Élő közvetítések
Ez se v les
Benzema sárga...
94:39 6 - 1
brownieheaven írta:Amúgy nem azért, de a real gòlja nem volt les. Egyedül Bale volt lesen de ő vissza is húzódott utána. Ott inkább a mi 3-4 emberünket kell elővenni, akik végigmozizták a helyzetet.
Könyörgöm Te csak mondani akarsz valamit vagy nézd már vissza már youtube is undorodnak a dolgotól.. Ott van , nézd kérlek vissza!
A lest benéztem
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Szép kontra a fenéket. Simán erőből lefutnak minket négyen. Zidane mondja hogy fáradt a csapat, de akkor mi mit mondjunk? Futni nem bír egy két ember 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.04.23. 21:52:14-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem akart belenyúlni a bíró, de visszanézve lehetett volna adni. Inkább játék legyen mintsem ez döntse el.S.Agüero írta:Miért ne adnának? Ennél egyértelműbb sárga lap nem nagyon van, akárhányadik percben járunk.Bob_Marley írta:Ilyenre nem fognak kiállítást adni a negyvenedik percben, de egyértelmű hogy a határán Casemiro.

Látta mindenki Messi csak színészkedettTobias88 írta:Marcelo narancssárgája már be se kerül a beszélgetésbe? Az már nem is fontos?
Jók vagyunk, mindenki hajt, persze van még min javítani a szünetben, de csak így tovább! Neymar bár itt lehetne, szerintem nagyon élne, bár szerintem Paco sem muzsikál rosszul.
A következő félidőben kegyetlenül ki kell használni a lehetőségeinket és akkor behúzhatjuk. Mindenesetre én nagyon bízok a srácokban, hajrá!
Visca El BARCA!!!
A következő félidőben kegyetlenül ki kell használni a lehetőségeinket és akkor behúzhatjuk. Mindenesetre én nagyon bízok a srácokban, hajrá!
Visca El BARCA!!!

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Amúgy nem azért, de a real gòlja nem volt les. Egyedül Bale volt lesen de ő vissza is húzódott utána. Ott inkább a mi 3-4 emberünket kell elővenni, akik végigmozizták a helyzetet.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Milyenre? Hogy széttaposnak valakit?Bob_Marley írta:Ilyenre nem fognak kiállítást adni a negyvenedik percben, de egyértelmű hogy a határán Casemiro.
Értem hogy kiskedvenced, de nem kell elfogultnak lenni, ez sárga és vége a meccsének. Előtte 10 perccel is hentelt egyet, térdre, meg még egy visszarántása is volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sajnos megint megy a titlitoli nagy szinten:)
Marcelo narancssárgája már be se kerül a beszélgetésbe? Az már nem is fontos? 

-
- Entrenador del Barça
Kiállítást? Sárga lapot, ami már korábban is járt volna. Az már más kérdés, hogy a brazil olyan buta, hogy képtelen visszafogni magát. Bőven megérdemelte volna több szabálytalansága is a sárgát, teljesen mindegy, hol járunk. Vagy van valami extra pont a szabálykönyvben második sárgára vonatkozólag? Nem.Bob_Marley írta:Ilyenre nem fognak kiállítást adni a negyvenedik percben, de egyértelmű hogy a határán Casemiro.
- Subinho
- Director del Fútbol
Kb 4 en voltak lesen a labda elrúgásának pillanatában, azaz játékban voltak, zavarták a kapust, az hogy pont nem volt lesen aki a kipattanót berúgta, hááát... azért ez erősen véleményes.geridoss írta:Ha már mindenképp korrekt akarsz lenni, akkor Umtiti miatt kaphattunk volna egy 11-est is rögtön az elején. Objektivitás.Subinho írta:Jó meccs, jók vagyunk! Egyik oldalon egy lesgól és Casemiro elmaradt pirosa, másik oldalon egy igen szép Messi gól!!! Marcelo meg... hát minimum sárga.... Állították már ki pl Messit ilyenért, pont ellenünk.![]()
Ja, és nem volt les.
Az Umtiti 11-es valóban befújható lett volna...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Miért ne adnának? Ennél egyértelműbb sárga lap nem nagyon van, akárhányadik percben járunk.Bob_Marley írta:Ilyenre nem fognak kiállítást adni a negyvenedik percben, de egyértelmű hogy a határán Casemiro.
És, ha jól tudom akkor ő volt aki a zacskókkal együtt távozott a madridtól:)Tobias88 írta:Amúgy most végiggondolva mi az istent vártok a bírótól? Ahogy emlékszem ő volt az, aki nem adta meg a Betis elleni fél méteres gólunkat. Már az is vicces volt hogy 3 hónappal egy ilyen hiba után őt jelölik ki, bár lehet hogy pont ezért? Azért a 11est elnézte a Madridnak az elején, az igaz, de Marcelo narancsát és Casemiro pirosát is
Simán verhetnénk őket, ha egy kicsit összeszednénk magunkat. A ki-ki játékban ők jönnek majd ki jobban, ebben biztos vagyok
Az elfogult studiószereplőket meg igazán megszüntethetnék. Legalábbis engem irritál
Az elfogult studiószereplőket meg igazán megszüntethetnék. Legalábbis engem irritál

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.04.23. 21:46:29-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ilyenre nem fognak kiállítást adni a negyvenedik percben, de egyértelmű hogy a határán Casemiro.

- geridoss
- Director del Fútbol
Ha már mindenképp korrekt akarsz lenni, akkor Umtiti miatt kaphattunk volna egy 11-est is rögtön az elején. Objektivitás.Subinho írta:Jó meccs, jók vagyunk! Egyik oldalon egy lesgól és Casemiro elmaradt pirosa, másik oldalon egy igen szép Messi gól!!! Marcelo meg... hát minimum sárga.... Állították már ki pl Messit ilyenért, pont ellenünk.

Ja, és nem volt les.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Eleg felemas felido eddig. Masodikban majd tamadni kell mert az X semmire nem jo. Messi goljanak orulok.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Subinho
- Director del Fútbol
Jó meccs, jók vagyunk! Egyik oldalon egy lesgól és Casemiro elmaradt pirosa, másik oldalon egy igen szép Messi gól!!! Marcelo meg... hát minimum sárga.... Állították már ki pl Messit ilyenért, pont ellenünk.
Ilyen gyenge meccs nem erdemel Knezy kozvetitest :/Vakmacska írta:Én Knézyvel nézném meg. Kár, h ő már nincs közöttünkTomsa írta:De szep volt ez a 2 perc amig nem szolalt meg Norbi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomsa 2017.04.23. 21:42:58-kor.
- Kash
- Entrenador del Barça
Madrid szokásos pinball-gól, 5-6x pattan meg kapu előtt az operatőr meg azt sem tudja ki rúgta a gólt, hogy hova kapcsolja a kamerát, majdnem beírták a szertárosnak.
Jók vagyunk, meglehet őket fogni csak koncentrálni kell.
Jók vagyunk, meglehet őket fogni csak koncentrálni kell.

Tisztán ki is derül, h CR mennyivel jobb nálaS.Agüero írta:Messi most is bújócskázik, ja, ez nem a BL.