Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Valamelyik csapat helyett legyen a Steaua Bukarestbouba írta:
a kalapokat úgy választják h az kerül erősebb kalapba aki az előző években jobban szerepelt![]()
![]()
mondjuk egy Barca,lyon,stuttgart, rangers 4es nem lenne rossz
a kalapokat úgy választják h az kerül erősebb kalapba aki az előző években jobban szerepeltM19 írta:Meg van a 4 kalap:
Első kalap: AC Milan, Barcelona, Liverpool, Inter, Arsenal, Real Madrid, Manchester United, Chelsea.
Második kalap: Valencia, Lyon, FC Porto, Sevilla (?), PSV, AS Roma, Benfica, Werder Bréma.
Harmadik kalap: Celtic, Schalke, Stuttgart, Steaua Bukarest, CSZKA Moszkva, Sporting Lisszabon, Lazio, Olympique Marseille.
Negyedik kalap: Rangers, Shakthar Donyeck, Besiktas, Olympiakos, Dinamo Kijev, Fenerbahçe, Slavia Prága, Rosenborg.
Ma este 6-kor lesz az egybesorsolás az Eurosporton.
Bodi írta:Érdekes,idén egyetlen IGAZÁN nagy sztárcsapat sincs a 2. kalapban.Vannak persze jó csapatok,de nem kaphatunk pl egy Chelsea-t vagy Milant,mint az elmúlt években.Idén mindenképp csoportelsőként kell továbbmenni!
Nem.ozsimiki írta:Szerintem tavaly,angol bajnokként is kivoltak emelve,vagy nemvarga tamás írta:Nem kaphatjuk, mert hozzánk hasonlóan kiemelték az idén.La Pulga írta:Csak ne megint Chelsea-t kapjuk!
Csakhogy ott 30-1 volt a kapuralövések aránya, és volt 3 kapufánk meg rengeteg 120%-os ziccerünk. Itt viszont még az 1 pontnak és örülnünk kellett.Asys írta:Bocsika hogy ide írom!!!
Nekem ez az ide kezdés Racing-Barca 0-0 nagyon hasonlít a 2005-2006-os szezonbeli kezdéshez Alaves-Barca 0-0!!!
Sztem idén is felrázzák magukat a fiúk ezek után és újra nem csak Spanyol hon hanem Európa csúcsára csücsülünk!
nekem is ez jutott eszembe 1 meccs na bumm döntetlen lett a játékosok felfognak pörögni csak nyugi emberekAsys írta:Bocsika hogy ide írom!!!
Nekem ez az ide kezdés Racing-Barca 0-0 nagyon hasonlít a 2005-2006-os szezonbeli kezdéshez Alaves-Barca 0-0!!!
Sztem idén is felrázzák magukat a fiúk ezek után és újra nem csak Spanyol hon hanem Európa csúcsára csücsülünk!
Szerintem tavaly,angol bajnokként is kivoltak emelve,vagy nemvarga tamás írta:Nem kaphatjuk, mert hozzánk hasonlóan kiemelték az idén.La Pulga írta:Csak ne megint Chelsea-t kapjuk!
Nem kaphatjuk, mert hozzánk hasonlóan kiemelték az idén.La Pulga írta:Csak ne megint Chelsea-t kapjuk!noname írta:Egy hasonlóan erős csoportot mint tavaly elfogadnék.Ott volt egy nagyon erős, egy közepes és egy gyenge ellenfél. Így legalább az erősebb csapatokbra is fel leszünk majd készülve később.
Csak ne megint Chelsea-t kapjuk!noname írta:Egy hasonlóan erős csoportot mint tavaly elfogadnék.Ott volt egy nagyon erős, egy közepes és egy gyenge ellenfél. Így legalább az erősebb csapatokbra is fel leszünk majd készülve később.
nemtudomnoname írta:Egy hasonlóan erős csoportot mint tavaly elfogadnék.Ott volt egy nagyon erős, egy közepes és egy gyenge ellenfél. Így legalább az erősebb csapatokbra is fel leszünk majd készülve később.
Augusztus 30. Csütörtök. 18:00Roniee21 írta:Egy kérdés:Mikor és hol lesz a Bajnokok Ligája sorsolás,mikor tudjuk meg, hogy kik lesznek a csoportban az ellenfeleink!??