Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nélkülük is elkaptuk őket ősszel,de biztosan fognak szerintem.drobika írta:Lehet nem jó szót használtam a motiváció biztosan meglesz, csak barra gondoltam ha Messi sérült netán, akkor mennyire fog kockáztatni.Dembelé ha kezd, akkor nagyon fog hajtani,ő még friss ebben a párharcban.
Arra nem is gondolok hogy nem fognak játszani, akkor szomorú napunk lesz lehet.
De játszani fognak!
Miért ne lennének motiváltak?De ha Messi,Cou,Dembi,Lajos motivált lesz, akkor nyerni fogunk.
tökmind1, ki a 3. számú kapus, a real ellen TS fog védeni.Cseri írta:A harmadik-mostmár másodikszámú-kapusunkról mit lehet tudni? ha tegnap történik még lehetett volna hozni valakit...
Romero szerint 6 hétre dőlt kisoadroli írta:Cillessen has suffered an injury in today's training and could miss El Clasico. [Mundo Deportivo]
Eddig minden sorsolásnál az volt a véleményem, hogy a jobb elkerülni a Realt, de ez most nagyon jól jött. Ha meglesz a motiváció nagy meccsünk lehet.Messias2 írta:Komoly lesz.![]()
Most ez nagyon felspanolt, muszáj őket elkapni, nem kérdés. Mondjuk az jobb lett volna, ha Bernabeuban kezdünk, így nagyon okosan kell kimenni az első meccsre, el kéne kerülni az idegenbeli gólokat.
Hát ha a Real elveri őket a derbin, aznap végig fehérbe leszek.MesQueUnClub írta:kezdhetnék a Betis ellen például most hétvégén, meg felőlem a RM is elverheti őket jövőhéten valahogy
Cestus írta:Az Atléti is megtehetné már azt a szívességet, hogy bukik pár pontot. Nem igaz, hogy ezeknek mindenkit egynullázniuk kell folyamatosan.![]()
Én a számolgatásnál semmiképp nem tekintenék azért el tőlük, tavaly is ott voltak a végén is, és a Sevillával/Valenciával ellentétben megvan a keretükben a minőség is, hogy idén is másodikok (akár elsők) legyenek. Meg a Realnal sokkal kiegyensúlyozottabbak is a bajnokságban.
Febr 17 Valladolid otthonCestus írta:Nemtom mi lesz a kupában, de kicsit parázok, hogy kifingunk tavasszal, elég sok komoly meccs lesz mostanában. Rengetegen vagyunk a keretben, mindenkinek szóhoz kellene jutnia Messitől Todiboig, hogy bírjuk.
Ilyenkor kicsit sajnálom,hogy ősszel otthon is mentek el pontok,és csak 5-tel vezetünk a Tico előtt,ami kb semmi,pláne hogy még egymás ellen is játsszunk. Sajna ott nem lesz nagy rotáció,amíg ilyen közel vannak,de azért egész sokat pihentek most januárban az emberek,előző évekhez képest pl. De szerintem megoldható,otthon mindenképp verni kell a Madridot,a visszavágón meg 1-2 ember pihenhetne a bajnokira.Cestus írta:Nemtom mi lesz a kupában, de kicsit parázok, hogy kifingunk tavasszal, elég sok komoly meccs lesz mostanában. Rengetegen vagyunk a keretben, mindenkinek szóhoz kellene jutnia Messitől Todiboig, hogy bírjuk.