Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát...csodálom a elbizakodottságodat de annyira nem értek veled egyet csak egy dátum....2006 november 19 Malorca-Barca 1-4 ekkor nyert utoljára a Barca idegenben....tehát szerintem ez eléggé tartósan rossz forma vagy lehet,hogy én tévedekrobag írta:Srácok! Kikaptunk, ennyi! Nem volt jobb a pool tegnap, NEM VOLT JOBB!
Annak a meccsnek már vége. Viszont lesz még 90 percünk! Higgyétek el még semmi nincs veszve! Nagyon összetört minket az a bakigól az első félidőben. DE! Mivel hogy jobb csapat vagyunk a liverpoolnál ( Még ha gyengébben is muzsikálunk ) bennünk van a továbbjutás! Profi játékosokról és sok pénzről van itten szó, ugyhogy nyugalom. Ezzel a taktikával és játékrenddel is lehetünk jobbak! Volt két ordító gólhelyzetünk ( plussz egy kapufa )amit kihagytunk! A pool két ajándékcsomaggal tudott csak jobb lenni! És reina kapusban is benne van a lepkézés erősen. Így hát van miben bízni szerintem! Tartósan jó forma sincs, de tartósan rossz se. Ezek a srácok ugyanúgy meg tudnak fordítani egy ilyen helyzetet minr bármelyik másik profi csapat.....
Vito altal leirtakkal nagyjabol egyet ertek, viszont CR leigazolasaval - , mar ha egyaltalan tenyleg akarjuk es letudjuk - vannak fenntartasaim..., mondjuk ez mar egy masik tema, messze meg az atig.-i idoszak, es kitudja,h mik tortennek nalunk a sztarjainkkal...Vito írta: váltani kell, amíg nem késő![]()
Edmilson, Syl, vagy Gio, Gyula, Guddy, Ezqu, Belletti EL,
Oleguer PAD
Thuramot, Eto'o-t KEZDŐBE
CR, vagy Quaresma, vkp., Dos Santos, +1-2 embert IGAZOLNI
Rijkaardból nem tudom kinézni, hogy alapjaiban megváltoztassa és felrázza a csapatot, ha szeptember óta nem ment, akkor ezután sem fog.
ennél több türelmet nem kérhet egy edző.
Tehát az egész csapat....az a baj,hogy mostanában senki sem játszik bomba formában...és sajnos nem tudok mást mit írni de egy szánalmas és gyeng Pooltól kaptun ki tegnap este akit az arsenal legyalázott....sajnos én nem hiszek a továbbjutásban!Nagyon szeretem a Barcát de most ennyit tudnak ENNYI! és nem vagyok sem divatszurkoló sem semmi más DE NEM ÉRZEK ANNYI ERŐT MOST EBBEN A CSPATBAN HOGY TOVÁBBJUTSON!bárcsak tévednééék!FORCAFCB!Perrero írta:egy dolgot ne felejtsünk el, Valdes, Zamb, Puyol, Marquez, Belletti, Motta, Xavi, Deco, R10, Messi, Saviola, Giuly, Iniesta, Gudjohnsen (sztem) nem játszott bomba formában...Barcaforever írta:Egy dolgot ne feledjünk el.Gerrard (sztem) nem játszott bomba formában, semegindulások, se távoli bombák.Sztem otthon máshogy lesz.![]()
Teljesen igazad van, csak jöjjön Eto'o én bízok benne. És ha nem nyerünk és ha a kupában sem, és nem jönnek az eredmények a ligában sem na akkor van baj! Hajrá fiúk! Visca el Barca!Tibi1982 írta:No para. Majd akkor elkezdhetünk félni, ha bl lapát, kupa lapát, bajnokság lapát.
Visszavágót hozni fogjuk, csak ne ilyen csapattal álljunk fel.
VISCA EL BARCA.
dettó... ezt a divatszurkoló kifejezést kikérem magamnak!mademan írta:én nem tartom magam divat szurkolónak, de már unom hogy minden olyan meccs után ahol kábrándítóan rosszul játszottunk és ezt valaki megírja, akkor jön egy arc és lecseszi!!!Foolkiller írta:A KEDVES DIVAT BARCELONA SZURKOLOK HUZANAK A FA*ZBA a peszimista hozzáállásukal együtt.
de most öszintén...
Miért szerinted az használna ha másik csapattal állnánk fel? Lássátok át már ezt a dolgot!! Nem segít itt más felállás ezek a fiúk megnyertek mindent amit csak tudtak csapatszinten és nincs motiváció, lehet ez baromság de valami nem jó az tuti! Kivételek persze vannak mint messi meg puyol de ez már kevés jöjjenek az újak!Tibi1982 írta:No para. Majd akkor elkezdhetünk félni, ha bl lapát, kupa lapát, bajnokság lapát.
Visszavágót hozni fogjuk, csak ne ilyen csapattal álljunk fel.
VISCA EL BARCA.
Nah ezt azért te sem gondoltad komolyan ugye? Melyik is volt az övé talán az elsö? Ne viccelj épp hogy ki tudta szedni az meg már nem az Q szegénysége hogy a védök nem értek oda és megint egy beívelésböl kaptuk a gólt! És azt ne feledd hány pontot hozott már nekünk úgyhogy gondold át ezt a dolgot?barcacoco írta:Valdez megint megmutatta hogy mire(nem)képes!egyszer már írtam, sztem nem barca szintű kapus!!!!!!!!!!!!!
--->Léfe írta:Vitónak és másoknak is észre kell venni a motiváció hiányát. Mivel magyarázható hogy még 1-2 után sem tettek rá egy lapáttal. Nem egy-egy játékossal van a baj.
szerintem ugyanarról beszélünkVito írta:annak, hogy egyenként kritizáljuk a gyerekeket nem sok értelmét látom.
...
miért zajlik ugyanabban a mederben minden Barca meccs hónapok óta:
felmennek a pályára, hátul passzolgatnak, Deco indítja R10-et, ő vagy kényszerítőzik a balszellővel, vagy belevezeti a bekbe a labdát.
a következő támadásnál újra ez és újra és újra. tökéletesn ugyanaz a séma meccsről-meccsre, lassú körbepasszok, 100%-ig kiismerhető játék. miért ?
miért kell azt néznem a zsenijeinktől, hogy az arcukról eltűnt a mosoly, hogy egymás és a játékvezető ócsárolásával vannak elfoglalva ?
miért van az, hogy csak felviszik magukat a pályára, aztán majd lesz valami alapon igazából semmit sem csinálnak