valaki tudna egy ágrajzot mutatni, hogy következő körben kivel játszunk?
megkockáztatom hogy a celtic nem fog 2t vágni nekünk hazai pályán
Lehet ezzel vitatkozni? (Félreértés ne essék, én örülök a győzelemnek teljes mértékben, semmilyen hiányérzetem nincs most).Ordog írta:Viszont Drigo, ahogy a mondás tartja, támadójátékkal meccset lehet nyerni, védekezéssel bajnokságot... Ha megfigyeljük, akkor ez erre a meccsre is levetíthető. A védelem gyengus volt most, a támadók viszont lehozták a meccset. Ez hosszú távon biztos nem menne, mint láttuk is az első fél évben. Tehát a legfontosabb mégiscsak egy jó védelem amire lehet építeni később.
A legjobb viszont az lenne, azt hiszem ebben egyet érthetünk, ha a védelmünk és a támadójátékunk is csúcsra pörögne és így nyomnánk le a hátralévő időszakban a fontosabb meccseinketNa akkor nem vszínű hogy bárki is meg tudna minket állítani. Csak kérdés, hogy mennyi ilyen meccsünk lesz:) Félek hogy nem sok