Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Kluivertinho írta:Teljesen egyetértek veled. Tét nélkül be merte vállalni Rjikaard, ki mert próbálni és bevált. Remélhetőleg más meccseken is fogja ezt alkalmazni. Azt mondod a kisebb csapatok ellen, de szerintem az El Clássicon is be lehetne vállalni.Ákocka írta:Történt egy érdekes dolog a meccsen, amit szóvá kell tenni:
Az 52.-ik percben Guddy helyett jött Bojan. Ez azért tűnt számomra furcsának, mert így 4(!) támadóval játszottunk, ami szerintem még nem fordult elő. Ez egészen a 70. percig tartott, a következő cseréig. Eme intervallumban pedig lőttünk 2 gólt!Úgy vélem ezt a támadó hozzáállást több gyengébb csapat ellen is be lehetne vállalni. R10-nek mindenféleképpen jót tett, nagy terül nyílt neki, és elég szabadon tudott mozogni a pályán.
Én kifejezetten vártam ezt a döntést. Yaya-val és Messivel elég ütős lenne.
Ehh, igaz. Köszi az emlékek frissítését.Drigo írta:Még anno Larsson tagsága alatt fordult ez elő rendszeresen, általában hátránynál, de nem csak akkor. Amikor bejött, mert általában a Ronaldinho-Eto'o-Messi tengely pályán volt, akkor felpörgött a támadójáték és szinte boritékolható volt a győzelem.Ákocka írta: mert így 4(!) támadóval játszottunk, ami szerintem még nem fordult elő. Ez egészen a 70. percig tartott, a következő cseréig. Eme intervallumban pedig lőttünk 2 gólt!![]()
Azok a régi szép idők...
Még anno Larsson tagsága alatt fordult ez elő rendszeresen, általában hátránynál, de nem csak akkor. Amikor bejött, mert általában a Ronaldinho-Eto'o-Messi tengely pályán volt, akkor felpörgött a támadójáték és szinte boritékolható volt a győzelem.Ákocka írta: mert így 4(!) támadóval játszottunk, ami szerintem még nem fordult elő. Ez egészen a 70. percig tartott, a következő cseréig. Eme intervallumban pedig lőttünk 2 gólt!![]()
Teljesen egyetértek veled. Tét nélkül be merte vállalni Rjikaard, ki mert próbálni és bevált. Remélhetőleg más meccseken is fogja ezt alkalmazni. Azt mondod a kisebb csapatok ellen, de szerintem az El Clássicon is be lehetne vállalni.Ákocka írta:Történt egy érdekes dolog a meccsen, amit szóvá kell tenni:
Az 52.-ik percben Guddy helyett jött Bojan. Ez azért tűnt számomra furcsának, mert így 4(!) támadóval játszottunk, ami szerintem még nem fordult elő. Ez egészen a 70. percig tartott, a következő cseréig. Eme intervallumban pedig lőttünk 2 gólt!Úgy vélem ezt a támadó hozzáállást több gyengébb csapat ellen is be lehetne vállalni. R10-nek mindenféleképpen jót tett, nagy terül nyílt neki, és elég szabadon tudott mozogni a pályán.
Én kifejezetten vártam ezt a döntést. Yaya-val és Messivel elég ütős lenne.
OFF: ÁÁ...ezt utálom. Van amikor nem lehet semmit nézni ebben a r.hadt tévében most meg Barca-Stuttgart; Rangers-Lyon; Frei; NCAA foci...Na most mit nézzek?Atesz írta: Mind1, most úgy is érdekel a Frei Dosszié!
Én a Holic's TV-t használom(de mellette hallgatom a Radio Barca-t is).Ákocka írta:Melyik stream használható?
Nyilván nincs, ezért kérdezte.Titinho írta:Ha van a Sat1-ed akkor nézd tv-n!