Barça a Bajnokok Ligájában
Egy csapat akkor tud sikeres lenni, ha sikeresen tud játszani különböző taktikájú csapatok ellen. Én azt látom, hogy a támadó focit feladó csapatok ellen nincs taktikánk, vagy ha van, azt nem tudjuk végrehajtani. Idén játszottunk 3 db 0-0-ás meccset. Kik ellen? Osasuna, Racing, Rangers. Röhej... Aztán vertük a Lyont, Zaragozat, Sevillat. Ebből is látszik, hogy a betömörülő csapatok ellen nincs taktikánk. Nincsenek átlövések, nincsen széleket kihasználó játék. De mi lesz akkor, ha a kieséses szakaszban kapunk mondjuk egy Celtic-et? Lehet,hogy az lesz a végállomás?
Szerintem meg a végén Messi kib..ásból passzolt vissza többször Ronninak a labdát. Miért adja neki kb. 10 méterre, mikor más megoldás is lehetett volna. Neki volt embere a volnal mellett (2 is), nem tudott mit kezdeni ezzel az értelmes passzal.
Szerintem meg a végén Messi kib..ásból passzolt vissza többször Ronninak a labdát. Miért adja neki kb. 10 méterre, mikor más megoldás is lehetett volna. Neki volt embere a volnal mellett (2 is), nem tudott mit kezdeni ezzel az értelmes passzal.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Messi nyilatkozatával teljesen egyetértek.. Hazai pályán 4-5-1 -et játszani! Hát, eléggé maguk alá fhostak a Rangers játékosai! Egyszerűen nem akartak velünk játszani.... Szerintem ez az egy pont, nem biztos hogy elég lesz nekik a továbbjutáshoz... Legyen így...
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Egyre inkább látszik, hogy a Barca kulcspozíciója a védekező kp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nélküle nem megy! Nem és nem! Szóval gyerünk Yaya gyerünk Rafa, gyógyulás!!!!
-
- Entrenador del Barça
Most semmi gondot nem látok. Igaz, hogy kihagytuk a helyzeteket, de játékban ezt a gyáván játszó skót csapatot szinte lealáztuk. Minek lehet azt betudni, hogy egy épkézláb nagy felszabaditórugást is ugy megtapsoltak mint máshol egy gólt. De az is igaz, hogy többen igy Ini, Messi, Ronnie kevesebbet adtak, de most nem kellett meghalni. Nem is lehet mindig nyerni. Szóval és ekégedett vagyok.
Fecó
Nem kell lesajnálni a csapatot, ez a meccs nem votl fontos. a Barca így is úgy is továbbjut a csoportból, a bajnokság sokkal fontosab most. Nem lehet minden meccset megnyerni, túl sok meccs van ahhoz, hogy mindig csúcsformában legyen a gárda.
Egyébként pedig sérült a keret fele, köztük kulcsemberek. Nem az a lényeg h
6 meccsből 6ot behúzzunk hanem jussunk tovább.
Ha megnézzük akkor a BL-t egyszer nyerte az utóbbi években olyan csapat, aki végig brillírozott- ez a barca volt, de pl. tavaly sem zengett a sajtó a Milan
7-0-ás győzelmeiről, csendben besunnyogtak az elődöntőbe, onnantól meg nagyon nagyot játszottak.
Szóval a BL-ben csak az a lényeg h sikeresen teljesítsük az egyes fordulókban-ennyi. A Villarealt kétségkívül meg kellett volna csapni.
Tény, hogy fáradtak voltak a játékosok, de ilyenkor be lehet rendezkedni védekezésre is, óvatosabban játszani, az a gond, h mindig 70%-os labdabirtoklásra törekszünk, néha kontrázni is lehet. . .
Egyébként pedig sérült a keret fele, köztük kulcsemberek. Nem az a lényeg h
6 meccsből 6ot behúzzunk hanem jussunk tovább.
Ha megnézzük akkor a BL-t egyszer nyerte az utóbbi években olyan csapat, aki végig brillírozott- ez a barca volt, de pl. tavaly sem zengett a sajtó a Milan
7-0-ás győzelmeiről, csendben besunnyogtak az elődöntőbe, onnantól meg nagyon nagyot játszottak.
Szóval a BL-ben csak az a lényeg h sikeresen teljesítsük az egyes fordulókban-ennyi. A Villarealt kétségkívül meg kellett volna csapni.
Tény, hogy fáradtak voltak a játékosok, de ilyenkor be lehet rendezkedni védekezésre is, óvatosabban játszani, az a gond, h mindig 70%-os labdabirtoklásra törekszünk, néha kontrázni is lehet. . .
-
- Capitá del Barça
ehhez csak annyit hogy eredmény szempontjából ugyan ott vannak mint mi!!! meg azért a közönség jobban díjjazta a 0:0-át mind ha kitámadtak volna és akkor lenne 0:3!?visca el barca írta:de ez a skót szégyen foci....saját pályályukon beálltak VÉGIG védekezni,leszharva a közönségüket tul kép....
egy rangerstől ne várjon senki orbitális rohamokat!!!!
REALITÁS
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
ehhez gratulálok, egy döntetlen után... milyen [auto_cenzúra] játékos lett mind2, nem tudom mit vagytok úgy oda a játék miatt, nem futották ki a belüket, nem hajtottak az eredményért, nem hozták ki magukból a legtöbbet, de akkor ha olyan meccs lett volna ami a továbbjutást dönti el gondolom nem így játszanak...visca el barca írta: ...az a szerencsétlen ronaldinho meg messi csinalt...
egyébként meg örökigazság: "idegenben jó az X"

-
- Jugador d'estrella
Az nagyon szánalmas volt , nem lehet ,h ők összevesztek meccs közben azért rugdosták egymásnak a labdát h nah kezdjél vele valamit te?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na az engem is felhúzzott,ez nem volt BARCához méltó...és 1000%,h nem edzői utasítás volt.visca el barca írta:a legfelhaboritobb az egeszben amit az a szerencsétlen ronaldinho meg messi csinalt az utolso perceben (tilitoli egymasnak).
egy fikarcnyit sem láttam a szándékot h esetleg golt akarnanak szerezni az ha még az utolso percrol is volt szo.
Na de ezt félretéve:
Szinte gyászhangulat van,h nem nyertünk,meg megy a sok fikázás....
ez nem egy döntő volt, ezen a meccsen az volt a legfontosabb,h ne kapjunk ki (mert úgy neccesebb lett volna az első hely), de ezek tudatában is bőven győzelemre játszott a csapat,de ez a skót szégyen foci....saját pályályukon beálltak VÉGIG védekezni,leszharva a közönségüket tul kép....
Igen, nem tudtuk feltörtni őket (bár egy-két ziccer simán volt),és a 2.félidő közepétől nem is akartuk.....mert JÓ AZ X. Azt figyelembe véve,hogy nem ezen a meccsen kell megnyerni a BL-lt,nem érzek semmi tragédiát az x-ben,sőt meccs előtt aláírtam volna, de így,h láttam a skótók hozzáállását,még ÉRTHETŐ IS!
Majd,ha hazai pályán nem bírunk győzni (ami nem lesz úgy),akkor megérteném a gyászhangulatot,most vhogy nem. De ez magánvélemény.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Na, hát megnéztem a meccseteket tegnap (nem volt semmi jó a TV-ben
), és szvsz nem játszottatok rosszul, pörgős kis meccs volt, szerintem senki nem unatkozott rajta, pláne ti, akik a gólra vártatok.
Azért Cousinnak a 80. perc körül volt egy helyzete, amikor egy jó fél méterrel lemaradt a betekert labdáról, na ha azt eléri és bemegy, az lett volna a nap lolja, a 10 emberrel védekező Rangers még bever egy gólt...
Lőnötök kellett volna messzebbről, vagy nem tudom, mert így 7-8 emberen átverekedni a 16-osnál, nem sokszor sikerült, de a Rangers a mutatott "játék" alapján tipikusan egy olyan csapat, ami ellen senki sem játszana szívesen, bár szerintem ez a 10 emberrel védekezés nem csak taktika volt, hanem egyszerűen nem tudtak mást csinálni...

Lőnötök kellett volna messzebbről, vagy nem tudom, mert így 7-8 emberen átverekedni a 16-osnál, nem sokszor sikerült, de a Rangers a mutatott "játék" alapján tipikusan egy olyan csapat, ami ellen senki sem játszana szívesen, bár szerintem ez a 10 emberrel védekezés nem csak taktika volt, hanem egyszerűen nem tudtak mást csinálni...
- visca el barca
- Presidente del Barça
a legfelhaboritobb az egeszben amit az a szerencsétlen ronaldinho meg messi csinalt az utolso perceben (tilitoli egymasnak).
egy fikarcnyit sem láttam a szándékot h esetleg golt akarnanak szerezni az ha még az utolso percrol is volt szo.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

nem tudom ki mit várt ettől a találkozótól
én elnézve az eseménynaptárt, a hiányzókat, a fáradtságot, a tétet egy döntetlent látatlanba aláírtam volna
persze kilógott a lóláb hogy a csapat nem adott ki mindnt magából
de ennek a meccsnek egy tétje volt: hogy ne legyen sérülés
(mert közben kiszámoltam ám hogy ha minden mérkőzésen többen sérülnek le mint ahányan visszatérnek akkor előbb-utóbb elfogy a csapat)
lényeg hogy a védelem yaya és marquez nélkül is atom volt
veretlenek vagyunk a BL-ben, barcelonából meg egy négyessel zavarjuk őket haza
a következő meccsek a bajnokságban sokkal fontosabbak lesznek
megjegyzem az előző is az lett volna
én elnézve az eseménynaptárt, a hiányzókat, a fáradtságot, a tétet egy döntetlent látatlanba aláírtam volna
persze kilógott a lóláb hogy a csapat nem adott ki mindnt magából
de ennek a meccsnek egy tétje volt: hogy ne legyen sérülés
(mert közben kiszámoltam ám hogy ha minden mérkőzésen többen sérülnek le mint ahányan visszatérnek akkor előbb-utóbb elfogy a csapat)
lényeg hogy a védelem yaya és marquez nélkül is atom volt
veretlenek vagyunk a BL-ben, barcelonából meg egy négyessel zavarjuk őket haza
a következő meccsek a bajnokságban sokkal fontosabbak lesznek
megjegyzem az előző is az lett volna
barca, barca, baaar-ca
Azért az mégiscsak furcsa, hogy páran még ezt a játékot is megmagyarázzák...
Nem a 0-0-val van itt sok embernek problémája, hanem azzal, hogy a Rangers azt csinálta, amire számított mindenki, mi meg álltunk, mint a hülye, és nem tudtunk ezt a 90 perc alatt lereagálni. Ezt nem kell megmagyarázni. Rá kellett volna jönni, hogy messziről kell lőni, Henrynak igenis csatárt kell játszani, fejelni a belőtt labdákat, nyomni a széleket is orrvérzésig, etc... de neeem, próbáljuk őket középen kipasszolni, mert ott csak 10-en vannak.
Erre mit csinálunk meccsről meccsre? Imádkozunk az első gólért, mert csak utánna működik a taktikánk. Ha nem, meg kit érdekel, mert mi vezetünk, hadd bekkeljenek tovább.

Nem a 0-0-val van itt sok embernek problémája, hanem azzal, hogy a Rangers azt csinálta, amire számított mindenki, mi meg álltunk, mint a hülye, és nem tudtunk ezt a 90 perc alatt lereagálni. Ezt nem kell megmagyarázni. Rá kellett volna jönni, hogy messziről kell lőni, Henrynak igenis csatárt kell játszani, fejelni a belőtt labdákat, nyomni a széleket is orrvérzésig, etc... de neeem, próbáljuk őket középen kipasszolni, mert ott csak 10-en vannak.
Erre mit csinálunk meccsről meccsre? Imádkozunk az első gólért, mert csak utánna működik a taktikánk. Ha nem, meg kit érdekel, mert mi vezetünk, hadd bekkeljenek tovább.
hát erre igazából nem tom mit mondjak!!haze71 írta:Az optimizmus és a szubjektivítás nem ugyanaz. Mondom, irigyellek...

ahogy Monk mondaná: Áldás és átok is egyben!
Na de most már későre jár!
joccakát mindenkinek

Az optimizmus és a szubjektivítás nem ugyanaz. Mondom, irigyellek...
Semmi baj!haze71 írta:Bocs Asys, ketten vagytok...

Nem tehetek róla örök optimista vagyok valszeg emiatt tartok ki a Fradi mellett is még mindig

Bocs Asys, ketten vagytok...
-
- Jugador del Barça
Pár gondolat...
-fáradtság
-sérültek
-továbbjutásos rendszer
-javallom pár embernek előben kipróbálni a játékot melyhez hozzá szól
-TIZI(a kezezésért)
persze nem szép eredmény a 0-0 egy olyan csapatól akinek az ember szurkol és mindig nyerni szeretné látni, de ez hozzá tartozik a játékhoz(mindig nem lehet nyerni).
Tipikusan az meccs volt ami az első gólig tartott volna. Ez ma nem sikerült. Mindezt egy rakkolós, jó formában lévő szigetországi football-t játszó csapat ellen, akik 10 emberrel védekeztek és egyértelműen arra apelláltak, hogy pontot szerezzenek, hisz ez valszeg a továbbjutást jelenti nekik. (ahogy a Barcelona csapatának is...és ez a legfontosabb egy kimondottan pénzkeresésre hivatott kupában)
De ugyan kérem szégyen, szívtelen játék? valahogy ez nekem nem jött le erről a meccsről, talán nem ugyanazt a derbit néztük...
Barca!
-fáradtság
-sérültek
-továbbjutásos rendszer
-javallom pár embernek előben kipróbálni a játékot melyhez hozzá szól
-TIZI(a kezezésért)
persze nem szép eredmény a 0-0 egy olyan csapatól akinek az ember szurkol és mindig nyerni szeretné látni, de ez hozzá tartozik a játékhoz(mindig nem lehet nyerni).
Tipikusan az meccs volt ami az első gólig tartott volna. Ez ma nem sikerült. Mindezt egy rakkolós, jó formában lévő szigetországi football-t játszó csapat ellen, akik 10 emberrel védekeztek és egyértelműen arra apelláltak, hogy pontot szerezzenek, hisz ez valszeg a továbbjutást jelenti nekik. (ahogy a Barcelona csapatának is...és ez a legfontosabb egy kimondottan pénzkeresésre hivatott kupában)
De ugyan kérem szégyen, szívtelen játék? valahogy ez nekem nem jött le erről a meccsről, talán nem ugyanazt a derbit néztük...
Barca!
-
- Llegenda del Barça
így van! emellett nem voltak mélységi beindulások sem, sem Messi-R10, sem a Puyol-Abidal párosnál. felállt védelem ellen 2 éve ezzel operált a Barca, nem is rosszul. ma este fejetlenül, elképzelés és akarás nélkül játszottak.Rivaldo11 írta:Ha nagyon bele akarnánk mászni a taktikai észrevételekbe, azt mondanám, hogy gyorsabb labdajáratás,(erre az 1. félidőben nem lehetett panasz), több beindulás, és több távoli lövés kellett volna. Első körben. Az pedig feltünő volt, hogy vmiért senki nem válallja fel egyértelműen Eto'o posztját. Ez Puyol középre tett labdájánál volt leginkább feltünő.
szégyelhetik magukat -a Nou Campban sem lettek volna elnézőbbek a szurkolók. sőt!
emellett Hajdú B is irdatlan baromságokat hordott össze. -ilyen szinten lesajnálni a Barca védelmét és a kapusát...?!

Asys! Szerintem te vagy az egyetlen Barca szurkoló, aki a ma esti produkció láttán nincs elkeseredve. Irigyellek érte...
Ok sztem is legyen ez a végszó! Ugye nincs harag?Zozzy 5 írta:Én is szúrkolok, csak nem szeretem, ha hülyét csinálnak belőlem. Én el is várok valamit tőlük, Te nem mindíg. Ok.Asys írta: mind1 nem akartam vitába szállni bár mégis megtettem csak én olyan vagyok hogy ha csak nagyon nagyon indokolt akkor szólnám le a csapatot mert én nagyon nagyon szurkolok nekik és ííímádom őket és nekem rosszul esik hogy szégyenről meg ilyenekről írtok amikor sem vereséget nem szenvedtünk se nem játszottunk nagyon rosszul ráadásul a fél csapat sérült...

Forca Barca!!!Visca Cataluna!!!

-
- Llegenda del Barça
Én is szúrkolok, csak nem szeretem, ha hülyét csinálnak belőlem. Én el is várok valamit tőlük, Te nem mindíg. Ok.Asys írta: mind1 nem akartam vitába szállni bár mégis megtettem csak én olyan vagyok hogy ha csak nagyon nagyon indokolt akkor szólnám le a csapatot mert én nagyon nagyon szurkolok nekik és ííímádom őket és nekem rosszul esik hogy szégyenről meg ilyenekről írtok amikor sem vereséget nem szenvedtünk se nem játszottunk nagyon rosszul ráadásul a fél csapat sérült...
mind1 nem akartam vitába szállni bár mégis megtettem csak én olyan vagyok hogy ha csak nagyon nagyon indokolt akkor szólnám le a csapatot mert én nagyon nagyon szurkolok nekik és ííímádom őket és nekem rosszul esik hogy szégyenről meg ilyenekről írtok amikor sem vereséget nem szenvedtünk se nem játszottunk nagyon rosszul ráadásul a fél csapat sérült...Zozzy 5 írta:Az 50. percben sem szakadtak meg.Asys írta: én nem ezt írtam hanem hogy mér szakadjanak meg a 88.percben is a győzelemért amikor megfelel a döntetlen és semmi hátránya nem származik belőle a csapatnak!

-
- Llegenda del Barça
Az 50. percben sem szakadtak meg.Asys írta: én nem ezt írtam hanem hogy mér szakadjanak meg a 88.percben is a győzelemért amikor megfelel a döntetlen és semmi hátránya nem származik belőle a csapatnak!