Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem gúnyból mondtam ámozsimiki írta: 1000 boccs,hogy hiszek abban,hogy még lehet ez a csapat olyan erős,mint a tavalyiMárpedig szerintem a szükséges változtatások,és normális nyári melóval lehet!
1000 boccs,hogy hiszek abban,hogy még lehet ez a csapat olyan erős,mint a tavalyiÁdám02 írta:Azért ennyire nem kell bizakodni...ozsimiki írta:Legyen Igazad![]()
Megfelelő frissítéssel,és hozzáállással+taktikával,Könnyen meg is lehet

Legyen IgazadÁdám02 írta:Ne keseregjetek jövőre megint a miénk lesz!!!!!!!lionelmessi19 írta:Ma van egy éve, hogy megnyertük.

De jó volt ez ismét megnézniVictorValdes19 írta:remélem jövőre is egy ilyen barcát látunk http://www.youtube.com/watch?v=zspYXX_N ... ed&search=
Bocs h egy percig is mertem bízni Rijkaardban aki 2 bajnoki címet hozzott meg egy BL-t. Nem tudhatod hogy tényleg Henk volt itt-e az ész, habár minden jel erre utal mostmár. De annak idején amikor védtem Rijkaard-ot AKKOR nem volt egy Messi, nem volt egy Eto'o és AKKOR azért nem voltak ekkora baklövései. AKKOR nem lett volna normális rögtön a távozását követelni. Azokat a hozzászólásokat nem azért írhattátok mert olyan hatalmas problémák voltak mint most hanem mert elvoltunk kényeztetve és rögtön egy vereség után mindenki sírt.antiimperialista írta:Nem voltál egyedül, Zsolti és én is hasonló véleményen voltunk már nagyon régóta. Kaptunk mi is eleget érte, érdekes módon most már nem nagyon szokták a fórumtársak leugatni a rijkaardot szidó hsz-ek szerzőit...cruyff írta:Nem is olyan régen még csak én voltam az egyetlen itt a fórumon aki bírálta Rijkaardot. Kaptam is érte rendesen.

Na ez az igazság..dickricsi írta:Azt kell mondjam: teljes mértékben egyetértek Cruyffal. És nem arról van szó, hogy a szurkolók ne bíznának a csapat vezetőiben, de jó lenne tőlük látni olyan gesztusokat, melyek arra utalnak, hogy tisztában vannak a helyzettel, illetve a változtatás fontosságával. Mert változtatni kell! És ez lehet akár egészen a gyökerekig ható változás.
Szintén azt gondolom, mint ő: nemcsak az eredmény, a játék, ami nagyon fontos. Veszthetünk szép játékkkal, de sajnos mostanánban nem ezt látjuk.