Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát annak a nagy többsége szabadrúgásból és 11-esből volt. Akciógólt nagyon ritkán rúgBoixos írta:nem is tudom, h hogy a rákban rúgott 16 gólt a bajnokságban...
Sajnos az angolok már uralják eléggé európát, pedig aztán nem egy szép foci amit játszanak.Ronal.10 írta:ha tovább jutnánk amilyen szerencsétlenek vagyunk megint egy mocskos angol cspatot kapnánk na vajon kit?igyis ugyis kiesünk.. nincs szabadulás az angoloktol...
legfeljebb még a döntöbe is angol lesz.. fenébe
Azt mondtam, megyek aludni, de mégsem.cps46 írta:A legnagyobb gondom az, hogy összességében bármennyire is [auto_cenzúra] voltunk, nem láttam jobbnak az ellenfelet. Szerencsével még tovább is mehetünk.
Azért attól még messze vagyunk, h oda jussunk ahova a madrid.redmiller írta:Jó uton haladunk, hogy oda jussunk, mint a Galaktikusok...
Ronaldinhotól két hétre elvenném a labdát... VV elképesztőt bakizott a védelemmel együtt... Borzalom az egész.... Vérfrissítésre van szükség...
Hagyjátok már.......lionelmessi19 írta:!
Példát lehet venni!![]()
Tudom, mindenkinek nagy a szája, illetve nagy volt mindenhol, így a barca, ugy a barca, de most el kell viselni, h nem lett igazunk. Lehet, a többiek ki fognak cikizni, ez van.
Nem kell összeesni, ha véletlen nem nyerünk idén bl-t....!!!
Másik, h valóban még nem reménytelen a helyzet.
Példát lehet venni!ozsimiki írta: És egy fontos dolog: többektől olvastam ilyet,h
ElcseszTÉK,KiesTEK,vesztetTEK! NA NEM!
Ilyenkor is a MI CSAPATUNK! ElcseszTÜK,vesztetTÜNK...ugyanakkora BARCÁSnak érzem magam a mai este után is!
FORZA BARCAAA!
Én még bővíteném kicsit a névsort, Frankben viszont én is csalódok, továbbra is szimpatikus, birom nagyon, de nem biztos, h neki kell lenni az 1. számú edzőnek.DUGO_11 írta:0 MOTIVACIO SEEMMI ISTENEM......EN KILOKNEM A CSAPATBOL:
GIULY GUDJOHNSEN MOTTA EDMILSON EZQUERRO....SIMAN IGY AZ EGESSZET....RIJKARRD-BAN MEG CSAK CSALODOK MEG CSALODOK...
(((((((