Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most rendes biro lesz....Slither írta:Inkább legyen rossz játékkal győzelem, mint viszonylag jó játékkal egy olyan döntetlen mint a Chelsea ellen.lionel19 írta:Ne feledjétek hogy a bl-re amikor kellett felszívtuk magunkat... Chelsea elleni meccs... vagy a bremen ellen... ottsem volt eto'o és mégis jók voltunk...
Inkább legyen rossz játékkal győzelem, mint viszonylag jó játékkal egy olyan döntetlen mint a Chelsea ellen.lionel19 írta:Ne feledjétek hogy a bl-re amikor kellett felszívtuk magunkat... Chelsea elleni meccs... vagy a bremen ellen... ottsem volt eto'o és mégis jók voltunk...
Slither írta:Tutti 2-1 lesz a Barcának. Olyan biztosan érzem, mint a Valenciai vereséget.
Valahogy én is így vagyok vele! vasárnap este kész kínszenvedés volt mire elaludtam: legalább egy órát forgolódtam, és ezeken a fiúkon járt az eszem. Remélem ők is így voltak.roonie írta:Eléggé parok a mai meccstől! AZ is lehet, hogy azt csináljuk mint tegnap a Real az első félidőben, hogy felszívjuk magunkat, küzdünk és "hengerlünk", de az a baj, hogy lehet teljesen impotensnek leszünk. Remélem előbbi! A kontráktól félek és attól is, hogy Rijkaard hülyeséget csinál. A védelemnek stabilnak kell lennie, labdavesztésnél hamar visszazárni, emlékezzetek csak két éve a Chelsea-re. Hiába birtoklunk 99%-ban, ha abból az 1%-ból lekontráznak minket! Úgy érzem Messi pörögni fog és talán Ronaldinho is felszabadult lesz, ezáltal pedig dominószerűen talán mindenki. Jó lenne felvenni azt a ritmust, amit tavaly játszottunk, emellé kell még Messi, Ronaldinho, Deco, Xavi, Ini zsenialitása és ottisvan a gól![]()
.
Bízom benne, hogy a játékosok most mindenképp bizonyítani akarnak, ők is tudják, hogy nem megy nekik idén annyira.
A mai meccs szerintem nagyon kétesélyes:
- vagy az általam említett impotens játék, talán sok birtoklással de kikapunk talán döntetlen
- vagy pedig pörgünk, dinamikusan és győzünk fölényesen, ha gólokban nem is de játékban.
Nagyon várom, pakolom el a törékeny tárgyakat a házban, sör behűtve, csipsz a tálakban, minden megvan, csak ne csalódjak nagyot mert akkor egy napig rosszul leszek.
!FORCA BARCA!
Ha azt vesszük figyelembe h 2002/03/04 Lyon, 05,06 Barca--> bajnok Edmilka. Akkor 07-be is nyernünk kéne és az idény végén távozna a mi kis jó barátunk....Enrique írta:
Azért az kemény, hogy mióta Európába szerződött, minden évben bajnok lett aktuális csapatával... (2002,03,04 Lyon, 05,06 Barca).
Jól csinálja, szó se róla. Legalább ezt.![]()
Azért az kemény, hogy mióta Európába szerződött, minden évben bajnok lett aktuális csapatával... (2002,03,04 Lyon, 05,06 Barca).Ordog írta:hátul gondjaink lehetnek... nincs meg az ideális csapat védekezésben és ez Edmilson visszafejlődésének köszönhető...
Rajta is fog az idő vasfoga. Kár érte
Én is ezen filóztam ma:mi lenne a jó nekünk?Silvanus írta:MA ESTE - BARCELONA-LIVERPOOL 2:0 (Ronaldinho, Saviola)
MegbeszéltükSharkinho írta:Következő talin fizetek neked valami piát, ha ez így bejön...lionelmessi19 írta:Messiben és Dinhoban nagyon bízom, 2-0át tippelek a javunkra. Ronaldinho és Iniesta góljaival. Mindkét esetben Messi a gólpasszos.![]()