Asztán meg még egyel

de jó neked bárcsak én is így lennékPrimitive írta:Huh, én már nem tudok magammal mit kezdeni a meccs miatt..
viasatZozzy 5 írta:Adja valami a meccset?
na még egyet Murinnyóhoz...blt csak kb a 0,00% eséllyel induló Porto-val nyert....erről ennyit.home írta:de most őszintén , ki jöjjön?
murinho????
ugyan már, nem hiszem h jó lnne a hangulat, főleg az első évben mikor még etoot megtartaná és egymást ölnék, ronaldinhot kib*aszná, ahogy sok más embert...ennyi
amúgy a chelseavel mit ért ? nem egy rossz csapat volt sőt, és? bl? nem semmi..az örök ígéret
Akkor jöjjön Murinho.. fél csapatot kirúgja, jó kis antifocit látunk majd és mocskólodásokat.. ha most vannak fekete bárányok akkor mi lesz?!Zsolti írta:Mikor hozta ki a csapatot nehéz helyzetből?????? ne röhögtessétek már ki magatokat...mindig a sztárok hozták a meccset,ha nem ment,nem pedig Rijkaard taktikai húzásai...Ronaldinho&Barca írta:Kissé unalmas ez a Murinho ügy.. eddig se szerettem de mostmár..
Nemhiszem hogy megoldás lenne a csapatnak ő. Világi Péter is mondta, sokszor hozta ki Frank a csapatot nehéz helyzetekből hát most is kifogja.
Bízzunk benne és szurkoljunk neki és a csapatnak!!!
Hmmm, azért ez erős túlzás, mert a sztárok most is ott vannak a pályán, mégsem alkotnak semmit. Ez sem úgy működik, hha megy a csapatnak, az csak a sztárok miatt megy, ha pedig nem, az csak az edző miatt nem...Zsolti írta:Mikor hozta ki a csapatot nehéz helyzetből?????? ne röhögtessétek már ki magatokat...mindig a sztárok hozták a meccset,ha nem ment,nem pedig Rijkaard taktikai húzásai...Ronaldinho&Barca írta:Kissé unalmas ez a Murinho ügy.. eddig se szerettem de mostmár..
Nemhiszem hogy megoldás lenne a csapatnak ő. Világi Péter is mondta, sokszor hozta ki Frank a csapatot nehéz helyzetekből hát most is kifogja.
Mikor hozta ki a csapatot nehéz helyzetből?????? ne röhögtessétek már ki magatokat...mindig a sztárok hozták a meccset,ha nem ment,nem pedig Rijkaard taktikai húzásai...Ronaldinho&Barca írta:Kissé unalmas ez a Murinho ügy.. eddig se szerettem de mostmár..
1., ezt honnan veszed?home írta:jönne murinho lenne rend és fegyelem...
nah ja ez lenne és mi nem lenne: ronaldinho, etoo, stb
az jó lenne???
hát k*rvára nem