Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Adott egy gólpasszt, kérdezzétek meg FT-t, mit csinált vele.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 22:16:53nincs semmi baj, majd kirak megint 3 "az oroszlán alszik de felkel"-féle videót a meccsek előtt![]()
Számomra is érthetetlen Christensen jegelése, főleg ha ilyen a felhozatal. Nem baj majd Flick fixálja és felhozza GM-etbence0330 írta: ↑2025.11.25. 22:17:49Na lehet elkapcsolom, 1 gólt még véletlenül is találhatutnk volna, de kb szerintem vagy megtartjuk ezt, vagy mészárlás lesz belőle.
Közben a sosem hibázó world class védőnk épp egészséges tudtommal, fel nem tudom fogni, hogy Cubarsik meg Araujók mellett üldögél a padon.Persze lehet valamiről nem tudok.
Amikor rosszul játszik, akkor meccs után jönnek a kommentek, hogy de hát sérült volt. Hát persze.
Azért vannak nálunk.
nincs semmi baj, majd kirak megint 3 "az oroszlán alszik de felkel"-féle videót a meccsek előtt
Attól tartok el se fogjuk tudni juttatni a labdát a támadóharmadba.
Pont ezért van hogy játékosnak ide nem igazán alkalmas, maximum fotelszurkolónak.
És most képzeljünk el egy párhuzamos valóságot, ahol Araujot kikukázzák Laportáék a nyáron, és megtartják dupla fizetésért a 35 éves Inigot. Mennyi savat kapnának?Tobias88 írta: ↑2025.11.25. 21:54:50Kellett volna mikor majdnem fellökte a bírót. Van pár értékelhető teljesítmény és jópár katasztrófális. Irány a rájátszás sajnos.
Araujot nem értettem miért tartozzák meg, gondolom nem volt más választás mikor Martínez úgy döntött hogy elmegy pénzt keresni. Más logikus magyarázat nincs.