Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt remélem most nem írtad komolyanFCB_gábor írta:Lyon, MU, Asenal mennyivel többet csinált?LG írta:Miért, csinált vmit olyat a Pool mostanában, amiért félnünk kéne tőlükMert sztem semmivel sem jobbak, mint pl. a Bremen.
A legkönnyebb
Én bízok annyira a srácokban hogy ezt simán lehozzák Eto'o nélkül és valszeg egy nem bombaformában lévő Messivel is. Annyira azért nem bízok bennük hogy így az MU-t és a Lyon-t is lehozták volna. Aztán majd ha Eto'o és Messi is jó formában lesz áprilsira akkor már jöhet az MU és a Lyon is. Ezért szeretném tudni hogy már kisorsolták-e a negyed és elődöntők sorsolását is.Mert akkor kb lehetne tudni hogy kire kell készülni.FCB_gábor írta:Inkább. Tőlük nem szégyen kikapni.Mihu írta:örültetek volna egy MU-nak vagy egy Lyonnak?![]()
Itt már nem az számít melyik csapat mennyire erős. Pont a Barca a példa rá, hogy esélyesként is lehet gyengébb ellenféltől nagyot zakózni. Nem az erős csapatokat kell elkerülni, hanem a "győztes" csapatokat.
Lyon, MU, Asenal mennyivel többet csinált? Az Atletico bármilyen [auto_cenzúra] formában képes minket megverni. Van amikor nem a forma számít, a bl pont ilyen.LG írta:Miért, csinált vmit olyat a Pool mostanában, amiért félnünk kéne tőlükMert sztem semmivel sem jobbak, mint pl. a Bremen.
A legkönnyebb
Inkább. Tőlük nem szégyen kikapni.Mihu írta:örültetek volna egy MU-nak vagy egy Lyonnak?
Ugyan erre gondoltam én isLG írta:Miért, csinált vmit olyat a Pool mostanában, amiért félnünk kéne tőlükMert sztem semmivel sem jobbak, mint pl. a Bremen.
A legkönnyebb
majdnem,így a Madridnak maradt egy kis esélye a köv sorsolásigPetixy írta:Én úgy érzem,hogy mi a Pool-al játszunk, a Margit meg a ruszkikkal.Nem örülnék a Pool-nak,mert kedvelem őket,de ha ezek bejönnek jön mindenki egy üveg sörrel.
szerintem a psv-arsenal sem lefutottVito írta:mákjuk ám. a pool az pool. angol csapat, jó csapat!
szinte csak ívelgetésekből élnek--->nem lesz egyszerű.
egyébként a roma-lyon, inter-valenkia meccsen kívül a többi elég lefutottnak tűnik.
a mienk más kategória, kaphattunk volna könnyebbet...