2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
jaaaaaaaaaaaaa, akkor örülök nekiVito írta:R#10! Zombi a bajnokin kapott pirosat, ez meg a béel.
hát tudod, h Zambi piros lapot kapott az elöző meccsen :S Ezért nem játszik most... szvsz.Barcaboy08 írta:!Zambit akarooooooom!
majdnem jó.Barcelona: Valdés; Oleguer, Thuram, Puyol - Márquez, Xavi, Deco, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
Szeretném, ha ahéten legalább háromszor lennének szomorúak fociügyben madridban. Ma, holnap, és azán szombatonBoixos írta: szeretném, h ha a héten legalább kétszer lennének szomorúak fociügyben madridban. először holnap benitez rokonsága, utána a hétvégén a többiek.
ANTI MADRIDISTA
Boixos írta:sztem a bl-bugik ebben a szakaszban már ki-ki meccsek, bármelyik brigád nyerhet, függetlenül az előző találkozó eredményétől.
mivel nekünk azért elég masszív tartalékaink vannak, szemben a liverpoollal, aki sztem nem sokkal tudnak többet, mint amit barcelonában műveltek (a közönségüket pedig lesz.arom, nem gondolnám, túl sok újat tudnának mutatni mondjuk a madridi 80ezerhez, vagy a ruszkik ugyanúgy örjöngő 40ezréhez, vagy mondjuk a milanos 70ezerhez képest), mindezek alapján legalább 50% esélyünk van.
szeretném, h ha a héten legalább kétszer lennének szomorúak fociügyben madridban. először holnap benitez rokonsága, utána a hétvégén a többiek.
És mi van azzal a faktorral, hogy őt is jobban ismeri a pool, mint Saviola-t?Tibi1982 írta:3:1 ide, és továbbjutunk. Ha véletlen nem eto'o kezd, akkor én guddyt raknám be helyette. Csak jobban ismeri a poolt, mint mondjuk saviola.
Nem???
Nem akadtam én ki, de nem szeretem. Többek közt azért, mert sokszor rosszabb minőségű a közvetítés, és valahogy ebben a szerelésben nem lehetett kivenni a játékosokat, csak azt, h barcások.Charlie írta:Te se vagy komplett, ha a szerelésen kiakadsz.
Nekem tetszik ,leledzik is 1 belőle itthon.
C.
Attól még ki nem állhatom ezt a mezt, h Messi épp ebben virít az avatáromon.huevos írta:pedig ahogy az avatarodat elnézem.....lionelmessi19 írta:NEEE nee neeeee!
Mért kell azt a [auto_cenzúra] szerelést felvenni??? Mért nem jó a narancssárga?
Utálom a tavalyi idegenbelit...
Ez tartalmas hozzászólás volt.barcaftcfan írta:Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baaaaaarrrrrrrrrrcccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindörökké Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap nyerni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!