Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, az Eurosporton leszDemonhunter írta:Az Eurosporton lesz?
Steua Bucuresti, mert akkor ki tudok menni a meccsreHasselbaink írta:Nézve a kalapokat, nem is tudom hirtelen kinek örülnék...
akkor ez a hsz is tök fölösleges voltMessiaskii írta:röhögnék ha a Liverpoolt a Chelsaet és a Realt kapnánk bár ien úgyse lehet
Én tudom, azért írtam, azt amit írtam:Zsolti írta:nem kaphatjuk a Chelsea-t,de pssssssssssssssssssszt
Mondjuk ennek a dolognak van előmenetele talin beszélgettünk erről a két csapat egy cédulán dologrólDrigo írta:Mindegy, hogy egy kalapban vagyunk a Chelsea-vel
Kapjuk csak a cselszkit van mit törleszteni!Drigo írta:Mindegy, hogy egy kalapban vagyunk a Chelsea-vel úgyis velük leszünk mert a Barça lesz a cetli egyik, míg a Chelsea a másik oldalán ez a két csapat már egynek számít
Apukám Vásárhelyen eg Bukaresten szokott dolgozni, én is minél hamarabb beszerezném a jegyet, igazából én minden egyes alkalommal ennek szurkolokSzakacs írta:Valamelyik csapat helyett legyen a Steaua Bukarestbouba írta:
a kalapokat úgy választják h az kerül erősebb kalapba aki az előző években jobban szerepelt![]()
![]()
mondjuk egy Barca,lyon,stuttgart, rangers 4es nem lenne rossz:D akarok menni meccsre
Innen csak 300km..mar ma este megvennem a jegyet ha osszesorsolnanak
biztos nagy élmény lenne egy st. bukarest -barca meccs élőben!!Szakacs írta:Valamelyik csapat helyett legyen a Steaua Bukarestbouba írta:
a kalapokat úgy választják h az kerül erősebb kalapba aki az előző években jobban szerepelt![]()
![]()
mondjuk egy Barca,lyon,stuttgart, rangers 4es nem lenne rossz:D akarok menni meccsre
Innen csak 300km..mar ma este megvennem a jegyet ha osszesorsolnanak