Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messit szerintem a gyereke zavarja. Villa meccshiánnyal küzd, ugyanúgy, ahogy Montoya, Tello, Thiago.mess2009 írta: továbbra is súlyos gondok vannak hátul és elől is.
2./Messi mélyen a formálya alatt játszik hosszú ideje, de az a megdöbbentő, hogy erről éppen ő nem tud(hat)?!(nem látni rajta)
3./ de: Villa detto, Pedro detto,Sanchez detto.....(Villa bebólintott egy a fejére tett lasztit és ez volt a produkció!!)
4./ a védelemmel szerintem az a baj, hogy a középpálya eltolódik az ellenfél 16-os előterében szokásos passzolgatásra ahelyett, hogy lendületesen harcba küldje a csatárokat és vissza!!!! zárjon a védelemmel való összjátékhoz..
szerencsés három pont.
Jobban össze sem lehet foglalni, ámen.Stalkyard írta:Valahogy ezt a támadófelfogást és hozzáállást szeretném látni a Milan és a Madrid ellen. Villát és Messit be középre, a két szélen Tello/Alexis és a felfutó Alves. Villa középcsatárként való játszatásában hatalmas potenciál van, nem csak hogy elvonja a védők figyelmét, zavart teremt, de végre van érkező ember a belőtt labdákra, akár fejjel is. Olyan meccseken, mint a Milan elleni is volt, nem értem, hogy miért nem lehet ezt meglépni. Ott gyakorlatilag tök mindegy, hogy még egy egy helyben ácsorgó középpályást leveszünk és beteszünk helyette valakit középcsatár posztra, aki legalább ha mást nem is, de zavart okoz a védelemben, helyet csinál, érkezik, stb.
Nem az évek óta kialakult rendszer gyökeres megváltoztatását akarom ( hozott egy pár trófeát összességében ), de bizonyos esetekben kell egy kis változtatás, alkalmazkodás az adott helyzethez.
Ja és ha Pedro-t az említett két meccsen meglátom a kezdőben a Villa/Alexis/Tello hármas valamelyikének a kárára, én sírva fakadok.
Sajnos ez már szokásosnak mondható jelenet, én sem igazán értem, hogy ő miért ennyire passzív ilyen esetekben.Vakmacska írta:Hát azért volt olyan, hogy Messi a két lépésre álló labdást nem támadta, hanem sétált. még akkor sem, mikor megtámadta azt Thiago.herlius írta:A hullámvölgyből még nem jöttünk ki, a hozzáállás viszont óriásit változott szerdához képest. Ma nem volt elveszett labda a srácoknak, főleg a második félidőben érezhető volt a lelkesedés a játékunkban. Erre a mentalitásra lehet építkezni, a pontosságon és a védekezésen viszont bőven akad javítanivaló.
Pontosan ugyanígy gondolom én is.herlius írta:A hullámvölgyből még nem jöttünk ki, a hozzáállás viszont óriásit változott szerdához képest. Ma nem volt elveszett labda a srácoknak, főleg a második félidőben érezhető volt a lelkesedés a játékunkban. Erre a mentalitásra lehet építkezni, a pontosságon és a védekezésen viszont bőven akad javítanivaló.
Hát azért volt olyan, hogy Messi a két lépésre álló labdást nem támadta, hanem sétált. még akkor sem, mikor megtámadta azt Thiago.herlius írta:A hullámvölgyből még nem jöttünk ki, a hozzáállás viszont óriásit változott szerdához képest. Ma nem volt elveszett labda a srácoknak, főleg a második félidőben érezhető volt a lelkesedés a játékunkban. Erre a mentalitásra lehet építkezni, a pontosságon és a védekezésen viszont bőven akad javítanivaló.
Szerintem ez a tartalékolás bőven elég, azért nem kéne bukni ezt a Sevilla elleni meccset, ne mélyítsük tovább a gödröt, amibe kerültünk. És közhely, de kicsivel túl a féltávon még egyáltalán nincs meg a bajnoki cím. Nem azt mondom, hogy nem akarom, hogy Bartra és Tello lehetőséget kapjon és fejlődjön, de erre nem egy Sevilla elleni meccs a legmegfelelőbb. Ahogy haladunk a bajnokság vége felé, úgy kapnak majd egyre több lehetőséget a fiatalok, főleg, ha marad ez az előny, és elég sokkal a vége előtt lerendezzük a ligát. Onnan már szinte a fiataloké lesz a terep, jóval többet fognak játszani.TT írta:Tellot meg Bartrát még bevágtam volna kezdőbe, de nem szólok; ennek is nagyon örülök
Ne is monddTT írta:Tellot meg Bartrát még bevágtam volna kezdőbe, de nem szólok; ennek is nagyon örülök
Teljesen jogos. Talán ma is kezdhetne, akár a baloson is. Bartranak is kéne már időnként játszani a bajnokikon, mert így nem fejlődik semmit. Persze érthető a padoztatása, de a Milan és a Klasszikus maraton után mindenképp lehetőséget kéne neki adni.Gareth Tello írta:Egyetlen dolgot szeretnék, ami a kezdőcsapatot illeti: Montoya játsszon már végre... Nem érdemli meg, hogy ilyen szinten mellőzve legyen. Pláne, hogy Alvesnek bérelt helye van a két Clásicóra és a Milan-meccsre is...Varatrix írta:Mundo által vázolt kezdőcsapat.
Valdés, Alves, Puyol, Masch, Alba, Song, Thiago, Iniesta, Alexis, Messi, Villa
Egyetlen dolgot szeretnék, ami a kezdőcsapatot illeti: Montoya játsszon már végre... Nem érdemli meg, hogy ilyen szinten mellőzve legyen. Pláne, hogy Alvesnek bérelt helye van a két Clásicóra és a Milan-meccsre is...Varatrix írta:Mundo által vázolt kezdőcsapat.
Valdés, Alves, Puyol, Masch, Alba, Song, Thiago, Iniesta, Alexis, Messi, Villa
Ez kissé zavaros. Ezt az Alves, Pedro vonalat nem értem, de már ott hibádzik hogy Jordi sokszor fennragad.Varga írta:Szerintem meg nagyon nem. Folyton elöl ragad, emiatt elcsúszik a védelem. Alves helyén nyílik egy rés amit meg elvileg Pedrónak kéne lezárnia, de neki támadnia is kéne, kb már a középpályán játszik. Milan ellen is ebből kaptunk gólt.. Nem véletlen a sok kapott gólt idén, ezért is várom nagyon Abit.
Szerintem meg nagyon nem. Folyton elöl ragad, emiatt elcsúszik a védelem. Alves helyén nyílik egy rés amit meg elvileg Pedrónak kéne lezárnia, de neki támadnia is kéne, kb már a középpályán játszik. Milan ellen is ebből kaptunk gólt.. Nem véletlen a sok kapott gólt idén, ezért is várom nagyon Abit.Varatrix írta:Vakmacska írta:Végre, Abidal felépült! Szorítottam érte. Remélem mielőbb 100%-osan bevethető lesz, mert nagyon kell egy normális bal védő.
Szegény Alba. Tanár mind támadásban, mind védekezésben.
Itt sokan azt várják hogy Abidal újra kezdő lesz.Szerintem annyi lesz a visszatérése hogy lejátszik 1-2 meccset,aztán a szezon végén szögre akasztja a csukát.Albát már úgysem tudja kiszorítani a kezdőből.Varatrix írta:Vakmacska írta:Végre, Abidal felépült! Szorítottam érte. Remélem mielőbb 100%-osan bevethető lesz, mert nagyon kell egy normális bal védő.
Szegény Alba. Tanár mind támadásban, mind védekezésben.