Barça a Bajnokok Ligájában
Én legjobban a MUnak vagy a Bayernek örülnék.Az Álmok színházában biztos
nagy meccset játszanánk a vörös ördögökkel.
Akit pedig nem szeretnék ellenfélnek az a Lyon.Sztem ellenük lenne a legnehezebb dolgunk.
nagy meccset játszanánk a vörös ördögökkel.
Akit pedig nem szeretnék ellenfélnek az a Lyon.Sztem ellenük lenne a legnehezebb dolgunk.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Ti el szeretnétek kerülni ezt, vagy azt a csapatot a nyolcaddöntőben,
de leginkább a mi rosszabbik magunkat kell elkerülni, ami a Werder
ellen a második félidőben megmutatkozott.
Én csak ettől a kiengedő mentalitástól tartok. Ha a csapat végig adja
a 100%-ot, akkor csak az ellenfél pillanatnyi lelkiállapota a dolog
sarokköve.
Ha a Barca fejben rendben van és nyom, mint a disznó, akkor a többi
az ellenfél makacsságán múlik.
Addig talán "Gyorsfelépülő Samu" is beszállhat, aztán talán jaj az ellennek!
Gondolkozik hangosan Krojfotok.
Ti el szeretnétek kerülni ezt, vagy azt a csapatot a nyolcaddöntőben,
de leginkább a mi rosszabbik magunkat kell elkerülni, ami a Werder
ellen a második félidőben megmutatkozott.
Én csak ettől a kiengedő mentalitástól tartok. Ha a csapat végig adja
a 100%-ot, akkor csak az ellenfél pillanatnyi lelkiállapota a dolog
sarokköve.
Ha a Barca fejben rendben van és nyom, mint a disznó, akkor a többi
az ellenfél makacsságán múlik.
Addig talán "Gyorsfelépülő Samu" is beszállhat, aztán talán jaj az ellennek!
Gondolkozik hangosan Krojfotok.
- Andris
- Adminisztrátor
Én leginkább a Bayernnel vagy a Milannal szeretnék meccselni, de sztem a kiegészült csatársorral már bárkit megvernénk.
Mindenesetre ma vmiért az a megérzésem támadt, h a Lyonnal fogunk játszani. Majd emlékezzetek erre a mondatomra jövöhét pénteken.
Mindenesetre ma vmiért az a megérzésem támadt, h a Lyonnal fogunk játszani. Majd emlékezzetek erre a mondatomra jövöhét pénteken.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Bárkit csak ne őket!Nem csak ezért vrték meg a Madridot, mert ők olyan bénák lennének!Los Barrachos írta:Én a Lyonra szavaztam, majd mi megmutatjuk a margitnak, hogy kell megverni a franciákat![]()
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A leírt véleményekkel nagyrészt egyetértek. Számomra a legérthetetlenebb dolog az a 2. fidő első 15-20 perce volt, úgy magunkra húztuk őket, h ezt hittem gólt akarunk kapni. a Barca nem engedhet meg magának, így nem szabad futballozni. Szórakoztunk, egymás után adtuk el a labdákat, szinte a felezővonalat alig értük el. Ezzel együtt a győzelem egy percig sem forgott veszélyben, de egy nagyobb különbségű győzelemnek jobban örültem volna.
Hogy kit szeretnék? Az nem kívánságműsor, aki jön, azt meg kell verni. Én csak egyben bízom: a real margitnak kisorsolják a murinnyó-hordát, és ablancók megmutathatják, mit tudnak.
Ja, és Ronnie újra varázsolt, újra közénk jött az Isten. Varga tamás
Hogy kit szeretnék? Az nem kívánságműsor, aki jön, azt meg kell verni. Én csak egyben bízom: a real margitnak kisorsolják a murinnyó-hordát, és ablancók megmutathatják, mit tudnak.
Ja, és Ronnie újra varázsolt, újra közénk jött az Isten. Varga tamás
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én a Lyonra szavaztam, majd mi megmutatjuk a margitnak, hogy kell megverni a franciákat

Sztem csak a Lyon üthet ki mindet, a többinél 1értelmüen jobban vagyunk. Amugy meg vicces, h egyesek a Pooltol félnek 

-
- Barça B
Valóban jobb lenne ha valami igazán szívos és kitartó, nehéz ellenféllel kéne
februárba megküzdeni, mert akkor megnőne a csapat önbízalma és legalább kiejtenénk egy esélyet

februárba megküzdeni, mert akkor megnőne a csapat önbízalma és legalább kiejtenénk egy esélyet

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Én meg a Pool-nak nem örülnék nagyon.
Magam alá csinálnék, ha a robot-zsiráf kiejtene minket. Bármennyire is nem tartom nagy játékosnak azért tartok tőle, nameg Kis Lucho-tól is. Valószínű a Milan elleni hajrá is ott van még a játékosokban és abból kiindulva mi mennyire kiengedünk 1-1 vezetés alkalmával.....
Nem lenne 2x90 percig egy nyugodt pillanatom se.
<Arsenal, Milan, BM, Lyon, MU, Liverpool
Magam alá csinálnék, ha a robot-zsiráf kiejtene minket. Bármennyire is nem tartom nagy játékosnak azért tartok tőle, nameg Kis Lucho-tól is. Valószínű a Milan elleni hajrá is ott van még a játékosokban és abból kiindulva mi mennyire kiengedünk 1-1 vezetés alkalmával.....
Nem lenne 2x90 percig egy nyugodt pillanatom se.
<Arsenal, Milan, BM, Lyon, MU, Liverpool

- Titinho
- Director del Fútbol
Alonso fél a sorsolástól
Xabi Alonso, a Liverpool játékosa szeretné, ha csapata elkerülné a Barcelonát a BL következő körében."Nagyon nem szeretném, ha őket kapnánk. Sokkal jobb lenne a döntőben, vagy az elődöntőben megmérkőzni velük. 2005-ben bebizonyítottuk, hogy bárkit képesek vagyunk megverni, ha a következő körben nehéz ellenfelet kapunk, akkor megpróbáljuk majd őket kiverni, de azért jobb lenne egy könnyeb ellenfelet kapni."
Hát én úgy látom, hogy a Barca-tól eléggé félnek azért!
Már a Milan is jelezte, hogy nem akarnak velünk összekerülni, most meg a Liverpool! Mondjuk jobban is teszik! Retteghet tőlünk Európa mert februárra 21.-re már olyan csapatunk lesz (Eto'o-val és Messi-vel kiegészülve), hogy bárkit legyőzünk!
Én nem félek senkitől! Kaphatunk bárkit! Újra a miénk lesz a BL!
SOM-HI TOTS!!! Campeones de Europa!
Xabi Alonso, a Liverpool játékosa szeretné, ha csapata elkerülné a Barcelonát a BL következő körében."Nagyon nem szeretném, ha őket kapnánk. Sokkal jobb lenne a döntőben, vagy az elődöntőben megmérkőzni velük. 2005-ben bebizonyítottuk, hogy bárkit képesek vagyunk megverni, ha a következő körben nehéz ellenfelet kapunk, akkor megpróbáljuk majd őket kiverni, de azért jobb lenne egy könnyeb ellenfelet kapni."
Hát én úgy látom, hogy a Barca-tól eléggé félnek azért!

SOM-HI TOTS!!! Campeones de Europa!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- aka Game90
Én örülnék, ha a Bayern, Liverpool, Milan 3asból kapnánk valakit
A többi 3 csapat ellen már nehezebb lenne.
De Sharknak igaza van, tavaszig bármi megtörténhet

De Sharknak igaza van, tavaszig bármi megtörténhet

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
Nem tudom, hogy a Liverpool miért lenne erősebb az Arsenal-nál?!
Meg a Milan a jelenlegi formájában?!Nem értem...

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

- Subinho
- Director del Fútbol
egyébként meg annyi, h olyan csapat ellen kéne játszanunk, akivel nem toltuk az utóbbi években, mert kicsit uncsi már az állandó cselszi-werder-milan trio... nem??? mondjuk nem lenne egyszerű egy arsenal elleni megismételt döntő... 

- Subinho
- Director del Fútbol
azért az erős, h a milant a 3. legerősebb ellenfélnek tetted!!! hetek óta nagyon [auto_cenzúra] és ha most összekerülnénk nagy verést kaphatnának. azért csak feltételes módban, mert a werder ellen is elszórakozgattak a srácok 2-0 -nál, pedig 4 is lehetett volna. igaza van annak aki azt mondta, mint a milan a liverpool ellen... csak szerencsére a werder nem liverpool...Ordog írta:Nos tehát a lehetséges ellenfeleink...
1. Lyon
2. Manchester United
3. Milan
4. Liverpool
5. Arsenal
6. Bayern München
Erősorrendben írtam őket... Lyon és a MU között nem tok dönteni, ami tény: jó lenne őket elkerülni az első körben. A másik 4 csapat könnyebben verhető úgyvélem... Én személy szerint a németeknek örülnék a legjobban, vagy esetleg a Liverpoolnak.
Ti, hogy vagytok ezzel??

sztem a lyon nagyon erős és egységes csapat, de nem szoktak ők tovább menni... pedig volt már tőlünk gyengébb ellenfelük! a MU a pillanatnyi formától függ, lehetnek addigra bomba formában, de láttuk őket már [auto_cenzúra] játszani. persze ez a barcára is igaz. a milan ellen a pillanatnyi állás szerint sima győzelem, a pool, az arsenal, meg a münchen meg majd kiderül. elvileg verhetők mind, de nagy küzdők, tehát kb. mint a MU! nem is tudom kinek örülnék a legjobban... talán a milan-liverpool duo valamelyike... de komoly csapat mind... nagyon komoly most a mezőny! de a lényeg: tavaszra itt lesz messi-eto'o-saviola!!! és féljenek tőlünk, akárcsak a milan, mert van miért!!!

Nagyon remelem h a Milannal kerulnek majd ossze!!!
Nagyobb az esely a tovabbjutasra.A tovabbjutottak kozul szerintem a Milan all jelen pillanatban a legxarabbul
Nagyobb az esely a tovabbjutasra.A tovabbjutottak kozul szerintem a Milan all jelen pillanatban a legxarabbul

Ne a pillanatnyi formából induljunk ki, mert a meccs februárban lesz
Addig még akár milánóban is lehet egy edzőváltás
Szerintem a MU és a Milan is nagyon be fog vásárolni januárban, Anri visszatér az arsenalba és Lyonban is felépülnek a sérültek (fred, wiltrod). Szóval sztem mindegy kit kapunk, ellenünk úgyis fel fogják szívni magukat. A MU nak azért örülnék, mert még nem voltam az álmok színházában, a Bayernek és a milannak meg azért, mert kocsival is ki lehet jutni gyorsan 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én meg pont azt akartam írni, hogy kerüljük el a Lyon + a Manchestert.Sztem még szükség van egy kis erő gyűjtésre, mert egy bomba Barca ezt a Werdert azért 4-5 góllal verte volna.LeoMessi írta:Én a Lyonnak vagy a Manchesternek örülnék a legjobban a hat csapat közül. Mindenképp jobb lenne ha egy erősebb riválist kiejtenénk az elején, mint hogy túl könnyen verjük mondjuk a Liverpoolt és a játékosok elbízzák magukat. Ha a Barca jó formában van ezek közül bármelyiket képes elverni, épp ezért kéne mondjuk a titkos favorit Lyon, aki ellen felszívnák magukat és azzzal a lendülettel már el is menetelhetnének a döntőig
Sztem azért kicsit túlzás, hogy "könnyen" vernénk el a Liverpoolt.

Sztem jöjjön a Milan vagy a Bayern.

Én a Lyonnak vagy a Manchesternek örülnék a legjobban a hat csapat közül. Mindenképp jobb lenne ha egy erősebb riválist kiejtenénk az elején, mint hogy túl könnyen verjük mondjuk a Liverpoolt és a játékosok elbízzák magukat. Ha a Barca jó formában van ezek közül bármelyiket képes elverni, épp ezért kéne mondjuk a titkos favorit Lyon, aki ellen felszívnák magukat és azzzal a lendülettel már el is menetelhetnének a döntőig
Visca el Barça!
- Pedro
- Jugador d'estrella
Vsz a MU-tól nem kell annyira tartani, bár kétségkívül az erősebbek között van. Mindenesetre elég pikáns volna, ha mondjuk Larsson ejtetne ki minket
A lényeg, hogy a Manchester egyelőre elég szerencsésnek mondható, már ami a sérüléseket illeti, hiszen van vagy 12-13 játékosuk, aki jó, viszont a kispadjuk mocskosul rövid, márciusra pedig egyrészt fáradni fognak, másrészt olyan nincs, hogy ne sérüljön le senki közülük. A 'pool jöhet bármikor, bár idegenben kellemetlen ellenfél volna. És ne feledjük, csoportmásodikként otthon játszuk az első meccset. Az Arsenal nagyon szép focira képes, sztem ellenük bármi lehet. A Milannak pedig a bajnokságban már rég elment a hajó, csakis a BL-re fognak koncentrálmo, még ha gyengébbek is, mint a közelmúltban bármikor. Lyonnal is elbánhatunk, persze kétségkívül a legnehezebb ellenfél. Bayernnek esélye nem volna.
Egy szóval sztema kívánatos ellenfelek a 'Pool és a Bayern, a Milant azért még mindig fekete lónak gondolom.
Sztem a csoportelsők inkább fognak tartani tőlünk, mint mi tőlük

Egy szóval sztema kívánatos ellenfelek a 'Pool és a Bayern, a Milant azért még mindig fekete lónak gondolom.
Sztem a csoportelsők inkább fognak tartani tőlünk, mint mi tőlük

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nos tehát a lehetséges ellenfeleink...
1. Lyon
2. Manchester United
3. Milan
4. Liverpool
5. Arsenal
6. Bayern München
Erősorrendben írtam őket... Lyon és a MU között nem tok dönteni, ami tény: jó lenne őket elkerülni az első körben. A másik 4 csapat könnyebben verhető úgyvélem... Én személy szerint a németeknek örülnék a legjobban, vagy esetleg a Liverpoolnak.
Ti, hogy vagytok ezzel??
1. Lyon
2. Manchester United
3. Milan
4. Liverpool
5. Arsenal
6. Bayern München
Ti, hogy vagytok ezzel??
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Szevasztok!!!
Részben igazat adok nektek , de ha jól néztétek tegnap a meccset szerintem egy percig sem forgott veszéjbena győzelem. Akkor rúghattunk volna gólt amikor akartunk volna! Abban igazatok van, hogy 2 után nemkellet volna leállni de a csapat pont annyit adott ki mint amennyi kellett!! Gyulára kicsit én is mérges voltam, de hosszú idő után most játszott elfogadható módon!!!
Ja itt mondjátok hogy 4-0? Széplett volna de meccs előtt kiegyeztetek volna a sima 1-0 al is nem?Mondjukígy utólag lehetett volna sima 4! De a lényeg a továbbjutás most a bajnokságra kell összpontosítani hogy aztán tavasszal messivel és etooval meneteljunk a bl ben!!!!
Forca Barca!!!!!
Részben igazat adok nektek , de ha jól néztétek tegnap a meccset szerintem egy percig sem forgott veszéjbena győzelem. Akkor rúghattunk volna gólt amikor akartunk volna! Abban igazatok van, hogy 2 után nemkellet volna leállni de a csapat pont annyit adott ki mint amennyi kellett!! Gyulára kicsit én is mérges voltam, de hosszú idő után most játszott elfogadható módon!!!
Ja itt mondjátok hogy 4-0? Széplett volna de meccs előtt kiegyeztetek volna a sima 1-0 al is nem?Mondjukígy utólag lehetett volna sima 4! De a lényeg a továbbjutás most a bajnokságra kell összpontosítani hogy aztán tavasszal messivel és etooval meneteljunk a bl ben!!!!
Forca Barca!!!!!