2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mert jók a megérzéseid. Nekem is ez a tippem, valahogy vonzzuk az angolokat. Én a 'pool-ra tippelenék, őket kapjuk. A legfőbb kívánságom a Fener vagy a Celtic.Titinho írta:Na mostmár egyre jobban izgulok így dél felé közeledve...Miért van olyan érzésem, hogy a Liverpoolt vagy az Arsenalt kapjuk?
Ez benne van sajnosTitinho írta:Na mostmár egyre jobban izgulok így dél felé közeledve...Miért van olyan érzésem, hogy a Liverpoolt vagy az Arsenalt kapjuk?
Nem néztem utána, de minden valószínség szerint ha az van kiírva hogy Ueafa kupa sorsolás, akkor lesz a bl is, mert először a bl, utána uefa sorsolás szokott lenni emlékeim szerint...merx írta:hol lehet majd látni a sorsolást?? tavaly úgy emlékszem az eurosport-on volt, de most ott uefa kupa sorsolás van kiírva.
Én igy tudom:merx írta:hol lehet majd látni a sorsolást?? tavaly úgy emlékszem az eurosport-on volt, de most ott uefa kupa sorsolás van kiírva.
háát.. nekem is eléggé [auto_cenzúra] a napom eddig.. sőt még else kezdődöttvisca el barca írta:hajj... még 8 óra sincs már [auto_cenzúra] az egesz napon![]()
Igen visszatérlionelmessi19 írta:Mindenképpen az Arsenalt, vagy a Liverpoolt szeretném, előbbi kiverése talán a legnagyobb önbizalmat adhatná, utóbbinál szintén hasonló, plusz vissza is vághatnánk...
Mindenképp erős csapatot szeretnék, bárkit meg kell tudnunk verni!
Idegenben kezdünk, így, szerintem bárkit megehetünk.
Samu és Toure gondolom már rég visszatért az Afrika kupáról, mire BL meccs lenne, ugye?Időpontokat illetően nemvagyok képben most...