Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Bayern és a Juventus között kéne hogy eldőlne.Ők erdemelnek meg... Nem mi sajnos.Kash írta:Azért a meccs képe alapján a Bayern ma minimum 6-ot rúgott volna nekünk. Juventus azért valamivel lightosabb.Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...
jaaa, mert ez a Barca most a legjobbját nyújtja..ha nem egy ilyen szerencsétlen a Barca edzője, akkor ez a Juve már most lefőtt volna...ez a 3-0 nem reális sem a játék képe sem a helyzetek alapján..ez a mai Barca komolytalan nem BL negyeddöntő szint. Bayern, Real is erősebb mint a juve szvsz, de majd Clasico-n meglátjuk sztem ott több gólt fog kapni a Barca, mint itt.Feast4 írta:Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...pep71 írta:pont ez a baj...és akkor megy a Barca Madridba..akik szvsz erősebbek jóval..szögletekben , bevélesekben is , játékban is..az is szép este lesz..hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.![]()
Na és Lucho ezzel a "taktikával"?Nero. írta:Suarez is kiszophatja a fa.szomat amugy a torghelle szintű helyzetkihasználásával
Azért a meccs képe alapján a Bayern ma minimum 6-ot rúgott volna nekünk. Juventus azért valamivel lightosabb.Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...
Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...pep71 írta:pont ez a baj...és akkor megy a Barca Madridba..akik szvsz erősebbek jóval..szögletekben , bevélesekben is , játékban is..az is szép este lesz..hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.![]()
De legalább többet szerelt egy félidő alatt mint bárki.Petr írta:Miutan elrontottaBob_Marley írta:Gomes aprít, végre!.
Egy pillanatra azthittem, hogy a Madridomon járok, de kajak.Nero. írta:Suarez is kiszophatja a fa.szomat amugy a torghelle szintű helyzetkihasználásával
pont ez a baj...és akkor megy a Barca Madridba..akik szvsz erősebbek jóval..szögletekben , bevélesekben is , játékban is..az is szép este lesz..hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.
Mi?hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.
Jóccakát!knor írta:Elég a szenvedésből. Jó éjszakát.
Bob_Marley írta:Gomes aprít, végre!