Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Így van! Ez üres duma, bízunk abba, hogy majd...Majd akkor lesz más, ha nem fossák telibe.haze71 írta:Elolvastam Messi és Rijkaard nyilatkozatát. Röhögnöm kell. Miért gondolják, hogy otthon könnyebb lesz? Ott csak 8-an fognak védekezni? Vagy nagyobb a kapu? Az meg milyen duma, hogy mikor 2-3 perc van hátra, ügyelni kell az eredmény tartására. Ha tavaly a Madrid így áll hozzá, akkor mi vagyunk a bajnokok! A jó életbe...
Ez meg nevetséges. Miért kéne szégyenkezniük? Azért a fejenkénti 10 kilóméterért amit mindegyik rangers játékos végigfutott? Gondolkodjunk már. Nem játszottak szépen, sőt, de szégyenkezni inkább nekünk kell azért, amiért nem is akartunk játszani. Ők nem tudtak, mi nem akartunk. Kinek is kell szégyenkeznie akkor? És hozzátenném, hogy taktikailag szintekkel felettünk voltak. Mi addig nem jutottunk el, hogy megeresszünk egy lövést.erről a rangers-ről a milan "játéka" jutott eszembe amit a barcalona ellen szokott "művelni"
egyébként ha itt vmelyik csapatnak szégyenkeznie kell az nem a barcelona
Idegenben lehet csatár nélkül állnak ki?Ronaldinho&Barca írta:Döntetlen de én ugy elégedett vagyok! 4-5-1 es felállás eléggé magáért beszél hogy mennyire is félt a Rangers
Ehhez kpest elég jó helyzeteket kreáltunk ki kár h nem tudtunk élni velük.
Látni lehetett hogy nagyon fáradt a csapat talán Henryn látni egy kicsit.
Remélem ha kezdenek vissztérni a sérültek kapunk egy kis pörgős tempót ami jól jöhet még!
Haza pályán jövő héten viszont sima győzelmünk lesz!![]()
Hajrá Barca!!!!!
ehhez csak annyit hogy eredmény szempontjából ugyan ott vannak mint mi!!! meg azért a közönség jobban díjjazta a 0:0-át mind ha kitámadtak volna és akkor lenne 0:3!?visca el barca írta:de ez a skót szégyen foci....saját pályályukon beálltak VÉGIG védekezni,leszharva a közönségüket tul kép....
ehhez gratulálok, egy döntetlen után... milyen [auto_cenzúra] játékos lett mind2, nem tudom mit vagytok úgy oda a játék miatt, nem futották ki a belüket, nem hajtottak az eredményért, nem hozták ki magukból a legtöbbet, de akkor ha olyan meccs lett volna ami a továbbjutást dönti el gondolom nem így játszanak...visca el barca írta: ...az a szerencsétlen ronaldinho meg messi csinalt...
Na az engem is felhúzzott,ez nem volt BARCához méltó...és 1000%,h nem edzői utasítás volt.visca el barca írta:a legfelhaboritobb az egeszben amit az a szerencsétlen ronaldinho meg messi csinalt az utolso perceben (tilitoli egymasnak).
egy fikarcnyit sem láttam a szándékot h esetleg golt akarnanak szerezni az ha még az utolso percrol is volt szo.